Im going home

Jag tar mitt pick och pack och flyr staden. Påsk och storstad kallar!


blä

jag är less och äter majs och chips till middag. kan det bli vår på riktigt snart eller?

äckligt

Så var tentorna avklarade, sjukt skönt. Vi har haft tentafester tisdag och onsdag, har vart helt okej kul!




nu snöar det ute igen, fan. Det enda positiva med det är att jag får sova på morgonen eftersom mitt fönster är igensnöat! kaaaatching!

grill-fetisch?!

Hahahah, har just sett 8 avsnitt av programmet solsidan! så sjukt roligt! Lätt den bästa tenta-uppladdningen!
Det roligaste är att jag ser stora likheter mellan karaktären fredrik och min pappa! Tydligen är det många som lider av grill-beroende ;)

sjuk kul!

hah!

Nu har jag sökt utbildning till höstterminen! Gillar att det är som att gå in på en web-shop och bara plocka det man vill ha! hahah, nu är det bara till att klara tentorna och få den där omtalade behörigheten! sommarlov, nej nej... hårdplugg var det ja!
yeeahh!

My sister's keeper

Jag och Emma såg just en film som fick mig att riktigt tänka efter. Vi hade hört att den skulle vara väldigt gripande och rätt hemsk, men jag tror inte jag kunnat föreställa mig hur hemsk den var!
Den handlade om en familj där ena dottern hade leukemi. Så otroligt hemsk, jag tror vi båda satt och grät floder genom hela filmen!

Jag insåg verkligen att man ska leva i nuet, uppskatta och vara tacksam för all man har!



Se filmen! Den lämnar ingen oberörd.

on the top of satisfaction!


ÅHHHHHH!!! mitt huvud sprängs!!! Jag kan inte somna på nätterna för mitt huvud svämmar över av formler, smältentaliper och densiteter... Det är så mycket jag vill hinna göra, men gör bäst i att låsa in mig tills det här är över...
Pluggandet tar upp all min tid, men jag antar att jag komemr tacka mig själv i framtiden för den kunskap jag ser till att få nu :)
På tisdag när det är över ska det firas, oj oj!

Trots att skolan tar över så är jag på ett sjukt bra humör, har insett både det ena och det andra på sista tiden!

Diggar ändå Lindas idé om att be nån teknisk snubbe göra en maskin som kunde säga om man var tillräckligt smart för att klara tentan eller inte!! vore skönt att veta om man skulle klara det lixom ;)

Back to the plugg-koma!

bad girls go to hell, meet me there..

snart dör jag, har spenderat 12 timmar på skolan idag och jag vet inte ens om jag är nå klokare! nu blir det till att gå in i plugg-koma tills tisdag nästa vecka då allt är över!

Har vart duktig och lagat mat-låda tills imorgon iaf:) that's a first !!!

god natt.

hörde jag skål?!?

Ja tydligen, det känns som att allt jag gjort senaste tiden är att festa! Det har vart tre sjukt lyckade kvällar, men även tre misslyckade the day-afters, fy! Det känns bokstavligt talat som om jag har blivit överkörd av en traktor! Det kostar att ligga på topp ;)




detta var i fredags på klubb sockerbeat på corona! ööööösigt!!!!!

nu väntar stenhårt plugg fram till nästa tisdag då tentorna är över! jag ska fan klara dom!!!

pusshej


wednesday=awesomeness

Åh, jag kan inte släppa hur kul vi hade igår! så sjukt roligt! Det var Lotten, Johanna, Felle och jag! Det blir alltid så lyckat när vi är ute tillsammans!
Vi var iaf på cafét, träffade massa skönt folk, dansade tills vi stupade och jag lyckades bli av med min handväska, skälla ut hovmästaren efter noter för att sedan hitta henne vid tjejerna med min väska i handen! Dock var alla pengar borta, men jag var så lycklig över att slippa beställa nytt simkort och ha blivit av med mitt älskade sabo-armband! seriöst, vem är knäpp att sno 400 spänn, men strunta i ett armband värt avsevärt många mer tusen! :S jag är iaf glad :)
Vi träffade en kille som var massör, och johanna kläcker komentaren: du kan få komma hem till min säng om du vill!
Nån som sa att svenska tjejer är lössläppta?!




snygga människor och skumpan flödar. Precis som det ska vara!

dubbel-dejt

Igår var en mysig kväll! Jag och maria satte oss på tåget och åkte in mot stora staden och Felle!
Vi skulle baka pizza och dricka vin! Mycket pizza blev det, vin också, och en massa snusk-snack såklart!
Haha, Jag älskar att få göra precis som jag vill, få tycka vad jag vill och äta vad jag vill! Mina vänner tycker
om mig ändå!!!!

