homeparty!

Det har vart en helg utan Emma, vilket är lika med många telefonsamtal och en hel del abstinens! Helt sjukt hur vi är beroende av varandra :) Jag börjar seriöst fundera vad jag skulle göra utan henne!
Jag har ändå haft en sjukt rolig helg, har hängt med tjejerna från klassen både fredag och lördag, vart ute och dansat med dännis och vart hostess för ett homeparty av särskilld kaliber :P Det var hur kul som helst, Oj vad vi garvade!!
Idag tömde jag, niklas och simon max på hamburgare! jag hade rabattkuponger så vi fick huuur många hamburgare som helst! jag kommer vara mätt till nästa helg!


här snackar vi mr Big!


öööhhh???

nu ska jag ta en powernap :)
Auf wiedersehen !

Fysik is my new best friend!

Farmor, det här är för dig!
Skolan är kul, väldigt kul ibland, men otroligt krävande samtidigt! Jag drömmer om kemiska formler och gravitationskrafter på nätterna, och jag kan knappt se en bil längre för att jag tänker på vilka krafter som påverkar den! Men trots att det tar över mitt liv så gillar jag det, pratade med en kille på vattenfall idag, (som för övrigt hade en slips med periodiska systemet på) och det verkar sjukt spännande att jobba där, funderar på att bli projektledare när dom ska bygga nya kärnkraftsreaktorer, PLUS att dom är utbredda inte bara i sverige, så man kanske kan jobba utmlands :) haha
Men vi får se, ska ju först och främst ta mig igenom det här halvåret (vilket iochförsig kommer gå läskigt fort märker jag!)!!
Vi har en väldigt kul klass, och det är nice att vara på skolan !!





:)


Så var inflyttningsfesten avklarad!

Ja i lördags var det dags att festa in våran lägenhet, vi hade inte en aning om hur mycket folk som skulle komma, vi hade typ bjudit hur mycket folk som helst, men man vet ju aldrig vilka som verkligen dyker upp! Mycket folk blev det iaf, och alla var sjukt party-glada!!
Känns som kvällen gick hur fort som helst, mycket galet och mycket fylla, men det är väl så det sak vara ;) Det är lixom något specielt med hemmafester, man lägger lixom in en extra växel !!

De bilder som blev vart rätt suddiga, men that's life!! Tack alla som kom, snart kör vi igen !!!!!







haha, jag måste lära mig fota bättre!!!

bara för att jag inte orkar leta i johannas arkiv långt bak i december varje gång jag vill lyssna på den här låten!




sista slackerdagen!

Ja, då kom de här två månaderna till ett slut, imorgon börjar allvaret och skolan på riktigt! ska bli kul, men ändå lite ångest att behöva få upp så tidigt varje morgon, men man vänjer väl sig :)

Igår var vi och såg på luftslottet som sprängdes, den var inte lika bra som boken, men ändå sevärd!

ååh, jag orkar inte skriva mer. Jag mår bra och umeå är kul!
här kommer en till bild på lägenheten, eller min säng rättare sagt :)


Cruella



Saknar min lilla sötis lite, ska bli kul att hon kommer upp i februari:)

Mm.


time for change!

Jo, nu ska nåt hända! Något måste hända, annars komemr jag inte orka med skolan! Min nyvunna livsstil som sjukskriven/slacker har satt tydliga spår i mina matvanor! Nu ska dessa alltså ändras, och jag ska (iaf försöka) bli en nyttigare människa! Alltså, bye bye mackor till frukost, lucnh och middag, hejdå till pizza tre dagar i veckan och även adjö till mc donalds!
Emma är nästan sjukligt seriös med det här, och det är kanske just det jag behöver för att kunna göra en förändring! Så Emma, även om jag faller tillbaka i gamla vanor och vill äa chips till middag måste du vara hård mot mig och se till att jag äter riktig MAT!!!!!!





Sis...




Johanna, jag saknar dig, kom upp och rocka lite med mig, umeå är kanske inte som stureplan, men jag vet att du kommer gilla det ändå, Jag är ju här ;)


en rockstar-sten

Jag slutar aldrig fascineras av våran underbara planet jorden! Som så många gånger förr googlade jag på något som senare tog mig vidare, och vips! så hittade jag en mineral, alltså en sten som är uppbyggd av järn, arsenik och svavel. Det coolaste är att den heter : ARSENIKKIS, hur coolt är inte det?


man kanske ska bli geolog?!!

våran lägenhet!

