ännu en galen lördag!

Igår var det lördag, vilket i sig alltid är värt att fira, men det var även malins sista lördag i sverige och nattes födelsedag!
Vi träffades och förade på dovas för att sen gå till magenta! kvällen blev sjukt lyckad och jag hade verkligen hur kul som helst, även om det var väldigt ledsamt att säga hejdå till malin... så nu är det ännu en swedish bikini-team medlem som har lämnat sverige för kanada...

kvällen slutade hur som helst väldigt knäppt, först gick vi till donken (vad annars?!) och sen tog vi oss mot tuben för att sen ta taxi från farsta som vi lovat pappsen att göra! vi ringer och bokar taxi, och sätter oss på tuben. 50 minuter senare rycker johanna min i armen och säger "STORA MOSSEN, hur fan hamnade vi här??"
tydligen så hade vi somnat, åkt med tåget till farsta där tåget sedan vänt och åkt tillbaka, alltså säkert 30 stationer sov vi!!! så vad gör man? alvik klockan halv fem på morgonen, jo vi ringer erik och erika, som välkomnar oss med öppna armar och vi somnar sött i Jack's säng :)
sen har en fartfylld dag väntat då vi vaknade av fyra huligan-kusiner som sprang runt i huset! vi har vart ute och åkt pulka och ätit massa god mat med släkten :)
tack för idag och igår allihopa :)




kul kväll!
hejdå

god jul :)

Ja, så var man hemma igen då! en vecka går fort, och kontrasterna är så skrpa att jag är förvirrad! Från att ligga på en strand där man knappt kan sätta ner fötterna i sanden och det är ca 35 grader i skuggan till ett blötsnöigt sverige.
Men som man säger, borta bra men hemma bäst :)

här kommer lite bilder!















det var några bilder, nu pallar jag inte nörda längre!
tjohej!

yeeey


hejdå sverige

Hejdå skrapa rutorna på bilen, hejdå snöstorm, hejdå julångest, hejdå mörker, hejdå frusna fingrar, hejdå sverige, nu draaaaaaar jag!!!

Hej sol, hej värme, hej bruna ben, hej fräknar, hej varmt vatten, HEJ GOA!!!!



watch out for these two hot pice of asses!!!!!

bara för att den här bilden gör mig så otroligt glad!


snöööööö!!!

Ja, igår vaknade jag sent, såklart, men jag vart pigg väldigt fort, det hade nämligen snöat under natten!!!
Jag drog på mig lite kläder, tog viggo med mig och sprang ut i snön :)
Idag har det fortsatt att snöa, och det tycks aldrig ta slut!



tussen leker i snön, det gör mig så glad att se honom skutta runt i snön




nu är det matte som gäller :) är snart klar med kursen!

tiden går fort...

hittade för ett tag sen en gammal mp3-spelare ibland mina gamla flyttkartonger. Idag så pluggade jag in den till datorn för att kolla vad som fanns där, och jag hittade en väldigt gammal bild, tror att den kan vara från när jag gick i 9an!! hjälp vad tiden går fort när man tänker efter!


misstänker att den kan vara tagen hemma hos felle, men har egentligen ingen aning!!

Nu ska jag fortsätta kolla på doktor zhivago som jag började se igår :) hejsvejs

vart är min bikini??

AAH, I cant believe it! Om fyra dagar ligger jag på en strand i Indien :)
Men jo, det var ju ett liiiiitet problem. Vart har jag gjort av  min bikini, sommarklänningarna, flippisarna och solglasögonen?!! hjälp, får åka dit utan något och shoppa loss där :P


fräknar, ja tack :)

isbjörnar is the shit!



Just nu håller ju klimatmötet i köpnehamn på, jag hoppas verkligen dom kan slå sina kloka huvuden ihop och komma på nåt bra! Om dom inte gör det så får jag väl åka ner dit och styra upp allt ;) vi måste ju kunna åka puder i framtiden, hallå!?!

julbord med jobbet!

Ja, igår var vi på julbord med Nobel! Det var mycket trevligt och roligt, även massa dans med partyglada brudar :P
Efter ett tag så bestämde vi att vi skulle dra vidare, till royal garden! Där väntade Toves pojkvän william och hans kompisar. vi stannade ett tag men bestämde oss sen för att gå vidare till berns, allt vart kaos och vi tappade bort killarna! Jag å tove drog till mcdonalds istället :D sen skulle jag försöka hitta min syster som befann sig någonstans i huddinge (som jag vid det här laget har insett är ganska stort), jag åkte först tunnelbana och sen buss, jätteenkelt skulle det vara att hitta, HA, inte för mig, jag lyckades missa hållplatsen. kul att göra det när man sitter på sista bussen! haha. jag hade inte så mycket annat val än att sätta mig i en taxi och åka hem. Men OJ vad skönt det är att komma hem till sin egen säng efter en lång kväll på stan!

här är då enda bilden jag lyckades få igår! Det är kicki och tove nånstans i dimman på royal garden!

Release me

Jag vill bara glömma.
Allt.
Låt mig göra det.
Snälla.

apmamma!!

bläääää, jag såg just att ALLA civilingenjörs utbildningar i hela sverige numera kräver matte e. Vad ska jag göra nu?? jag hinner ju inte läsa det också!!
piss också

yeeeeey!!!

