MUMS!!!


åååååh inget är bättre än att komma hem från backen och trycka i sig en jordnötsmörsmacka!!! jag tackar den som uppfann detta gudomliga pålägg och hoppas att han eller hon fått nobelpris :D


hur ska jag veta?



Tycker att allt är lite svårt för tillfället.. Ena sekunden så är allt hur lätt som helst, men i andra så har jag sån sjuk ångest och min hjärna hänger inte med att tänka! jag önskar jag hade fått lite klarare besked så jag visste hur jag ska förhålla mig till allt och alla(!)
Men ibland kasnke det är bättre att bara vänta och se, men vad ska jag göra under tiden då?
Det värsta är att mina tankar går ut över allt jag gör, jag blir lättiriterad på saker som jag i vanliga fall inte skulle tänka en extra tanke på, och jag blir tråkig, jag hatar mig själv när jag är sån... Men hur ska jag veta dÅ?
jag saknar gamla tider och önskar att det inte fanns nåt som heter bukspottkörtel.

dagens plus: the lonliest city of all och mina nya skor
dagens minus: att det inte finns tillräckligt med tid för viggo.

jaha...

Kom just hem, har vart en lång kväll och jag är så trött. Einar fyllde 20 idag, så vi skulle fira hela dagen! plus att vi blivit bjudna på middag hos skövdes snälla granne! vi började med att åka massor av åk i pontiac race center på blackcomb, det var riktigt roligt att åka lite bana, även om det var en väldigt rak och kort en! sen skulle grabbarna köra en barrunda på berget vilket betyder att de skulle dricka en öl på varje matställe, fyra stycken alltså!! Det gick fint och vi sjöng vackert på varje restaurang :)
sen bar det av hemmåt för att direkt fixa oss iordning för kvällen!
Hos Kathy, som den snälla grannen hette så fick vi tre rättersmiddag, hur mycket god mat som helst!!! sen fick jag veta att hon hade en toy-pomeranian hemma, så otroligt gulligt! Kathy var så himla snäll, och hon sa åt mig att ta till vara på tiden när man är ung, och att jag skulle "be wise and think smart", vilket var några kloka ord! hehe...
Efter maten var det dags för en pangfest hade vi tänkt, men det kom inga folk, så det slutade med dom vanliga tio! iofs rätt kul det med, men killarna tyckte att det var lite för få tjejer (!!)...
Jag hade verkligen hoppats på att det skulle bli en kul kväll men jag kännde mig bara så otroligt seg, tröt och inte alls taggad... och sen vart det inte bättre av att det var dålig musik på garfs, så jag gick hem.. nu hoppas jag bara att herman hittar hem själv, men dte sak nog gå bra! det var föresten en tjej som försökte sno hans halsduk, hon tog den av han på dansgolvet, och efter ett tag var den borta, herman gick och letade efter den överallt då tjejen sa att hon had etappat den. men när jag skulle gå hem så såg jag halsduken i garderoben, då hade alltså bruden gåt och hängt in hermans halsduk på sin jacka!!!! TÖNT! så jag letade upp båda parterna och sen fick han tillbaka sin kära halsduk :) så nu kan jag sova gott inatt! haha...

Men jag blir bara så äcklad ibland...

Dagens plus: underbara Kathy, som var våran stand-in mamma ikväll :)
Dagens minus: att jag alltid tröttnar och blir less på allt..


äntligen snö!

Nu har jag inte skrivit på några dagar, jag har tänkt göra det tusen gånger, men det är så mycket annat som händer hela tiden!
Vad har hänt sen senast då? jo vi lyckades ju hitta hem från skogen, och var ute å festade i söndags kväll! det var jätteroligt, vi började hemma hos skövde, och gick vidare till longhorn! där var det sjukt drag, och gustaf vann ett par skidor! helt sjukt! haha..
Jag hade hört att de spelade så dålig musik på longhorn, men det var sjukt bra så jag blev väldigt positivt överaskad :) vi dansade nästan hela kvällen! förutom då jag å Michelle skulle snåla til oss drinkar av några rika amerikaner, vi trodde vi skulle kunna bli av med dom fort så jag kunde gå å ge drinken till Herman som jag lovat, men de var väldigt pratglada så jag höll på att missa sista dansen! Men en sista dans blev det, oj va roligt det var!! jag blir så taggad på att gå ut varje kväll, för min del är det ju lugnt, för jag gör varken av med pengar eller blir bakis dagen efter, men det är då det enda positiva med min knäppa pancreas!!!
Igår åkte vi inte skidor, min nacke är kass igen, jag orkar inte ha ont, men jag vill inte gå till nån läkare heller... jag sparar mig tills pudret kommer, vilket verkar vara nu!! det har snöat hela natten så det är kanske 15 cm nysnö!! imorgon blir det upp tidigt!!! vi skulle ha åkt upp idag med, men jag var stört trött å de andra skulle ändå åka park, så jag stanande hemma och har tränat på min favoritmaskin istället :) men det är också kul!!
just nu längtar jag otroligt mycket tills Emma kommer"!!!!

