Monsterförkyld!

Kul, vaknade upp imorse och hade så ont i halsen att jag inte kunde svälja, känner mig sjukt miserabel och vill inte gå till jobbet.
Jag är trött på att alla ska vara så självupptagna, tror jag ska gå i ide det är väl ändå ingen som märker det för att dom bara ser sig själva! skål på den!

midsommar

Helgen spenderades i smögen på västkusten, åkte dit med Julia, Malin och Emelie för att fira midsommar med det "nya" whistler-gänget! Allt var underbart, soligt väder, roligt folk, kära återseenden men också lite drama i form av mås-mord och en äcklig campingplats!
Hemma igen, jobbar eftermiddag denna vecka, efter det blir det bara 6-14 dagar, skönt med tanke på mat-rutinerna :)
Däremot kan jag inte förstå hur allt helt plötsligt går emot mig...



hårt jobb och härlig sol!

Så var ännu en arbetsvecka startad, jag är sjukt trött och det känns som att jag är påväg in i en vägg... Men så fick jag för mig att jag skulle ut och promenera här i området där jag nu faktiskt bor lite halvt! underbart, vilken kväll!!! solen håller på att gå ner och det fläktar lite lagom! Jag gillar stockholm ändå, det är ju så underbart vackert!

nu ska jag och farmor snart kolla på spanien-honduras!
Och, jaaa"!!!! Jag ska åka till smögen på midsommar med Malin, Julia å Emmie!!! ska bli så sjukt kul :D

kungligt bröllop!

I lördags åkte jag, malin och lotten in till stan för att kolla på bröllopet mellan Vickan och Daniel! jag hade kanske inte jättehöga förväntningar, men oj vad vackert det var! nästan så jag börjar tro på kärleken själv!
bäst var ju daniels tal, och ännu bättre var kungens otakt när han skulle dansa! haha


All lycka önskar jag det vackra paret!

jag har en cool och snygg syster!


love hurts when you do it right, you can cry when you get older


Hard working woman!

Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen, orsaken kallas jobb i kombination med fotbolls-vm! Har bott hos farmor sen i söndags och allt vi har gjort är legat på soffan och kollat på hunkar som springer runt och spänner sig! Har iofs hittat en jättemysig promenad-stig runt vinterviken, så härligt :)
Jobbet går bra, och det är kul att vara tillbaka med alla igen, även om jag är på en annan avdelning nu!

jaha, och så skulle jag ladda upp lite bilder, men det ville sig inte... blä


spring spring!

Nu äntligen har jag köpt nya springskor, och idag fick dom komma ut på premiärrundan! underbart!!

Nu kommer det bli en svettig sommar!

Morsan is back!!!

Kom igår att tänka på hur allt var förra sommaren, när jag struntade i att gå ut och festa och klagade på Johanna som var ute å röjde hela tiden! De senaste månaderna kan man ju säga att jag har tagit igen allt festande vilket nu har gjort att jag igen känner mig lite avtrubbad! Ganska lägligt då jag nu börjar jobba imorgon och behöver börja spara pengar!
Men lite kul måste man ju få ha så igår tog vi mammas afonstjärna och åkte in på finest.se:s white party på Café Opera! Det vart en snabbis men vi hade kul så länge det varade!


Just ja, Johanna har ju party-förbud, så det vart en nykter kväll :)

Nu flyttar jag till farmor i några dagar, iaf tills pappa kommer hem och jag kan åka med honom till jobbet på morgonarna!
Ska bli riktigt kul att börja jobba, känner att jag behöver få tillbaka lite rutiner :)

Fotbolls-VM

Jag har just sett första matchen på VM och jag måste säga att det är något speciellt med fotbolls-vm, stämningen, känslan och självklart de snygga pumpade killarna!
Det är bara att tacka och ta emot, sätta sig i soffan och njuta av fyra veckor fullspäckade av svett och muskler ;)


smask smask, jag njuter!!

smask


Sebbes student och utgång!

