Im a killer when the lights go out!

ja, härligt väder, massa plugg, springturer i vårsolen och dans på iksu!

Den här låten har gjort min vecka!!




lyssna och njut gott folk!

DAMN HE'S HOT!

Jag är i chock, tror inte att jag har suttit och googlat såhär frenetiskt sen jag för fyra år sedan hittade nikki sixx!
Jag har hittat min future husband, nämligen Julian Casablancas, sångare i The strokes. Han ska till peace and love och jag måste bara dit!!
Jag dör! Alla som känner mig vet ju att jag har en aningens förkärlek för killar med mörkt långt hår, och Julian är mitt ideal!



Vad som är coolt är att han är sjukt bra på att göra musik också:P

forgotten

bläddrade lite bland gamla bilder från i somras och hittade den här! Jag å emma gled runt på festivalområdet på peace and love när vi hittade Henke Windstedt där, han var glad att se oss :P

vad ska det bli av mig?

Jag var ute på Bjurö Klubb och jag tittade på stranden
Och vågorna krålade och jag vada in i natten
O ja, jag var en vinnare runt vattnet
O ja, jag var en vinnare

Åh, jag lovar, gissa vad jag hittade längs vattnet
En blåval som härjade runt stränder, han sa han kände mig
Han sa: Jag har sett dig när du vandrar
Varje kväll du tänker högt och viftar armar

Den sa: Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån
Från din öde ö, från dina papper och pennor
Du är en förlorare, men du kan gömmas i min mun
En människa är inte tung att bära på

Ja, vad ska det bli av mig

Jag sa: Om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder
Och jag ska tjalla-lla, tjalla ifrån döden
Och jag ska skriva brev till dina närmaste och bästa
Och säga att du lurar folk som emellanåt är ledsna
Att du lurar folk som emellanåt är ledsna
Och de lurar folk som e-, som e-, som e-, som e-
Jag är redan vinnare

Vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig

skit-dag

Nu sitter jag här och nördar. Har fått min nya telefon idag, men spotify funkar ju självkalrt inte. blä. Jag var uppe på IKSU för att träna också, men när jag står i omklädningsrummet ser jag att jag har tagit fel väska; alltså inga träningskläder! Det fick bli en promenad hemåt istället. Nu har jag lagat mat och sitetr och vänat på att emma ska komma hem från dansen. jag är uttråkad, borde plugga men sitter och googlas på den där jäkla vulkanen istället! Det är ju piss att den förstör, men man kan ju inte komma ifrån att den är pretty amazing!!

later on budzzz

and suddenly everything changes..

Imorse väcktes jag av att telefonen ringde. Det var mamma som berättade att våran farmor (egentligen mammas farmor, som jag faktiskt är döpt efter) hade fått en hjärnblödning och att hon nu låg på sjukhus. Jag vet inte hur pass alvarligt det var förutom att hon var förlamad i ena sidan på kroppen. Jag blir aldeles skakig när jag tänker på att jag inte är där och att jag inte vet hur hon mår. Jag kan inte föreställa mig hur mitt liv skulle bli om hon försvann...



Nu hoppas jag bara att allt blir bra och att hon får komma hem och slippa ligga på sjukhus.

underbart i åre!

Jag vet, jag har vart sjukt dålig på att uppdatera senaste veckan, men det har vart för att jag har vart sjukt upptagen med annat!!! Helgen i åre var helt underbar, vi har haft så sjukt kul, även om snöstorm och vulkanutbrott gjorde att vi bara kunde åka skidor en dag! Vi har after-skiat, festat och njutit av fjäll-luften!!!

här kommer lite bilder! Mina vänner Emelie, Johanna, Limpan och Emma är BÄST!!!


det var lite bilder, fler kommer så småningom :)

fikatajm!!! smarrrigt

Oh-reeey!

Om en och en halv timme går bussn, vi har packat, städat, ätit, lyssnat på peppande musik och tillochmed vart i skolan! NU är vi redo att åka, jag vill åka skidor!


Blue my mind!

Imorgon smäller det! klockan två beger vi oss iväg från umeå för att under fyra dagar inta åre!!! vi ska rocka järnet och jag är så taggad att jag snart är övertaggad! sitter och målar mina naglar nu för att bli mitt snyggaste jag (jo, jag lovar, det sitter i naglarna... ;) ).

För övrigt, sluta spamma.

Jag och emma har vart sjukt kreativa idag och lagat lasagne och kladdkaka! Lasagnen vart sjukligt god, vi båda börjar få upp hoppet om framtidens timmar som trogen fru i köket!

Dagens bästa: Vi alla är ju glada för emma och samuels skull, eftersom de äntligen har vågat ta det stora steget och göra sitt snart 9 månader långa dejtande officiellt och gått ut på facebook med att de nu är i ett förhållande med varandra! Carro sa det idag () och jag lovar, jag hade inte kunnat uttrycka mig bättre själv); Kärleken har segrat!!!!

Haha, men för att vara lite ond planerar jag en kupp av ondaste slag. Umeå, håll i er, för snart går jag loss på allt som kommer i min väg ;)




bajs

orkar inte bli påmind om det jag skjutit upp. orkar inte se att mina misstag förföljer mig!
blä.
jag mår illa, nu ska jag kolla på hollywood-fruarna!

mums


hittat nånstans på internet!