Just ja, igår var det Aussie-day, hela byn var full av fulla australiensare som inte hade några kläder på sig!!! det var lite kul att se alla!! tänk om vi skulle ha firat sveriges nationaldag på det viset!!
Vi fick ju en flagga av Ben innan han åkte hem så Herman åkte runt med den i parken igår!! så snyggt ;)

Igår kom även Gustavo, som ska bo med skövde killarna, det var kul att få träffa honom!!
På kvällen kom Pete, Harry och Gustaf till oss och badade, det var för en gång skull inte kokhett i vattnet, men självklart var vi ute för sent så vi hann inte bada så länge.. sedan bestämde vi oss (också lite väl sent) att vi skulle gå ut, men när vi väl hade kommit ner till village så var klockan ett och de flesta ställena började stänga.. vi gick till fat tonys istället och åt pizza. sen var kvällen slut!!

dagens plus: att göra saker jag aldrig ens kunnat drömma om att jag skulle våga göra.
dagens minus: det snöar, och jag sitter inne....


Lost!!

idag åkte vi vilse! det började med att det var svinkallt och vi skulle möta Paul klockan tio vid peak express, han var inte där så vi åkte upp till toppen och frös nästan ihjäl, men så kom vi på att det fanns ett litet hus där uppe, vi knackade på och där satt det tre från ski-patrol som välkomnade oss med öppna armar! efter ett litet tag så kom Paul så vi åkte mot det berömda khyberpass!! det var förståss aldeles för lite snö och den snön som fanns var stenhård, men det hade vi förberett oss på! allt gick bra till en början, men efter ett tag så var paul som bortblåst och vi hade inte en aning om vart vi skulle, så där stod vi i skogen som 8 nötter, det var bara att åka nedåt, även om det var granar på varenda kvadratmeter hela vägen ned! tillslut kom vi iaf till en "transportsträcka", men den ledde oss till ett villaområde bakom creekside! Vi fick alltså gå ganska lång för att komma till liften igen! det var ändå ett litet roligt äventyr och i gondolen upp tyckte vi att det luktade misstänkt mycket skog, då hittade Petter kåda från granarna på sina stavar, vilket förklarade saken! jag är ändå lite besviken, för så pass vilse som vi kom borde vi ha hittat någon björn som låg och sov, men icke.....

tyvärr var det så kallt att min kamera dog, så inga bilder fick vi från detta äventyr heller.... typiskt!
Ikväll är det fest som gäller, eller vi ska ut på en klubb som heter longhorn, hoppas det är bra drag, men det brukar det tydligen vara då det är locals night :)


jag kände att jag ändå måste ladda upp någon bild, så då får det bli denna bedårande bild på Gustaf och en björn (tyvärr ingen riktig...)

nu sitter jag och äter paj i min ensamhet, herman har gått till skövde för att kolla X-games, men det är storslalom på tv, så jag är glad :)

Dagens plus: jag gillar mina roomies!
Dagens minus: när det är för kallt..

What if leaving is a loving thing?

Här går tiden fort, kanske är det för att vi gör saker hela tiden, det är aldrig segt. Jag gillar när det är full fart, och det här stället är verkligen hur bra som helst! Men jag kan inte annat än att tänka på alla hemma, jag saknar er väldigt mycket, även om alla jag har träffat här är så underbara och vi har så roligt.
Det dumma är att det är så svårt att kommunicera, men allt går om man vill :)
Jag hoppas ändå att allt ska vara som vanligt när jag kommer hem igen. Att det bara är att hoppa in i livet som det var den 4e januari. Jag saknar även jobbet, jag behöver ha diciplin, det känns så konstigt att aldrig behöva anpassa sig efter nåt annat än min egen vilja(även om det är ganska skönt ibland också ;) )!!
Allt blir ju inte vad man tänkt sig, och det kanske är så att jag tänker för mycket... Jag hoppas att det som sker är äkta och att det faktiskt kommer visa sig att det är bra att ha avstånd ibland.

jag saknar er<3


en lugn dag!

