lock eller inte lock, det är frågan!

Jag önskar det fanns en bok full av facit för livets svåra frågor. Många frågor hittar man svar på hos sina vänner, men dom som man bara avslutar med att säga "jaa, det är så svårt det där", vart hittar man dom svaren?
Jag tror jag vet, tålamod och tid ger svar på de flesta frågor, men vad gör man om man vill veta NU?!!

Vad jag har konstaterat är iaf att tills vidare så får min kastrull koka utan lock!

mys på floden mellan east keswick och wetherby!


England!

Igår kom jag hem från en underbar helg på den engelska landsbygden! Det har varit väldigt roligt, men oj va england är olikt sverige!
vi har vart ute på äventyr med gummibåt, shoppat, vart på öl-festival och sett leeds by night!
Har träffat så många roliga och underbara människor i helgen, jag är så glad att jag åkte dit!

lyckades inte med att ta så jättemånga bilder, men här kommer några iaf !




farmor, ser du att jag har blusen jag fick av dig?


fler bilder kommer :)
over and out!


.

Love is the harmony
Desire is the key
Love is the melody
Now sing it with me


back in the days...

Idag så städade jag lite bland mina gamla saker. Hittade en kartong med sånt som jag hade under förstå året i tärnaby, bland de mitt gamla femämnes-block! och vad som gömde sig där vågar jag inte skriva här, men det fick mig att minnas alla stunder vi hade där uppe! Kan inte räkna alla gånger jag gråtit, men de gångerna jag skrattat så jag vridit mig får mig att glömma det dåliga!
Har faktiskt tänkt mycket på tiden i tärnaby, eller egentligen tiden då man var 16-17, allt var så annorlunda! enklade men ändå svårare!
Jag saknar iaf tiden vi hade tillsammans oerhört mycket och tycker att det är jättetråkigt att vi inte hinenr träffas så ofta. Men jag vet att vi kommer vara vänner för livet, för vi har gått igenom så mycket tillsammans!


20658

Så många steg har jag lyckats gå idag! jag är helt sjukt trött och min kropp värker! jag har sprungit runt som en tok på jobebt för att allt ska hinnas med!
jag är död. 

Har pratat med R idag iaf, bra där! nu ska det planeras! jag vill shoppa tills jag stupar! har fått för mig att jag mår bättre när jag spenderar pengar på roliga saker, och inte när kontot är tomt för att jag har tankat bilen för många gånger!!!
har gått och förälskat mig i en väska, men med tanke på hur dyr den var så får jag vänta lite innan jag köper den! Åh, vad det är jobbigt att bli fäst vid materiella saker!



såhär stod det på tepåsen imorse, och Ja, idag är jag stolt över den jag är!
Godnatt!

straight trough my heart



Ni kanske kommer ihåg dessa söta pojkar?! jag komemr iaf aldrig glömma mina år med backstreet boys-låtar pumpandes ut ur bergsprängaren(ja en sån var hade man ju om man va cool ;) )!!
I torsdags kom dom till stockholm för att lansera sin nya skiva. Igårkväll så festade dom loss på Collage här i stockholm, och så gjorde även jag, Johanna, Mickan, Malin och Carro! sjukt kul, även om de är något överskattade :) jag menar, de är ju inte samma söta pojkar som för tio år sedan, utan lite slitnare och lite ändrade frisyrer ;)
 Men vaddå, dom är ju fortfarande BACKSTREET BOYS :D

tack för en kul kväll tjejer!

"det är dags för fredagsmys"

Ja, äntligen fredag! har gått runt och sjungit på den där chips-reklamen hela dagen! Det ska faktiskt bli en mys-kväll ikväll, med idol godis, lantchips och självklart hela familjen ihoptryckt i sofforna!

Vi börjar kvällen med att äta kanske en av årets sista grillat-middagar! börjar ju bli kallt nu.. gott ska det bli iaf :)

Det är inte ofta hela familjen är hemma allihopa på en fredagskväll, så det blir myyyys!!!