Bilder igår då, hmmm, det var lixom ingen som fastnade riktigt, vart några riktigt misslyckade bilder, men jag lägger
upp dom ändå!




felle fastnade inte alls tydligen! haha


-Cause I'm hot, young, running free
A little bit better than I use to be




until we bleed


pluggish

Jag pluggar, pluggar, pluggar!!!!!! börjar känna stressen nu, så det är lika bra att stå i!
Men jag är visst den enda här hemma som gör nåt vettigt, doggen har nämligen dött/somnat på verandan! haha


jag har blivit blond!



poff!!! så kan det gå :P hahah, knäpp, knäppare, rich!!!!

el stockholmo, here I come

Imorgon åker jag hem till stockholm. Ska bli kul att träffa familj och vänner igen! måste dock plugga som en galning om jag ska ha chans att klara tentorna, som är om två veckor!
Farmor, vad sägs om en date?

godnatt godnatt...

skyll dig själv

resultatet av att jag tryckt in fel kod sju gånger blev att bankomaten åt upp det idag när jag skulle ta ut pengar. Fan, det sög....
var det nån som sa karma?!!

party goes wild=dead + tandkräm på halsen!?

Shiiiiiiiit vilket ös det var igår! Alla var taggade och hade humöret på topp, så himla lyckat med först musikquiz/för-förfest på corona, sen fest hos john och jag tror ALLA kom, så underbart! Utgång efter det, men det var mindre lyckat så jag mötte upp emma för att äta på max, hon var snäll och beställde åt mig, men när jag skulle betala var jag övertygad om att jag bytt kod på kortet, efter säkert sju försök blev killen i kassan lack och tog min hamburgare.. idag när jag vaknade kom jag på att koden jag slagit in var min nya pinkod på telefonen, konstigt att det inte funkade! HA..



Fler klassfester åt folket!!

Shopping shoppnig!!!

Oj vilken bra dag!!! Har vart på stan hela dagen och gått i affärer! Har inte gjort det på några veckor nu så det var kul att se allt nytt! Jag hittade massor med fina saker och köpte min drömklänning från Ida Sjöstedt! Har tyckt att den var aldeles för svår att hitta tillfälle att använda den på, men skit samma, det är alltid kul att få vara fin :)


Köpte kläder för morgondagens klassfest också, så nu är det bara att låta festen börja!!!!!



havrefras, smarr :p

haha, satt och såg på grey's anatomy och i reklamenpausen så kördes en reklam för havrefras! Shit vilken härlig kille, jag tror jag ska börja äta havrefras till frukost varje dag :)



nån som kan säga att han inte var sjukt härlig? :p

nämen, igen!

Ännu ett fynd, dännis och jag rockar fett på corona..


nämen!

Ibland hittar man fynd på internet! Dessa två snyggingar ryktas ha vart ute och gjort stan/umeälven osäker i lördags... vem vet hur kvällen slutade ;)


everything is going wrong, but we're so happy


så var det ny månad igen!

Ja, så var det helt plötsligt Mars. Det är bra att tiden går fort nu, för jag vill ha vår!
Idag har vart en jobbig dag i skolan, det känns verkligen att vi närmar oss tentorna nu, det är så mycket! Men men, efter tenta kommer tenta-fest, och det gillas!
Efter skolan så släpade jag mitt tunga huvud upp mot IKSU, och det var det bästa jag gjort på typ en vecka! Att få springa sig så trött att man nästan ramlar av löpbandet kan vara riktigt skönt ibland! Har kommit på at min favorit-tid på gymmet är mellan tre och fyra, då visar dom nämligen två avsnitt av sex and the city efter varandra! Jag ska faktiskt försöka träna varje dag den här veckan, jag blir så rastlös annars!
Imorgon ska vi ha "plugg-kväll" hemma hos sofie, undrar hur mycket plugg det blir, vi tjejer har ju en tendens att börja snacka om andra mycket viktigare saker hela tiden ;)

Cruella börjar för övrigt trivas här hos oss, hon har vart social mot mig idag, men jag misstänker att hon bara var ute efter mat!!



Nu ska jag inte göra något alls i typ en timme, sen lär jag väl vara rastlös igen, då kasnke jag springer ett varv i trapphuset och retas med grannarna lite ;)

RSS 2.0