Idag vaknade jag klockan 11, det var jätteskönt att få sova länge!! men man blir ju väldigt seg av att sova för länge, så vi bestämde oss för att komma igång lite och gå ut på en promenad i naturen! Vi hade fått tips av Viktor och Michelle att gå till lost lake, en liten sjö ganska nära där vi bor! så vi tog på oss springskorna och gick ut, när vi kommit 100 meter från hotellet märkte vi att det var sjukt soligt och att vi hade glömt våra solglasögon, men det struntade vi i!
förväntansfulla på att det kanske skulle hoppa fram en liten björn bakom ett träd! Men självkalrt gjorde det inte det idag heller, dom ligger nog fortfarande och sover, men med tanke på att det har vart så varmt så kasnke dom har vaknat å trott att det är vår!
vi kom iaf fram till sjön tillslut, det tog typ 20 minuter att gå dit, OJ vilken promenad!! det var väldigt vackert och en massa längdåkare som hurtade omkring. Vi tog beslutet att isne var nog tjock för att bära oss båda och gick ut! Jag konstaterade att viggo hade stormtrivts här! jag saknar honom...

Sen gick vi hem igen och lagade mat, det var meningen att vi skulle fixa våra skidor, men vi har fortfarande inga ställ, så vi skjöt upp det ;)
efter maten var det X-games jakt, vi visste att det skulel börja klockan sju, men tydligen ville inge kanal visa det är i kanada, så herman, robsa och kris fick tok-söka på intenet för att hitta en sida som direktsände, i sista sekund hittade vi rätt sida! det var coolt, alla trodde att tanner hall eller dumont skulle vinna, men det vart en fransman som hette Xavier bertoni som vann, starkt gjort av honom :)

jag har för övrigt förätit mig på godis, jag mådde riktigt illa idag efter att ha smällt i mig en gigantisk påse godis, så nu har jag bestämt mig för att inte äta godis på en vecka!

dagens plus: alla söta hundar som vandrar omkring här i whistler :)
dagens minus: att jag fick för lite pengar från jobbet!!









tack för idag!!


After ski!!

Igår hade jag så sjuukt jävla roligt!!! det började med att vi blev väckta av telefonen, det var Gustaf som var hur pigg som helst och ville att vi skulle möta honom i backen 45 minuter senare! det blev lite stressig då vi hade bestämt att ta med fika till backen! men vi hann ändå ganska bra i tid :)
 vi tog knappt ett åk innan vi skulle upp till toppen av 7th heaven och möa upp resten av gänget! vi åkte ut och satte oss vid kanten av backen, tyvärr var snötillgången lite halvkass efter två veckor av stekande sol.. så vi satte oss på den lilla snön som fanns och började steka! robin hade självklart svart på en kvart redo ;)



vi hade ju med oss fika som bestod av mackor och äpplen! alla drack massa öl, förutom jag som fick drixka varm choklad.... men det var också gott :)


Michelle var också med i backen!!


grabbarna steker


efter några timmar i solen var det dags för dagens attraktion, afterski på savage beagle!! vi åkte ner fulla av förväntan (vissa fulla av ölen) och parkerade skidorna väldigt snyggt precis vid liften!  när vi kom fram så kom herman på att han glömt sitt körkort hemma, så han var tvungen att åka hem.. det var en miss, men han kom tillbaka nyduschad och klar, mer partysugen än aldrig förr!!! vi fick en sjuuukt rolig eftermiddag med riktig afterski musik, jag blev glad för dom spelade massa the killers :D men bäst var det nog ändå när de spelade rage against the machine!! å var det ös ska jag säga :)  alla var jätteglada och hade jättekul, så kul att all fatöl tog slut!  av någon kosntig anledning fick jag gratis cola hela kvällen, så jag var hög på socker!

kul på dansgolvet med Kris och Einar!! shit vad vi dansade, mina pjäxor är typ förstörda! men det var det värt!


nöjda grabbar!


