love out of lust.

Rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning
For life is like a flame
And the ashes for wasting
So honey don't be afraid
To dance while we're waiting

Hard Rock Café Oslo...

... Är stället jag har spenderat mitt liv på denna helgen, och jag gillar det! I fredags var jag på dåligt humör (minst sagt) och trodde inte att jag skulle kunna vara trevlig mot alla fulla drägg som kom och stötte på en. MEN, ibland överraskar jag migsjälv, fick jättemånga komplimanger om bra service och att jag var så trevlig vilket även resulterade i lite dricks!!! Igår jobbade jag ett sånt super-pass på många timmar! jobbade med Ida och vi var ett riktigt superteam! Fick tillochmed höra från min chef att jag var snygg!!!

Toppen-helg trots allt och tack till alla underbara på hard rock :)


!

And I never was smart with love,
I let the bad ones in and the good ones go

onsdag i mars

oj vad eftermiddagen gick fort! Åkte direkt från jobbet och mötte upp min solstråle Hanna, vi gick en snabbis till hard rock och sa hej till Sara som så duktigt jobbade i retail!
Efter många rundor runt karl johan, fram och tillbaka till adecco, vidare till ben & jerry´s hittade vi tillslut till BIT på bogstadveien där vi åt varsin otroligt smaskig macka! Efter så tyckte vi att vi behövde shoppa lite och tog en tur förbi det nyöppnade H&M, men ingen av oss hittade nåt, känner mig stolt att jag lyckats hålla mitt köp-stopp iaf några dagar :)

Efter att ha sagt hejdå till Hanna gick jag för att se om Onkel Andrew var hemma, vilket han var, Maria med! blev kvar där till halv nio, fick med mig fina liljor hem för dom skulle till köpenhamn imorgon :)

Nu sitter jag nydushad i min säng med gitarren, måste ju ha nån sällskap nu när frida aldrig är hemma längre! Ska öva på min läxa och sen sova (när grannarna slutat dammsuga!!!!!)

Hoppas för övrigt att det blir lika fint väder imorgon, ska glassa som bara den isf i mina solbrillor :)



ska förresten försöka lära mig lite franska, blommor, kan det heta les fleurs?!

wihoooo :)

Resan är bokad, allt är betalt, om mindre än tre veckor drar vi!!! Två muppar på vift i frankrike, hur ska det gå? tur vi har ett sjukt nice hotell att hänga på när vi vart ute och hajkat och gått vilse på fjället ;)

lite mer från quattro-kursen :)


Le franceee!



vi ska på semesteeeeer!

ÅRE Here we come!!!!

Äntligen är det dags! Ikväll går tåget och hela helgen skall spenderas på bästa sätt med dom bästa tjejerna!
Jag håller på och packar och hoppas så in i bomben att jag inte glömmer nåt viktigt!

Vet att jag kommer sakna gitarren när jag är borta så därför blir det lite intensivt spelande samtidigt som jag packar :)

bye byeee kära vänner

:)

Väntar på att telefonen skall ringa. Ska iväg och köpa pizza med någon som gör mig glad. Livet känns lätt just nu, kasnke är det för att det börjar bli ljusare, kanske är det för att jag ska till Åre i helgen, kanske är det bara för att jag helt enkelt känner mig i balans. Vem vet?!

I helgen som var så åkte jag iväg med jobbet till Gol/Hemsedal för att vara med på en quattro-kurs med Audi, det var ett hektiskt dygn med lansering av nya Audi A6 (som jag för övrigt kan tipsa pappa om att köpa), dunder-middag, bad lite drickande och så självklart en heldags körning med Audi S4 på is-bana! Det var helt sjukt kul, jag tror inte jag skrattat så mycket på länge! Jag har lite bilder men har inte hunnit lägga in dom på datorn ännu, men det kommer kan jag lova :)

nu ringde det, hejdå sålänge :)

Im stoked!

I flera veckors tid har vi som är vikarier på jobbet gått och vart avundsjuka på de fastansatta för att dom ska få åka på quattro-kurs nu till helgen. Men så imorse frågade våra chefer om jag och några andra ville följa med!!!!!! Självklart sa jag ja, jag menar vem tackar nej till super-fancy middag, hotell-övernattning och sen en hel dags bus-körning med väl-trimmade Audi S4:or??! ska bli väldigt roligt minst sagt! och just ja, nämnde jag att bilarna har i snitt 330 hk?! Nu låter jag sjukt nördig, men får man inte vara det då?!




RSS 2.0