ves

du ger mitt hjärta för tidigt ventrikulära sammandragningar

me myself and I

Bra helg alltså! hejdå-fest i fredags för hampus som ska flytta hem, sjukt kul kväll med massa drama (som jag för en gångs skull var helt utanför), dans och gitarr-spel :) Igår var jag med killarna hos English och kollade på chapions league-finalen! Självklart är jag glad för att barca vann :) kvällen slutade på hard rock och några timmars jobb, riktigt kul då det var tre veckor sedans jag sist jobbade där!

Idag vaknade jag sent, stack ut och sprang och nu sitter jag och äter varma mackor, yoghurt och dricker kaffe! I eftermiddag står mys med angelica på schemat!



börjar se resultat av min ofrivilliga oslo-diet/livsstil!


Im on the edge with you

Då var det gjort, au reviore, adjöss, auf wiedersehen, goodbye, HA DE! Alltid ledsamt att säga hejdå, men det är ju bara för några veckor :)



Gick hem tidigt från jobbet idag, två 13-timmars pass i rad med 3,5 timmars sömn emellan tog knäcken på mig, jag gick till jobbet och la in ca 500 lokasjoner i datan och sen dog jag, pallade inte längre så jag gick hem och sov. Nu många timmar senare mår jag som en prinsessa, har spelat gitarr, lyssnat på gaga, ätit frukost klockan halv tre OCH vart ute och sprungit! DIGG.

Nu ska jag slappa lite och sen blir det hejdå-fest för hampus som också flyttar hem!

söndagsdepp/söndagspepp?

Känner mig seg och trött, vill gå ut men det regnar, vill träffa folk, men ändå gömma mig bakom låsta dörrar. Helst vill jag äta, men vill ju som sagt inte gå ut. blä för sega söndagar!

om sanningen ska fram

vet inte vad jag sak skriva om, mycket känns så onödigt men ändå nödvändigt! det som händer idag är glömt imorgon, är jag glad idag kan jag lika gärna vara ledsen imorgon. saker händer och jag vet inte vart jag är påväg.
Resan är destinationen.


RSS 2.0