Palle och Robsa var glada!


efter fyra timmars dansande och 11 timmar i pjäxorna så var det lägligt med McDonalds, alltid lika gott!
när vi senare på kvällen skulle gå hem hade jag ju bara skidkläder och pjäxor, så jag fick låna kläder och hermans jättestora skor att gå hem i, då kände jag mig FETT COOL ;) hahah!! not..

dagens plus: ja vad ska man säga, dans, dans, dans och bra musik!
dagens minus: att det aldrig verkar vilja komma nån snö!!! jag är less på att det smälter bort!

nu håller vi på å tvättar, det är skumt, tvättmaskinerna är inte som hemma...
take care! / bullen


två veckor!

Idag har vi vart i canada i två veckor, det är sjukt vad tiden går fort! Men kul har vi, så det kanske är därför!
Idag har jag vart hemma från backen, det var nämligen så att jag lyckades göra en dunder-krash igår och vaknade med en jättestel nacke, axel och höft... inte så lyckat Julia ;) så det blev till att stanna hemma medans Herman och Gustaf begav sig upp i backen för att köpa pass till XL-parken! dom är galna!
Jag gick ner till gymmet och tränade lite på "lasse-maskinen", vilket kanske inte var så smart för det resulterade i en ännu stelare nacke... hmmm. Inte så lyckat Julia, igen! men men, smällar man får ta :)
Sen kom gullepojkarna hem, och då vart det till att laga mat! efter en lunch/middag bestående av pasta med bacon-sås så begav vi oss ner till skövde där vi kollade på film och åt äpplen :)
imorgon ska vi ha med oss fika till backen och sitta och steka, för sen så är det europeisk afterski som gäller!!! det taggar vi stenhårt för :)



dagens plus: min nya klocka! (okej, jag vet att jag köpte den i lördags men jag är verkligen nöjd, måste fixa en bild på den :))
dagens minus: att behöva dricka cola hela tiden.....

god natt världen! nu väntar en natt med massa knuffar och snarkningar :) haha

försenade semmelbilder!

Som jag tidigare berättat så bakade vi semlor i lördags, här kommer lite bilder från denna "flötiga" afton ;)


                        





.... och se så fina dom blev :)

semmelsession!!

Idag har vart en riktig stekardag! vi åkte upp på berget vid elva och det var solsolsol!! Självklart hade Robin som taggar stenhårt på goggle-bränna smörjt in sig med svart på en kvart :) tror ändå att det gav lite resultat!
vi åkte över med peak to peak till whistler och såg att dom hade öppnat harmony, en lift som tidigare vart stängd på grund av lavinrisken, tydligen var det nån som dog där för ett tag sen.. vi skulle hooka upp med stockholmarna så vi satte oss på toppen och solade, det var hur skönt som helst! skidåkningen var tyvärr inte den bästa idag, men den varma chokladen på roundhouse var lika god som vanligt!  Vi tog tre åk, å sen bar det av nedåt, vilket tar otroligt lång tid eftersom det står massa gula gubbar överallt i backen och viftar med armarna för att man åker för fort......
vi åkte hem å slängde i oss ett paket nudlar var, sen bar det av ner till village för lite shopping! jag hade sett ut en klocka som skulle bli min! lyckligtvis fanns den kvar i affären så nu kan jag hålla koll på tiden!
Sen gick vi ner till skövde-killarna, nu var det dags att baka semlor!!! vi gick ner till affären och lyckades hitta allt vi skulle ha till bakningen :) när vi väl var tillbaka i köket fick jag lite panik, vi var ju så jukt många som skulle baka! men det redde ut sig tillslut och vi fick två riktigt goda semlor var att äta samtidigt som vi kollade på klassikern snow-roller!!!

nu är jag lagomt mätt och belåten och skall snart krypa ner i sängen för att ladda för en fullspeckad söndag! först skidåkning, sen efetrski, sen utgång på longhorn!

dagens plus: definitivt semlorna (jag börjar se ett mönster i att dagens plus ofta är nåt ätbart...... )
dagens minus: svårt att hitta nåt, men det skulle vara alla pucklar i backen då!

tjingeling.

