Tillbaka till stockholm och verkligheten

Efter en mysig helg i Linköping sitter jag nu på bussen på väg hem. Alltid lika kul att träffas och alltid lika tråkigt att säga hejdå.. Men vad ska man göra när verkligheten och jobbet kallar?! Längtar till torsdag :)


Olydig vovve

Viggo njuter av att pappa inte är hemma och myser i soffan ;)


mitten på januari?

Vaknade nyss och kollade ut genom fönstret(jag vet att bilden är felvänd, men det är ju årstiden med så whatevvaaaa!). Ska det vara såhär? Jag börjar bli rädd på riktigt. Januari har annars vart den månaden då det tillochmed i stockhlm är -20 och massor med snö! Kul ändå att man har levt när det faktiskt existerar riktig snö för om några år lär det väl inte komma nån alls...
Nu ska jag städa och packa, imorgon åker jag på turné till linköping :)

jag har världens coolaste kille!


vinter och snö

Nu är det kallt ute och lite snö på marken, det tycker jag om för då betyder det att dom sprutar med snökanonerna i skidbackarna! jag vill åka skidor nu! om tre veckor åker vi till Åre, det ska bli supermysigt och roligt!

ta mig tillbaka!!!

Vill ha värme och sol!!
Well well, idag är det iaf fint väder här, även om det är kallt och ingen som helst snö :( Min kära vän S åkte hem igår också så nu är det extra kallt och tomt... Jag får ta och pallra mig till gymmet istället för att sitta här och vara deppig :P rocka rööööv!

RSS 2.0