The seven deadly sins!

Oj va det har snöat den senaste veckan! Sånt är roligt, å vi har verkligen fått bra åkning. Jag och Emma har kommit på att när vi är med varandra så har vi tur, med det mesta! Till exempel så har vi vart sjukt sega flera dagar när det har kommit massa snö och tänkt att nu missar vi nog all bera åkning, men vips så när vi kommer upp så öppnar de bra liftarna och vi har fått våra livs puderåk! bara för att nämna idag då vi inte var ute i backen förän vid tio, och när vi kom upp med glacier-chair så ser vi att spankys precis öppnar, vi skyndar dit och är typ först!!!!! ett sjukt bra åk väntade oss där, men halvvägs ner så kommer en töntig gubbe och kör in i mig och bryter av mig stav!!!!! min fina leki kolfiberstav som jag verkligen inte kan leva utan!! det vart till att åka ner till glacier creek och köpa ett par dåliga 30-dollars (observera) scott-stavar som jag absolut inte vill ha egentligen, men man kan ju inte åka utan stavar!
Sen vart det en tur på stan, jag har totalt blivit kär i en klänning, men jag kan inte köpa den för den är way too expensive... sånt är jobbigt, jag funderar på att äta nudlar i en vecka så jag kan köpa den :)
Dansat har vi också gjort den senaste veckan, en självklarhet här i whistler, och ikväll ska dansskorna få sig en sväng om igen, peter fyller nämligen år så det är kalas, och sen utgång mest troligt på Garfs !!

Det är så kul att när vi bestämemr oss för att lyckas med något så gör vi oftast det! igår hade vi en sådan dag, jag ska inte nämna vad vi bestämde oss för, men kul hade vi!  det här med att bjuda på pankakor verkar vara en bra grej ;)

Jo just ja, de sju dödliga synderna...... har ändå kommit fram till att de sju synderna är bättre än de sju dygderna, men samtidigt är ju en balans alltid bra! Men som vi säger här i whistler: no risk no fun!!!

    this is our desicion
        to live fast and die young,
  we have the vision
      now lets have some fun







/ Juliet

ännu en fredag!

idag är vi lite trötta, vi var nämligen ute hela dagen i backen å åkte jättemånga sjukt härliga åk, sen så avslutade vi dagen med att gå ut å skaka rumporna lite, det var riktigt roligt!! Det bästa med Whistler är att man inte håller koll på dagarna, det är helg varje dag och man behöver inte tänka på vilka dagar man kan gå ut eller inte!
nu kom vi just hem från en över två timmar lång fika med charlotte på fire rock lounge, det var mysigt och latten var underbart god!!!

jag känner mig ganska tom i huvudet just nu, samtidigt som jag har tusen saker att tänka på, skumt :S

nu väntar jag på att emma ska power-napa klart så vi kan gå ner och träna :)


dagens plus: american pancakes och mina nya lila converse!

dagens minus: det skulle vara mina halgus valgusar då....

ciaooo


solsnöskidorEMMA!!!

Hej igen, nu var det ett tag sen jag var aktiv här och jag har lite dåligt samvete över min passivitet! Men, jag har en ursäkt till varför det inte har hänt så mycket här, Emma har nämligen kommit hit å det har vart sån full rulle att jag inte hunnit sitta vid datorn nåt! Men nu har emmiz smitit in i dushen så då passar jag på att skriva några rader!
så, vad har hänt den senaste veckan då? vi har åkt massa skidor, vart ute och dansat, fikat på moguls, glassat i solen och bara allmänt haft det sjukt nice!! jag börjar få lite smått ångest över att tiden här börjar ta slut, det har hela tiden kännts som att man ska vara här  i en evighet men när man börjar räkna veckorna är det inte lång tid kvar! speciellt märker man det när folk runt omkring börjar åka hem, vi hade tex både avskedsfest och avskedsmiddag för emelie här i helgen som var, iofs sjukt god middag på longhorn men självklart hur tråkigt som helst att hon åkte hem!
Jag och emma har fått lite smått dans-beroende, så fort vi inte har vart ute på två kvällar så rycker det i rumpan så fort en låt börjar spelas på våran gamla aiwa-stereo här i 321an! nu har vi tex inte vart ute sen i måndags, då det var white-party, det var riktigt roligt och kvällen slutade inte förän 05.30 efter hottubande, taxiresor med obehagliga slut och mycket dans!
Nu ikväll så har vi vart å impulshandlat på wal-mart, einar å kris skulle nämligen dit så vi hängde på, det var en lång resa till squamish, men det var kul att åka bil för första gången på två månader!

här kommer lite bilder från den gångna veckan!!


det var lite uppdateringar!

dagens plus: solen, den dagliga fikan på moguls, cinnamon buns :P
dagens minus: emmas loppor eller vad det nu är, och att herman är sjuk :(

puss och god natt!!!


butterflies

Tiden går fort, imorgon åker Gustaf hem, det är tråkigt, men i övermorgon kommer Emma hit, det är kul!!!! Jag är glad på alla sätt och vis, men så otroligt trött, ska nog ta och sova lite snart!
de senaste dagarna har tagit kål på mig, sjukt mycket skidåkning, och igår satte jag för första gången en 360 i parken!!

jag orkar inte skriva så mycket, jag ska istället gå till godismaskinen!



dagens plus: måste ju vara ett plus.... ;) och att bada hottube!!
dagens minus: dygnet har för få timmar!

RSS 2.0