360

1



wohooo :) inte snyggaste man har skådat kasnke, men jag snurrade ett helt varv!!
nu är det sleepy-time! god natt..

underbart!

ja, vad annat kan man säga? livet leker!
idag gick vi upp jättetidigt (07.30) och åt en bamsefrukost med massa gröt och jordnötsmörsmackor! det var jättegott :P
sen var vi redo för en dag on the hill!! vi åkte upp till 7th heaven där vi byggde hopp tidigare i veckan men hikade längre upp och började bygga ett gigantiskt hopp (tyckte jag iaf som inte har nån viadare erfarenhet av sånt ;) ) men det var jättesnyggt när det var klart!! innan vi började hoppa så åt vi våran fika som vi ahde med oss, nämligen äggmackor! det satt väldigt fint efter flera timmars arbete!

jag var lite feg i början och fimlade och tog kort istället för att hoppa! men det såg så roligt ut att jag tillslut taggade till och hoppade, och för första gången satte jag en 360!! bilder på den kommer senare! jag är faktisk lite stolt över mig själv :D det är nåt konstigt med dom här killarna som får en att göra saker man egentligen inte vågar! men det är ju väldigt kul :)

hoppet


the photographer!


and here we go!


snyggt!


nu har vi precis ätit middag som för min del blev pasta, broccoli och tonfisk.. det var väldans gott! ikväll blir det nog lugnt,
vi ska snart ner till poolen :)

dagens plus: att jag klarade en 360
dagens minus: att det inte är nån nysnö.


en dag utan snö

Igår hade vi lite skoj! vi blev bjudna hem till två galna engelsmän på 80's party! först var vi jättesega, herman somnade på heltäckningsmattan (som vanligt) och jag fick gustaf att kolla på ett sex and the city avsnitt med mig :) MEN så helt plötsligt fick vi upp partylågan och började klä ut oss! resultatet ser ni här nedanför!

gustaf var otroligt söt i mitt linne!



och såhär såg jag ut :)



söta små pojkar!

självklart slutade vi kvällen med att äta innan vi gick hem, denna gång blev det dominos då mcDonalds var stängt!
det var suuupergott!!!!

onsdagen den 14e januari ska kommas ihåg som dagen då herman åt 4 hamburgare på McDonalds!

dagens plus: bubbel cheesburgare för $1.39
dagens minus: att Markus kraschade i störtloppet i Wengen..

god natt!!!


sis


Jag saknar er <3


Niiiiiiiiicee!!!

Igår var LÄTT den bästa dagen hittills!! jag åkte upp tidigt för att möta paul, vi skulle träna några aussie-kids, men det var ingen som kom... det gjorde inte så mycket, för då åkte vi å mötte upp grabbarna som skulle och bygga ett hopp i 7th heaven! vi började med att åka upp och äta waffles och varms cholkad, lagom i takt med att alla blev mätta så försvann molnen och en klarblå himmel väntade på oss där ute!
när vi kom upp till 7th så var solen så varm att vi var tvugna att ta av oss massa kläder. Vi började bygga på massa snö på en sten som låg i en sluttning, jag stod uppe på kicken och skulle platta till den då jag plötsligt märker att mina skidor för första gången på länge kände för att glida, dock i fel riktning, jag gled rakt bakåt ner i ett hål(som faktiskt var väldigt stort) där simon hade skottat snö ifrån för att lägga på hoppet! haha, men det var så sjukt mjukt så det var bara mysigt att bli lite snöig!

såhär såg det ut precis när vi började.


å såhär när vi var kara..


sen så väntade vi på godis, som gutaf å pale åkte å köpte, det var gott :D
 
herman visar sina skills!!!!

nu har jag inte tid att skriva mer, ska nämligen ner till jacuzzin! mer biler kommer senare! om mamma och pappa läser detta så kan ni gärna få ringa till mig!

men dagens plus är definitivt: Skittles!!!!
dagens minus: att jag är trött. 

pace out!
 


en bra dag!


idag har vi åkt hela dagen!! det var kul men inte så mycket puder! från början var det inte mycket öppet, men sen så öppnade 7th heaven, det var skoj, bara det att det var lite flat-ljus, så jag såg inte ett "dike" som dök upp, så jag gjorde en kullerbytta som jag skulle ha fått 6.0 elelr nåt för om det inte var så att jag hade skidorna på mig, de löste nämligen inte ur, det sträckte lite i baksida lår om man säger så! haha.. måste fixa min abindningar!

killarna som är helt crazy, speciellt gustaf å herman gjorde backflips i parken, jag får hjärtstillestånd varje gång de åker mot in-runet, jag tror att dom ska dö!! men dom är jätteduktiga!

robin kör en flatspin, vad det nu är! coolt iaf!

nu ska vi ner och bada. pusshej

sovasova.



