skilsmässobarn?

känner mig som ett sådant nu när jag har två hem. Jobbigt att ha två tandborstar, hela tiden ha med sig sitt survival-kit i handväskan(som iofs till 99% består av min burk) och alltid vara redo att åka dit det passar bäst för stunden.

Har jobbar 12.5 timmar nu två dagar i rad, är helt slut. Imorse kom mina älsklingar från tärnaby-tiden på besök, det var den bästa 05.00-morgonen jag har haft på hela sommaren !!!

nu ska jag sova, imorgon vankas festligehetr!

Animalzzz

jag har ett nytt favoritdjur; myrsloken!!!
Den tillhör ordningen håriga trögdjur och kan väga upp till 30 kg!


Ge mig en myrslok så kommer jag leva lyckligt i alla mina dar!

24e juli

Äntligen kom regnet. Fast nu tycker jag inte att det är så kul längre, jag trodde det skulle bli en kort skur bara... kom hem från festligheter på värmdö idag, har legat i sängen sen jag kom hem vid tre-tiden, så sjukt skönt, jag älskar att festa på fredagar, så skönt att ha två lediga dagar innan man ska tillbaks til jobbet igen!
Om en stund kommer Mamma, Pappa och Frida hem från Italien, ska bli kul att träffa dom igen, dom har vart borta i tre veckor!

Jag har en ny favorit, eller egentligen två :





två sjukt sköna killar som jag efter ett tag kom på att de båda vart med i snook!

hetta

det är för varmt för att blogga. hörs när det regnar!
trevlig sommar!

muskler?!

Kom hem från hela familjens PT och sjukgymnast för en stund sen, Erling heter han! Trodde att jag skulle få gå dit och få lite skön massage och kanske stretcha lite... Så vart inte fallet. Fick veta att jag under mina snart 21 långa år inte vet vart jag har mina muskler, fick flertalet krampattacker och blev stretchad så jag vred mig! Misshandel tyckte jag, Erling tyckte att det var jag själv som bar skulden till smärtorna eftersom jag inte tagit hand om min kropp... sant.. Innan jag gick hem lyckades han upplysa mig om att jag aldrig har stretchat mina vadmuskler på rätt sätt! Haha, det var då en lektion som hette duga, Och jag som trodde att efter så många års elitidrottande borde jag ju veta allt om min kropp ;)
Nästa vecka väntar ett till pass.... så stay tuned :P

smaskig fotboll!

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och kolla semi-final i VM, det är uruguay mot holland, jag borde nog hålla på holland, men uruguay har ju lätt snyggaste spelaren i matchen; Diego Forlan!

helgfasoner!

Helgen gick fort, fortare än vad jag önskat. Men jag antar att det är så, tiden går fort när man har roligt!
På fredagen fyllde min kära moster Camilla år så då var det fika/fotboll/fest hos dom, mycket mysigt med alla vidja-grannar och annat härligt folk!
Lördagen var uppstigning tidigt, fort packa ihop saker, åka och lämna Viggo hos farmor för att sedan bege mig mot Felle för en dag i solen och sedan partaj natten lång!
Mary mötte oss i tanto där vi åt picnic och snackade otroligt mycket tjejsnack och annat skoj :P kvällen blev hur lyckad som helst, jag och felle ramlade ut från White vid sisådär tio i fem-snåret och raglade hem! Söndagen blev bakis-häng i parken vid rosenlundsgatan! Mys!




dessa var de enda bilder som ville laddas upp! jag tror det är dags för mig att köpa en ny dator snart :P

Tack brudar för en underbar helg :)

sommar och sol...

... och en bränd kropp! har råkat steka lite för mycket i helgen, i alla bemärkelser!! är bränd på ryggen så att det gör ont när jag rör på mig, inte kul! Jag kör ändå stenhårt på att utnyttja solen och skippa solskyddsfaktor!
skål för solen!!

RSS 2.0