:)



jag vill till sydpolen!

On a mission!

Japp, nu har jag ett mission! jag och Annika har varsitt, ligger nog ganska lika i hur långt vi har kommit! Vi är väldigt målmedvetna och om vi sköter våra kort rätt så kommer vi att med lätthet klara av dessa uppdrag!

Sen så har jag bokat biljett till både sweden rock-kryssningen i oktober och till MGMT på fredag! wihoo, ska bli sjukt kul båda delarna!
kryssningen ska jag åka med Emil, Malin från jobbet å hennes kompis! sen så kommer massa andra roligt folk vara där!
crashdiet ska ju spela, så det komemr bli grymmt!!!!

sen kräftskiva på lördag hemma hos malin i sigtuna, ska bli mys-mys!


see ya on the wild side


Min syster är snygg, smart och sexig


!?

Jag känner mig sviken, trodde inte att det skulle sluta såhär.

nu har jag ett år av roligheter framför mig, känns skönt att jag kan bestämma helt själv vad jag vill göra och vart jag vill resa! hösten kommer självklart spenderas på Nobel, min trygga punkt i tillvaron, Ja det är faktiskt så jag känner, det är till jobbet jag flyr när jag inte orkar med mig själv eller min omgivning.

funderar på hur man mår om man gör som andra tycker passar bäst.

so many roads
so many choices
how do we know if we end up right?
only time will tell.

miss



ibland saknar jag det nåt så obeskrivligt, mitt långa hår! kan inte för allt i världen förstå hur jag kunde klippa av det...

fartdräkt!


helgen gick fort!



ja som vanligt så gick helgen aldeles för fort! jag och mamma var ensamma hemma och hade det mysigt! i fredags var jag ju iof iväg på kräftskiva en sväng!
på lördagen så gick vi i skogen med gull-tobbe, martin och camilla! så skönt att få komma ut i skogen ibland och bara vara i nuet!!

har kollat lite på friidrotts-vm, det är en sån känsla att se när någon vinner eller klarar ett hopp de strävat efter så länge att klara! Jag saknar att ha idrotten i mitt liv så som den var förut.. saknar att faktiskt ha ett mål och verkligen kämpa för att nå det! jag skulle vilja börja spela innebandy eller nåt, men är säkert för gammal för att börja i nåt lag! nån som vet ifall det finns korpen-lag för tjejer??

Får försöka föra över mina mål på frida istället, det har hon nog inget emot ;) hehe

kräftskiva!

Ikväll skall jag iväg på kräftskiva på blue moon bar med Annika och hennes kompisar Ella och Camilla! Dresscode:helvitt eller nåt med havet! eftersom att jag inte kände för att klä ut mig till en fisk så blev valet vit kjol och vitt linne, men med svarta skor! enkelt och snyggt! hoppas på enkul kväll och nya bekantskaper :)


?

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans


workwork!

oj vad tiden går fort, har jobbat i över tre månader nu! ska även förlänga mitt kontrakt så att jag stannar ännu längre!

augusti blir en fullspäckad månad med mycket fest och roligheter :) ska även börja träna lite smått igen, har tänkt ta mig ut och springa tre gånger i veckan! måste komma iform till hösten ;) hehe..
idag har jag åkt äckel-sl buss igen, fyyyyyyy jag mår så illa varje gång! fattar inte vart de hittar busschaufförerna nån stans, de kan ju faktiskt inte köra! eller är det bara jag som mår illa av slingriga bussturer?!


bara för att vi är så coola :)

RSS 2.0