Hade en väldigt trevlig onsdagskväll, började med att jag var i johannas skola och kollade när de hade företagspresentation, dom är såå duktiga!! hoppas att det kommer gå bra för dom också :)
Sen tog jag mig in mot stan för att träffa upp Becca och Filipha som jag inte träffat på en evighet, det var helt sjukt kul att träffa dom igen :)
Efter en lång catch-up om allt som hänt senaste tiden så tog vi våra klackar och vinglade ut i natten! först vart det en sväng till cafét för att sen gå vidare till village! Vi mötte upp Miriam, Maria och Felle också, så vi var ett stort gäng!
Tack för igår tjejer :)
haha, sen måste jag ju bara säga att jag lyckades deala till mig taxiresa från stureplan ända hem för 250 spänn, tänk va bra att man är social ibland ;)









bilder från finest.se

Sen måste jag ju säga att jag är så otroligt glad för Mötley crüe kommer till stockholm i sommar :D


it ain't me babe

You say you’re looking for someone,
Who’s never weak but always strong
To protect you and defend you
Whether you are right or wrong

Someone to open each and every door
But it aint me babe
No no no, it aint me babe
It aint me you’re looking for… babe

kurvor och derivator

ja idag har jag faktiskt kommit ganska många sidor på väg i matteboken!
Har ätit en smaskig frukost med äggmackor och te och lyssnat på johnny cash :P såg nämligen walk the line för inte så länge sen, och kom på att musiken faktiskt är väldigt bra :)

smarrrr

rackarns.

fan, har suttit ovh skrivit på ett inlägg längre än bibeln, när jag helt plötsligt komemr åt en knapp, och allt försvinner. jag bloir så arg på mig själv!
Har iaf lämnat in ansökan på visum för att få komma in i indien idag, sjukt hektiskt, hoppas det hinenr bli klart, annars är jag k-ö-r-d!

Jag borde plugga matte, men orkar inte. Är förvirrad över den del av mänskligheten som kallas killar. Är arg på försäkringskassan. Måste ringa csn. blääääää.

Åh, malin har bestämt sig för att åka tillbaka till whistler, jag blir både jublande glad och samtidigt ledsen, jag vill ju ha henne närmare, men det är underbart att hon åker dit! Hon och Julia kommer få det så otroligt kul, och jag tänker åka och hälsa på dom :)



helg?

Jag känner inte skillnad på veckodagarna längre, mer än att det är mer folk hemma på dagarna på helgen! allt jag gör på dagarna är springer fram å tillbaks mellan min sjukgymnast och matteboken, är så trött på att sitta x antal timmar varje dag med den här seeega boken som aldrig tycks ta slut!
Igår tog jag mig iaf i kragen och åkte in till stan hela två gånger, först för att träffa min kära vän Johanna, som jag inte sett på länge! Vi gick och shoppade och fikade, myspys :) Sen så kände jag att jag skulle ta å låta mina nya skor jag just införskaffat mig gå ut och dansa lite! mötte upp johanna och miriam inne i stan och begav oss mot Collage. Det var otroligt segt där, massa skumt folk och jag hade inte alls så kul som jag brukar ha där. vi drog till donken klockan ett och sen väntade röda faran på oss för att åka hem :) mysig kväll, men jag är ändå besviken på collage...




onsdag = cafét!

Igår kväll blev en sjukt rolig kväll! Jag var otroligt otaggad från början, men när party-kläderna väl kommer på så är det klart man kommer igång! Från början skulle det bara bli ja å Lotten som skulle ut, men jag ringde och övertalade Felle att komma med! Så jag satte mig i röda faran och åkte i il-fart in mot staden för att piffa till mig hemma hos Felle!
Vi fick med oss en glad Vanki tillslut också, så vi var fyra partypinglor på vift!
Cafét var lika kul som alltid och självklart vart det mer röj än vi hade tänkt från början!
Kvällen slutade iaf självklart med mc donalds, och jag bet mig i kinden, riktigt hårt för jag var så ivrig över mig cheesburgare! jag har fortafarnde ont...
Sen tog vi taxi hem till Felle där lotten mötte upp oss, vi somnade som stockar alla tre på rad :)

kul kväll tjejer, tack Lotten för att du övertalade mig att gå ut :)




onsdag

Åh vilken underbar dag!
Solen skiner, det är frost ute (jag fick tillochmed krapa rutorna imorse för första gången), jag har vart och tränat med min underbara sjukgymnast, bastat ,druckit kaffe, pratat med Felle om julen, vart ute med viggo, hoppat på bryggan och haft det helt enkelt hur bra som helst!
Jag hade nästan börjat glömma bort den vilda onsdagen förra veckan, men så säger ricardo när jag ligger å spänner min mage som mest: OJ, vilka blåmärken du har på smalbenen!
just ja, det var dom man fick av att stå och dansa i 12cm höga klackar efter några glas champagne för mycket runt ett knähögt bord! Inte bra, och ännu värre att jag missade att ta långbyxor på min för att undvika en pinsam bortförklaring!

Ikväll kör vi igen, Cafét står på chemat och jag ska köra bil! blir nog bäst så :P inga norska prinsar ikväll inte!


JA, jag glömde nästan säga en anledning till till varför jag är så glad! Jag och Johanna bokade igår en resa till Goa, indien om två veckor! ska nli så jäääävla underbart! :)



Underbart!!!!!!!

swedish bikiniteam en man (kvinna) kort

Ja, nu har vi vart inne i stan och haft ett sorgligt avsked av julia. Hon åker tillbaka till whistler på torsdag morgon. Såklart att det är kul för henne, men hallå, det blir ju tomt här hemma!!!!
Well well, jag får helt enkelt ta och åka å hälsa på dom där borta!



jag är iaf så otroligt glad att jag har träffat er tjejer, även emmi som inte var kvar i whistler då vi körde bikini-team!
Ni är underbara!
Puss på er <3

Penguins

Sötaste i hela världen! jag ska se dom på riktigt en dag, det har jag bestämmt mig för!

RSS 2.0