Emma!



Emmiz, du är saknad! Jag vet att du kommer komma på vad du ska göra, för du är the book of answeres!!
Du får komma till mig annars så kommer vi på nåt tillsammans :)

Forever yours / Juliet

ett steg i rätt riktning!



Jag är rätt nöjd men mina insatser senaste veckan, har faktiskt tagit tag i mig själv och gått till gymmet rätt många gånger! Ska fortsätta att vara lika duktig den här veckan hade jag tänkt :)



bilden ljuger faktiskt lite, idag kom jag upp i 15220 steg! så nu ligger jag här i min säng och tänker att jag ju måste slå mig själv imorgon! hmmm...

Imorgon ska jag till Farmor för en sleep over! Vi ska färga hennes hår och ha det mysigt, hoppas att hon är sugen på att kolla fotboll ;)

guten nacht!

Hjärnceller?!

Ja då har jag och min hjärna slagit till igen! Tänkte att det kunde vara på tiden att göra mitt första högskoleprov!
Hmm. Ja då var det bara det faktum att jag inte har sett en skolbok på ett och ett halvt år! vi får se hur det går, känns som att första gången man gör det har man inga direkta förväntningar (förutom mina egna då)!

Jag saknar ändå att gå i skolan, ha block och miniräknaren ständigt till hands! får se till att göra nåt åt det ;)


Bokat!

Äntligen har jag bokat flygbiljetterna! känns skönt eftersom att jag nu kan fokusera på andra viktiga saker! som att boka tid till fotvård, frisör och annat kul ;)
Jag åker den 23e, så lite senare än planerat från början men jag tror det blir kalas! är tyvärr borta på Fridas födelsedag, men jag får köpa någon fin present åt henne istället :)


FAN!

Skit också! min stegräknare höll i två dagar... hur ska jag nu kunna slå cheferna??!!!

Oasis

Sen måste jag ju bara säga att jag är väldigt ledsen för att Oasis har splittrats. Jag hade velat se dom live, men nu får jag helt enkelt nöja mig med att sitta och digga dom på spotify!

Tack!


Poängtävling med jobbet!

Nu är det nåt nytt på gång! Vi har börjat med en poängtävling på jobbet! Den går ut på att man ska träna ihop så många poäng att man tillslut har tagit sig från helsingborg till gällivare! (fråga mig inte hur poängen räknas om till mil :S) vi är uppdelade i lag, och vi har slagit ihop 6 spänstiga tjejer i vårat lag! Tävlingsmänniska som jag är tänker spendera all ledig tid till att hänga i gymmet eller på promenad med vovven! Allt för att slå chefernas lag! jag menar, kan man slå dom i nåt så är det ju i att träna ;)

 

så nu har jag dammat av min gamla stegräknare och plockat fram pulsklockan igen :)
Det bästa är ju att man kommer bli FIT på köpet, det kan jag verkligen behöva med tanke på hur slapp jag har blivit...
nu bär det av till gymmet, även om jag har sån träningsvärk att jag knappt kan röra mig normalt!

Ciaooo


popaganda och kräftskiva

Det har vart en fartfylld helg med massa musik och festlighteter! Var på popaganda med Malin, Charlotte, Julia och Charlottes lillasyster! Vi hade laddat i veckor för att gå och kolla på MGMT och var sjukt förväntansfulla!
Innan dom så spelade Lykke Li, har aldrig riktigt lyssnat på henne tidigare, men hon var sjukt bra och riktigt cool på scenen! Alltid kul att upptäcka ny musik :)

Lyssna på:
Little bit
Dance, dance, dance
Melodies & desires
Let it fall
Im good, Im gone



MGMT
var självklart sjukt bra, tänkte försöka lägga upp en video men det dröjer nog lite, måste lära mig hur man gör ;)

På lördagen var det kräftskiva hos Malin i Sigtuna, det vart en väldigt lyckad kväll, men jag misslyckades dock med att ta bilder.. hmm....


RSS 2.0