you can CALL me baby!

Japp, nu har jag ett nytt norskt nummer, +4745129464 är det!

Idag har jag vart ute och sprungit i frognerparken, första gången jag tränat sen jag kom hit, bra där jullis!!! Eftermiddagen har spenderats med promenad på stan och en fika, sen började det ösregna så då drog vi hem och ska nu käka fryspizza, norges nationalrätt (kan man tro iaf) !!!

Inatt var det jobb på hard rock igen, jag börjar känna mig lite hemma där nu och alla som jobbar där är så trevliga och gulliga! Nu har jag massa vakt-kompisar så bråka inte med mig ;) hehe


en fågel vi hittade i slottsparken, han var söt!

en lördag i norges huvudstad

Idag vaknade jag halv tio för att vi skulle på en visning, men när jag vaknade sa johanna att det inte blev av.. segt, jag som hade ställt klockan å allt! Igår jobbade jag först på bil-firman, sen så åkte jag hem, sov, åt och gjorde mig sedan iordning för att gå till nästa jobb på hard rock! Det var jättekul men inte så mycket folk, ganska bra för att vara första dagen så man får lära sig i lugn och ro!
Idag har vi tagit oss en svängom på stan för att inventera affärer, vi hittade lite smått och blandat och drack cappucinos!!

Ikväll blir det jobb igen, men först lite slappande i soffan, jag ska kolla klart på Wall street som jag började se för nån kväll sedan!




I ain't missing you at all....

.... är vad jag försöker intala mig! Det går ju sådär. Det känns som att jag har flyttat till världens ände med tanke på kommunikations-svårigheterna! Internet i all ära, men jag vill kunna ringa mina nära när jag vill, inte på uttalad tidpunkt!
Oslo är ju sjukt nice, jag trivs som fisken i vattnet och har det sjukt roligt med mina nya dagiskompisar(ja det är väl det jag kan kalla dom eftersom vår arbetsplats är som ett dagis!), men klart jag saknar alla där hemma, ganska mycket faktiskt!



jag saknar min emmiz...

torsdag

Johanna är död, knappt kontaktbar! det tar hårt på henne att jobba, stackars liten, jobbigt att byta bajsblöjor :P
jag är iofs också död, men imorgon slutar jag 13.00!!
Innan jag går till jobbet imorgon ska jag läsa på i en viss bok som en viss emma har lånat ut till mig, jag har nämligen ett mission :P

Här kommer dina bilder emma!!


Majs är gott, vi äter det varje dag!

Äggmacka på tåget påväg till osloo


Johanna försöker se snäll ut så hon ska få jobb!

Jag gör ett försök jag med!

Hakons pojkar :)


det var lite bilder, nu ska vi ut och posa på balkongen!
Jag undrar förresten var ordet balkong egentligen kommer ifrån, bal-kong= ball-kung :P

Möller logistikk

Ja, så har jag klarat av första dagen på jobbet! Det började med att jag försov mig, bra där! hade ca tio min på mig att klä på mig och springa till trikken! Jag kom fram i tid iaf! Dagen har gått fort, har kört säkert 100 olika bilar idag! De bilarna som vi importerar är Audi, VW och skoda, häftigaste bilen jag kört idag var en Audi a5:a, men det tyckte de andra grabbarna var smågodis :P mitt jobb går helt enkelt ut på att förflytta bilar mellan oliak hus och parkeringar! Möllers tar in och säljer vidare ca 400 000 bilar varje år, fatta det!!



Den här har jag börnat med idag så det gnisslar om däcken :P

Jobbe

Jag har fått jobb!!! ska jobba på ett företag som importerar audi och skoda till norge, jag ska testköra, polera och putsa dessa bilar innan dom säljs!! fett med nice!
Jag börnar, johanna bärsar ;)

full rulle!

Imorse följde jag med johanna till en intervju, det gick bra och en timme senare satt hon på bussen påväg mot ett dagis i lillaker! Jag har också fått good news, ska provjobba på hard rock i helgen, ska bli skoj!!!