-varför välja blockflöjt när man kan välja köttflöjt?

jo det känns ju som ett naturligt val.


här är skiten!


ARRRRG

Jag är arg, har vart hos frisören vilket iofs var behövligt. Men när jag kom hem så upptäcker jag att håret är ojämt klippt, snacka om att jag är ledsen! Jag har gått och dragit på att klippa mig så sjukt länge nu, mycket för att jag vet att jag alltid blir så missnöjd när jag klipper mig, och ja då fick jag ju rätt igen, för här sitter jag med håret ihopsnörat i en tofs för att det ser förjävligt ut om jag har det utsläppt!!! tänker absolut inte lägga upp en bild på skiten, faan!!!

är man snål får man betala med annat i slutändan!

Något som jag har börjat irritera mig riktigt mycket på på senaste tiden är snålhet! Jag förstår inte vad man tjänar på att vara snål?! Sparsam är en sak, men när det kommer till vänner tycker jag att man ska vara generös, för jag vet att det jag "investerar" i mina vänner kommer jag att få igen!

Om man är snål så slutar man som Ove Sundberg; ogillad och utan vänner.


så skål på er där ute, för champagnen smakar bäst när den är gratis ;)

mina favoriter

Just nu har jag verkligen två favortit tv-program, det första är ju självklart solsidan och sen så svenska hollywoodfruarna! Man kan ju inte annat än älska Maria Montazami, jag känner mig lite lik henne med tanken på att känna sig exposed utan läppstift ;) hahaha




..

I believe in this fire burning inside of me
You're never alone but you're always on your own
Lost in love and desire, never again
I promised myself I'd be searching for someone new

Åh, jag är så lycklig !

Idag har jag vart och köpt en ny mobiltelefon, jag blev övertygad om att jag skulle ha den absolut värsta telefonen på marknaden just nu och nu sitter jag här och har köpt en HTC Legend!!!! är så lycklig! nu kan jag både ringa och lyssna på musik, hur mycket jag vill :D

det dumma är att jag var tvungen att skaffa ett nytt nummer... men men, får väl inse att 070-tiden är förbi... 076, here I come!!


JOSS

Det har vart lite av en tradition att åka på Jon Olsson supersessions i åre varje år, förra året spenderades dock den veckan i whistler, men i år kör vi igen!!! Johanna, Emma, Emelie, Linn och Jag åker till åre om en och en halv vecka för att bo i Johannas stuga, åka skidor hela dagarna, gå på afterski, kolla på snuskigt grymma skidåkare och festa hela nätterna! Jag har längtat så sjukt mycket efter det här, och snart smäller det!!
Hittade en gammal bild från första gången jag och johanna var där :P det var på tiden vi fortfarande var seriösa skidåkare ;)

söndag i solen

Jag vaknade tidigt av att mamma skrek på mig att klockan var mycket, jo tjena typ 9... vi åkte iaf till stockholmsmässan där det var stockholm international dogshow och kollade på alal söta små dogs!
När vi kom hem så hade pappa bytt däck på min bil, han är bra han! Så jag tackade genom att skotta lite snö ochåka och slänga skräp!
nu ska jag lsom nybliven seriös hemmafru laga potatisgratäng och fläskfilé :)





Kolla in bilden där johanna liggen insvept i en filt på verandan! haha!!

trevlig kväll gott folk :)

fredag hela veckan!

Det har vart två vilda kvällar, varav fredagen var något mera lyckad än torsdagen(trots att jag blev av med min mobil igår)!!
Torsdagen spenderades på sogni och diverse köer för att sedan sluta på köksgolvet, vi skulle fira miriam, men tappade bort oss nånstans på vägen! Kul förfest på sogni iaf :)
Fredagen  började med middag, solsidan och vin hemma hos Ida! Det var Johanna, Ida jag och Amanda som skulle ut och röja! Det vart jättelyckat och jag tror jag har förlängt mitt liv med minst tio år för att jag har garvat så mycket!! Jag säger bara Erina, hon är en riktig hunter hon ;)



Hahah, jag lyckades göra bort mig för min barndoms-idol Jesper blomkvist på donken också! Jag sitter och pratar högt och tydligt att jag såg min idol i kön före mig och att jag hade tagit kort med honom utanför stadion när jag var 14 typ, vi sitter och garvar lagom högt tills jag märker att han sitter vid bordet bakom!
Fyra partyglada blåsnippor ramlade in i en taxi och åkte hem till ida! haha så värt när det var 200 meter att åka :P taxichauffören gav oss rådet att inte gå och lägga sig förän man kommer hem! det tyckte jag var väldigt klokt!!

Nu väntar påsklunch hos farmor! det ryktas att vi ska få våldtagen anka! smarr :)

Just ja, ingen kan få tag i mig nu, måste skaffa en ny telefon...
hejdååå

coolers

ibland går jag vilse i internet-djungeln. Det hände idag och jag hittade massa jättehäftiga bilder! Alla är surrealistiska och jag är fascinerad!

RSS 2.0