lördagen den 10e januari är en seg dag, jag är trött. det snöar ute och egentlugen ville jag åka skidor, men hermans bindning gick sönder igår så vi måste ner och fixa den.. det är iofs ganska skönt att ta det lugnt en dag, vi har ju lixom 109 till att åka på :)

igår hade vi kul, vi badade hela kvällen!! detär sjukt soft att vi har en jacuzzi OCH en pool!! måste lägga upp en bild på det senare... det var Herman, gustaf och jag. sen träffade vi två kul typer den ena var från australien, och en från nya zeeland, haha, hon från NZ hade sån sjuk dialekt att jaf uppfattde ungefär vart femmte ord hon sa!!

nu är jag sugen på en starbucks-latte, see ya later!!!

just ja! dagens plus: rostade mackor
             dagens minus: att vi inte kan kolla på världscupen på tv här.

Snöööööö!!!

 igår var första dagen att åka skidor!! det var kul, men jätteblött, toppen var inte öppen så vi fick åka där det regnade, vilket resulterade i jätteblöta kläder!!! tråkigt, för vi hade väntat oss en dag med puderåkning...


jag är iaf glad över mitt season pass! det är bra för man får billig varm choklad i backen om man har ett sånt!! haha.



vi åkte inte så många åk, utan nöjde oss efter en gigantisk kopp varm choklad och åkte ner till village! där köpte vi telefonkort, bra så att man kan ringa hem!
på kvällen kom viktors bror och hans kompisar, vi gjorde premiärdopp i jacuzzin och spelade biljard! sen tog vi bussen ner till village och träffade ännu mer folk! vi gick till ett ställe som heter chrystal lounge där det var massa stockholmare!
vi tänkte gå vidare och dansa någonstans, men föjde med våran nya vän gustaf hem till honom och åt pasta!
Herman som hade vart i gasen hela kvällen fick tillslut nog och somnade på gustafs köksbord! sen när vi skulle hem i ösregnet så fikc vi veta att sista bussen hade gått (!!), så vi fick ta en mysig promenad hem :)




idag vaknade vi ganska sent och var inte alls taggade för att gå ut till backen.. men när vi väl kom ut var det helt stört bra åkning! de öppnade glaciären så det var jättemycket orörd snö!! vi pumpade puder i två timmar och hade det hur kul som helst!!! viktor fastnade med sin snowboard hela tiden, det är nog svårare att åka bräda än skidor en sån här dag!
på vissa ställen var det säkert en meter nysnö, så jädra UNDERBART!!!! jag har tillochmed droppat idag! det är kul, men jag måste bli lite tuffare och våga droppa större hopp!

Dagens plus: pudersnö!!!!
Dagens minus: stenar som repar skidorna..


äntligen whistler!

Nu är vi äntligen framme i Whistler! det kändes som om vi aldrig skulle komma hit ett tag inatt, vårat flyg var nämligen försenat så vi missade sista bussen till whistler, så det blev till att sova på flygplatsen, eller ja, sova kanske man inte kan kalla det... natten sniglade sig fram och vi åt på subway vid typ 6 tiden på morgonen, bussen skulle inte gå förän vid halv nio.
tillslut kom bussen och och tre timmar senare så kom vi fram till ett snöigt whistler! vi fick åka en shuttle sista biten, han som körde frågade "how many bodies do you got in there" när han lyfte in mitt skidfodral i bussen... jag har typ träningsvärk för att jag har släpat mina väskor.. det är inget bra tecken, för antingen betyder det att jag verkligen har tappat alla mina muskler eller så har jag med mig aldeles för mycke kläder... hmm...


lägenheten vi bor i är jättefin, och viktor och michelle som vi bor med är supertrevliga!! de ville att vi skulle följa med ut ikväll, men vi var tråkiga och bangade, jag är sååååå trött... plus att det känns som att man vill vara uppe i backen tidigt imorgon, det har nämligen kommit sjuuuukt mycket snö de senaste dygnen :D så imorgon blir det puder! vi var och hämtade ut våra liftkort idag också, känns skönt att vara tillbaka här igen :)

jaghar för övrigt fixat skype, inte för att jag riktigt har fattat hur man ringer, men det ger sig nog med tiden.
tänkte börja att med att hitta dagens plus och minus, får se hur länge jag orkar med det ;)

Dagens plus: att få sms mitt i natten
Dagens minus: jetlag...


knäppt!

