THAILAAAAAND!

Nu smäller det, imorgon den här tiden sitter jag på planet påväg till thailand, helt sjukt AWESOME ska det bli!!!!! hejdå höstvädret och kalla sverige, HEJ värme, bruna ben och fräknar!

härliga söndag

Nyss hemkommen och mår bättre än någonsin, jobbade inatt, sov som en prinsessa i några timmar för att sedan åka hem till päronen, sedan mysig middag hemma hos Petra i hennes nya lägenhet och avslutade kvällen med chips, te och skorpor och prat om livet och det som händer sen med Ida :)
Kom däremot hem till en ytterst suspekt lukt i min lägenhet, vet inte om en råtta gått och dött här eller nåt! :P
nu ska jag sova, imorgon är det 4 dagar kvar till jag åker till thailand för att träffa den finaste jag vet :)

22 going on 83

Jag tycker det är otroligt stimulerande att sticka.
Jag dricker inte kaffe efter klockan 21.
Jag tycker att karlavagnen faktiskt är rätt intressant att lyssna på.
Jag tycker att sitta i soffan med ett glas vin och kolla på idol är det ultimata fredagsnöjet.
Nej, jag är inte pensionär utan 22 år (men visst borde det vara argument nog för att få pensionärsrabatt på bussen?)

en helt vanlig söndag i vidja

Vaknar av att pappa gormar att jag ska ut och fylla löv i säckar, han är så hetsig!!!! Men efter många om och men så fyllde jag och frida några säckar och jag förbannade alla ekar i hela världen. Ska aldrig bo där det finns ekar! Frida körde hardcore och tog en fight med lövblåsen!
Igår var det fest hos johanna och jonas, jag var en tant och var nykter, sjukt skönt! härlig helg, nu ska vi fira pappsen på fars dag :)

toastmaster

Japp, toast är jag bäst på att både göra och att äta. Det har blivit en sån vana nu att komma hem efetr jobbet och äta en toast att jag skulle gå under om jag kom hem och mackorna var slut! Rutinmänniska eller vad?!

Proud pussy!

Idag gjord ejag någonting som jag är stolt över, jag vann respekt från folk som jag själv respekterar. Ibland undrar jag bara varför jag väntar så länge med att ta tag i saker, men å andra sidan så är det bättre att göra det sent än att inte göra det alls!
Just nu är jag ap-trött, sitter och äter toast och dricker mjölk, imorgon väntar en jättelång dag på jobbet men det känns bra! Tiden går fort på jobbet, det är bra :)
Det här är hur pappa klär sig för hösten, mycket passande... hmm.

RSS 2.0