Igår var det Sebbes tur att ta studenten, vi stog hela släkt-maffian och väntade på han vid utspringet! haha, det är sjukt va många vi är i vår släkt alltså, alla är så härliga :)
Mottagningen hade vi hemma hos Camilla och Peter, massa god mat och smaskiga tårtor :)
Efteråt så bestämde vi oss för att gå ut, jag menar, jag har ju ändå semester!!





Tankens kraft!


fett med najsnajs!

Jag ska fixa bästa formen EVER! Tracy Anderson är en gud, och jag tror stenhårt på henne!



ses på stranden ;) haha

chill-mode is on!

Igår var jag på inflyttningsfest hemma hos Julia, jätteroligt var det, men jag var tvungen attåka hem tidigare av orsaken att jag inte såg nåt, och nej, jag hade inte druckit träsprit!! Jag flängde in till apoteket scheelegatan och köpte nån medicin, men när jag kom hem kunde jag knappt hålla ögonen öppna, natten var hemsk, inte kul att ha igenlimmade ögon direkt! Idag åkte jag till doktorn, det tog honom 40 sekunder att ställa diagnosen ögoninflamation och hinna skriva ut recept, det kallar jag effektivt!
Var sedan på kussarnas katts födelsedags-fika, tiger fyllde tio år och det firdes med pannkakstårta, hade ju vart extra trevligt om katten själv hade vart med, men det kanske är för mycket begärt ;)

Nu ikväll så körde jag ett träningspass med frida, körde benböj och frivändningar för första gången på ett år ca, resulat: en sträckt muskel i baksida lår! yey.... jag ser inget, och jag har svårigeheter att gå, skriv in mig på ålderdomshemmet redan idag vettja ;)

nu blir det söndagsfilm med la familia :)

Johannas student!

Jo, så har Johanna blivit stor (kanske inte till sättet då, för det kommer hon aldrig att bli) och tagit studenten! Hela dagen var underbar med fint väder, god mat, härliga släktingar och vänner och massa fest!
Bilderna säger mycket, så ta en titt :9




nähe, tydligen vill inte min dator att jag ska få dela med mig av bilderna från i fredags, måste nog köpa en ny, den här har jag ju trots allt haft i snart fyra år!!! shit, det är typ rekord i att ha en sak länge, det är nog bara min
cykel och kanske ett par gamla fart-lagg som hängt med så länge :P
Men whatever, efter utspringet i skolan åkte vi hem, stressade som bara den för att få iordning all mat innan johanna skulle komma hem, vi hann inte såklart, men i vår familj så funkar det lixom ändå, de gillar jag :)
Efter några timmar med sång, snack och massa mat så åkte Johanna, Emma och jag för att möta upp Johannas klass hemma hos en kille i segeltorp, sjukt lyckad kväll som slutade hemma i trädgården med mamma, Camilla, Andreas och mormor, mycket trevligt!!!!





hemflyttad!

Japp, så var de fem månaderna slut, poff sa det! Känns tråkigt just nu, tråkigt att lämna allt och alla... Men jag vet att det här bara är början!!
Vi hade iaf en väldigt lyckad avlsutningsfest igår med start på båten vita björn för middag och dryck för att sedan fortsätta festen hos Ola, vissa av os begav os sedan till O'learys och avslutade på Max!



det verkar inte funka att ladda upp fler bilder idag, får försöka imorgon igen! nu ska jag sova, imorgon tar ju johanna studenten :)

mys med frugan!

Igår så fick jag och Emma ett ryck, det var sjukt fint väder och vi hade inget att göra, så vi tog våra hojjar och cyklade ner till kajen och satte oss på en av restaurang-båtarna som ligger där! vi åt smaskiga mozzarella-sticks och drack öl! Snart är våran sambo-tid slut och det känns tråkigt, därför måste vi göra roliga saker varje dag nu, nämligen äta goda saker :P


sjukt sofistikerat!!

RSS 2.0