jaha, då befinner man sig helt plötsligt i en annan del av världen än vad man är van vid....
vi kom till vancouver för ungefär en och en halv timme sen, men vårat flyg var försenat så vi misade sista bussen till whistler, nästa går om 6 timmar, så det blev till att vänta kvar här på flygplatsen...

resan har väl gått bra, men det har vart ganska segt, drygt att behöva mellanlanda i både london och toronto. Men i toronto hann vi kolla lite på hockey-finalen, som tur var såg vi inte slutet, tydligen slutade det 5-1 :(
jag känner mig helt förvirrad över tidsomställningen, nu är det egentligen natt här, men klockan är typ tio hemma, så dte är lite knäppt...
FAN va jag är trött!!!!!! hahaha,

nu ska jag sova... eller försöka iaf ;)

imorgon!!!!!

okej, nu har jag packat klart, sagt hejdå till nästan alla som jag ska säga hejdå till, fixat alla småsaker och hoppas att det kommer bli bra...
snart så ska jag åka med morfar in till centralen för att hämta upp herman, sen åker vi ut till farmor där vi ska sova inatt! shit, snacka om pirr i magen!!!!! jag tror att jaghar packat aldeles för mycket kläder, hoppas att de inte märker nåt på arlanda så jag slipper betala övervikt.. hehe....

jag tror att jag ändå börjar känna mig lite lugnare nu, jag måste försöka tänka att allt som händer har en mening, och så länge jag följer mitt hjärta så kommer det bli bra. det finns en tid för allt :) 

pusshej..

make a wish upon a falling star...

var just ute på promenad med viggo, och helt plötsligt ser jag ett stjärnfall!! dte var lite coolt, har inte sett det på år och dar! hoppas bara min önskan slår in...
dagen har vart mysig, har vart ute och åkt skridskor på sjön med kusinerna och johanna, det var roligt men lite ostabilt till en början!
  tobbe är så otroligt söt, kommer sakna honom jättemycket när jag är borta..

efter skridskoåkningen så har jag packat, tror att jag hat fått med mig det mesta nu, men det märker jag väl när jag kommer fram om jag glömt nåt :) haha...

sen på kvällen åkte jag, johanna och tomas in till stan och åt middag på fridays, det var jättegott, men snacka om paltkoma!!!

jag tänker ganska mycket för tillfället, men ska försöka lugna ner mig lite. FAN, när var det jag sa "no worries" senast?!! jag komemr inte ens ihåg! men men, det löser sig väl, det brukar ju göra det....
nu ska jag äta godis..
 Ciaoooo
p.s. jag är fortfarande inte så hajj på hur man fixar med en blogg, så nu io början kommer det nog se lite stökit ut ;)

wohoo!


snart får jag åka skidor!!!!!

Inte länge kvar nu!!

oj oj oj, nu är det bara tre dagar kvar tills jag och Herman åker till Whistler!! Det ska bli så otoligt kul, har ju sett fram emot det här ända sen jag bestämde att jag skulle åka dit i våras. Nu håller jag på å packar allt, börjar få lite smått panik för jag har kommit på att jag har för mycke grejer som ska med... Hmmm.. får försöka trycka ner så mycket som möjligt i skidfodralet! 
det är så mycket jag inte vet hur det kommer bli nu, allt snurrar men det är väl kanske för att jag är så exalterad över att äntligen komma iväg. Men på ett sätt känns det väldigt tråkigt att åka, jag kommer sakna alla här hemma otroligt mycket, fast det är ju bara fyra månader! måste försöka fixa det där Skype!!! tur att jag är sånt snille att jag verkligen fattar hur det funkar! haha, NOT!

för övrigt så var jag uppe i Tärnaby i veckan och firade nyår, det var sjukt kul för nästan alla var där!! det är när man träffas såhär igen man verkligen kommer på hur mycket man saknar tiden där uppe... Jag bodde med Dännis å Emma edner hos becca, ganska trångt men mysigt!! vi var ute både tisdag och onsdag, det var kul!! jag får ju däremot inte dricka eftersom min mage fortfarande är knäpp så jag körde alla partyglada polare i Jonas fina bil bettan (som jag för övrigt ville döpa om ;) ).....
vad jag blev extra glad över var att Emma, som för övrigt ska komma å hälsa på mig i Whistler kom upp till tärna!!! henne hade jag inte träffat sen i början på september!

nu ska jag fortsätta packa, hoppas att jag kommer nån vart ikväll!

take care / bullen !!!


RSS 2.0