Nu har jag bott i umeå i snart fyra dagar, tiden springer fram och det känns som att det här halvåret kommer gå läskigt fort!
Det känns iaf väldigt bra att vara här, Emma är världens bästa sambo, och vi bor i kanske umeås bästa lägenhet, iaf nästan ;)
Eftersom vi gillar att döpa våra saker så har lägenheten fått namnet Britta :)

här kommer lite bilder på henne!!!







det var några smaskiga bilder, mer kommer.......

för övrigt blir det inflyttningsfest lördag 23e januari, så kom och rocka loss med oss!!!

Jag är glad





imorgon!!!

Ja, imorgon bär det av norrut! Shit, känns som att det var nyss som jag bestämde mig för att flytta, men tiden går snabbt!
Ska bli så himla roligt, speciellt att få bo ihop med världens bästa Emmiz :D vi kommer få stört kul, det känner jag på mig!

Sista kvällen i stockholm spenderades hemma hos Felle, känns så tråkigt att vi inte kommer kunna köra våra spontana onsdags-utgångar lika ofta längre. Men jag hörde att det kommer bli fett röj i umeå den här vintern, så kom å hälsa på mig alla stockholms-lovers ;)



hejdå stockholm, hej umeå!

jag är världsbäst på att spela söder låtar...



... men än sålänge går den här varm i mina högtalare :)

-16

vinterpromenad med viggo och johanna :)





Kallt var det.
När vi kom hem så gjorde vi varm choklad med vispgrädde! Jag gillar vintern :)

volymer hit, och kuber dit, jag fattar nada!

Idag har jag försökt kämpa mig igenom ännu en inlämningsuppgift, och det går segt som vanligt! Samtidigt vet jag att jag borde packa, vilket jag inte riktigt orkar!
Men trots allt så känner jag mig ändå glad och ser väldigt ljust på framtiden, känner på mig att jag gör ett bra val i att flytta till umeå!



ikväll ska jag å johanna och hälsa på hos mickans kille martin, det sk bli kul :)

Nu väntar jag på att farfar ska ringa upp mig och hjälpa mig med en formel!
hejsss

VANKI IS IN TOWN (VISCHAN)

jaaa, då satt man här mitt ute i skogen då! bättre sent än aldrig... haahh, o jag som har sagt att jag ska ta mig ut hit till jullan gullan och johanna hannyhoe hur länge som helst;< men aldrig blivit av! men nu så, huhuhu... lyckades dock hinna få till feta vurpan här i snön precis utanför innedörren, så bra gick det för mig! själva bil resan ut hit till skogen gick braaa, men sen all snö... halt värre, så jag skyller på det. johanna sitter här brevid och i stort sett tvingar mig att skriva hära så tjaaa why nutttt! vet inte vad jag babblar om, ska sluta neerrrda nu och ta mig en trip ut med johanna och viggo! poooosss:*

vanki & johanna, huuuuuuhh!

Hets?

Jag är nog lite knäpp, men det är väl ingen nyhet.
Idag har jag hittat massor med bra musik, gillar när det händer, jag är ju nämligen expert på att spela sönder låtar!
Sen så har jag nog bestämt mig för att flytta på torsdag istället för om en och en halv vecka, det kan jag ju tacka min otroliga framförhållningsförmåga för. Men men, jag pallar inte åka fram och tillbaka, måste ju tänka lite på miljön ändå!
Så nu vet jag inte hur jag ska hinna med att packa, plugga, träffa vänner och familj som jag inte kommer se på ett tag iegn!?!!!!
Men det löser sig, det brukar det alltid göra :)



ciao ciaooooo



några helt underbara dagar!

Igår kom jag hem från en liten mini-semester uppe i tärnaby :)
Jag blir lika glad varje gång vi träffas alla igen, det är en sån speciell känsla! Vi hade iaf två riktigt hårda kvällar på högis, och det var längesen jag haft så kul!
Ni är underbara allihopa, och ett extra tack till emil som stod för sovplatser för alla oss galningar! haha

skidåkning blev det kasnke inte så mycket av, mest för att det var så svinigt kallt och för att jag inte hade några skidor med mig!

sen så slutade allt så fint med att jag lyckades planka på tåget mellan gävle och stockholm, shit jag kände mig sjukt kriminell när jag satt där i bistro-vagnen och kollade ut genom fönstret när dom skulle kolla biljetter :P













tack allihopa för att ni är så underbara!!!

min bästa julklapp :D



denna söta sak fick jag av min syster johanna :)
TACK!!!!

RSS 2.0