Så här har vi fullt upp, och har vi inte det så dricker vi espresso eller kollar på film! livet leker!

bajs är gott

Jag har tänkt på en sak. Här i norge betyder bärs bajs. Jag och syrran ska ut ikväll, händer nog att en eller två bärs åker ner. Vad äclkigt att dricka bajs. Man kan ju undra vem av servitörernas diarré det är..

"jag pissar på bemanningsföretagen"...

... säger johanna efter tre sjukt intensiva jobb-sökardagar! Vi har dock fått jobb idag, som diskare... (!!) Men då vi har lyssnat på vad pappa sa så ska vi leta vidare, men tänker ta det här tills vidare! Det känns som att vi har lagt upp CV:n på hundra olika hemsidor och sökt minst tusen jobb! Det är kämpigt, men det börjar ju rulla iaf! Imorgon har jag två intervjuer, och på måndag börjar slitet i disken!

Nu ska jag ut och handla nödvändigheter som stumpbyxor till intervjun imorgon!

haj

Oschlo!!

Japp, nu är vi här! Norges sköna huvudstad har fått tillskott av två pansarvagnar! Jo det är sant, vi drar runt på gatorna och lämnar inget jobb osökt! igår kändes allt lite knepigt, vaddå, vi hade ju hört att det finns hur mycke jobb som helst här! Efter 8 timmars aktivt jobbsökande gav vi upp, åt god middag, drack gott vin och somnade sen i soffan!
Idag började actionen, redan vid elva kom första samtalet; johanna ska på intervju för att jobba på dagis! Vi gick vidare till Manpower där vi träffade en mycket förkyld norrman (som att det inte är svårt från början att höra vad dom säger lixom ;) ), han skrev in oss båda på intrvju för ett jobb som kökspersonal imorgon, Katching! och som att det inte var nog med det så ringde det från Hard Rock Café och ville ha en intervju med mig! Nu är allt i full gång och tiden kommer att flyga iväg här, så är iaf känslan i dagsläget!

Vi bor i ett jättemysigt område, mitt på stora shoppinggatan här, kommer bilder sen när jag lyckas hitta sladden till kameran :)

klart slut, varulvstjut!

we don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time....

Igår fyllde Malin 21 år, åh va stor hon har blivit ;) det firades med brudarna på restaurang Il Conte där vi avnjöt otrolig god italiensk pasta! Kan inte riktigt förstå att vi alla åker åt olika håll nu; Emmie flyttar till götet, Malin och Lotten till linköping, jag till Oslo, och Julia är för en gångs skull den som stannar kvar i Stockholm! Jag är förstås hur peppad som helst på att flytta, men samtidigt är det ju tråkigt att lämna alla nära och kära...

Idag håller jag på att packa ihop mitt liv i några väskor, några som åker till barcelona med mig, Lotten och Emmie imorgon, och några som står redo för att åka till norge på måndag!


storsjöyran!

Nu när jag ändå är igång med bloggandet igen kan jag ju nämna den lilla detaljen att jag var på storjsöyran förra helgen! det var en helt underbar helg! Hade så otroligt kul med bästa Tärna-gänget!!!!
Det var FESTival, vi betonade första delen av ordet och körde som alltid; ALL IN!


Puss på er brudar!

semester!!

Nu när jag har semester (fast jag iofs tror att jag finns i facket "arbetslösa") så har jag tid att uppdatera bloggen, vet att många har väntat på det ;) nu ska jag jobba mig tillbaka till bokmäsken i emmas mobil! ;)

Har jobbat som en gnu på sista tiden, så självklart fick jag magsjuka första dagen på semestern! In your face sa min mage och valde att spotta ur sig allt jag åt. blä.

Lyckades hinna gå på kräftskiva innan olyckan bröt ut iaf! stört kul! nu har jag alltså spenderat min sista helg i stockholm, flyttar ju till oslo på måndag och åker till Barcelona på torsdag! ska bli såååååå roligt :)


BJussar på lite schtekiga bilder från en dag då jag å johanna hade tråkigt med päronen på Bauhaus! :P

RSS 2.0