valborg

Just nu vet jag inte vad som händer. Jag kan inte kontrollera min känslor, inte åt något håll... även fast jag vet vad jag känner så vet jag att jag borde känna något annat. Måste allt vara så komplicerat hela tiden?
Jag önskar jag levde för 50 år sedan då både facebook och mobiltelefoner inte ens var påtänkta! jag hatar facebook samtidigt som jag inte kan leva utan det!

where did the romance go? what happened to all the love-letters?

Förr i tiden så kunde man inte sitta och vänta på att ragget man hittade i lördags skulle lägga till en som vän på facebook, utan ville man att det skulle hända något så var man tvungen att göra något åt saken!
jag vet inte ens hur livet skulel se ut utan min mobil, bara det att när den sorgligt nog inte funkar under några dagar känner man sig som att man tappat en arm. Är det såhär det ska vara? jag önskar att alla vågade ta fler chanser och gjorde mer spontana saker! Att ge komplimanger är en bit på vägen... ring istället för att skicka ett sms.

men okej, durå???? exakt vad gör jag just nu, jo sitter och hackar på facebook som snart borde vara överbelastat av alla mina knapptryckningar! bläääää... GIVE ME A BREAK!

men jag vet ju varför jag gör det, den ständiga väntan på att få höra ifrån honom.

Nu är det lika långt till stjärnorna som stärnorna till dig.



önskar att jag vore nån annan stans.

home sweet home....

så var man hemma i sverige igen då! känns väl konstigt, men ändå bra! det är ju kul att träffa alla igen :)
vi har hållt på med alla projekt hemma på tomten nu i helgen, och jag kan ju säga att det hade ju vart lite mer nice att sitta på moguls-trappan och chillat med en large coffe i solen med sköna vänner :)
kan nog inte förstå att whistler-tiden verkligen är slut, känns så otroligt tomt att inte ha det som vardag längre.. jag saknar alla nya vänner jag träffat sjukt mycket, speciellt de som inte bor i sverige, för dom vet man ju aldrig när man träffar igen!

jag tror på att allt har en mening, och att åka hem till sverige fick mig att inse många saker. så även om det var jobbigt att åka, så har jag ju en annan syn på vissa saker nu än jag hade innan!
De här månaderna har vart underbara samtidigt som det var jobbigt i början, men jag tror att det alltid tar lite tid innan man börjar känna sig hemma någonstans!

har även börjat fundera på framtiden, om jag ska börja plugga till hösten eller inte, just nu är jag lite inne på det, men samtidigt vill jag ju resa!!! ååh, hade det inte kunnat finnas en bok som hade svar på alla frågor?? tror att jag ska smsa eniro....

kul den här veckan är även att Andreas är hemma från malmö, vi spelade risk igår hemma hos sahlinarna, det är så kul att träffa dom igen :)
Imorse vaknade jag och johanna av att tobbe stod brevid sägen (ja just det, jag delar ju för tillfället säng med min syster, för den hade hon så smidigt flyttat in på sitt rum när jag vart borta) och sa att det var morgon!!!! han gosade lite med oss ett tag innan han kom på att han ville ha o'boy :) han har även lärt sig att cykla utan stödhjul förra veckan, så duktig så, även om han har lite svårt för att bromsa, det blir lixom en tvärbroms!!

detta var näst sista dagen i whistler!


nu ska jag fika, för typ 25e gången idag :)


pusshej


looking forward to wednesday!!!

hej hopp!!!
idag är jag glad, för jag har ätit sushi!!!
igår var det påskafton, och vi hade inte direkt några stora förväntningar på den dagen. MEN, dte blev riktigt lyckat, vi bjöd över svensk-högen och arrangerade en påskmiddag med ägg, potatis, köttbullar, sill och massa påskgodis (och en och annan snaps såklart ;) )!! det vart en lyckad kväll och påsken var fulländad!
idag har jag dock inte gjort så mycket, vi vaknade, åt frukost, slöade, åt godis, åkte in till village och åt sushi, gick till fire rock och fikade i tre timmar, sedan en tur till longhorn! nu sitter jag dock hemma i våran otroligt mysiga soffa och njuter av tystnaden!
nu inleds min sista vecka i whistler, och den ska självklart vara den hårdaste! det börjar med svenskfest på firerock, sedan 80´s night! onsdagen kommer bli hektisk men rolig. Min vän Rich (en av alla glada britter här) fyller år och har vart kreativ och arrangerat en treasure hunt! vi partyglada brudar var inte sena att hänga på så vi har gjort ett lag som heter swedish bikini team, vilket betyder att vi ska åka i bikini i backen! vi vet inte riktigt vad som kommer hända men att det kommer bli en super dag! när vi är klara i backen så bär det av till savage beagle för lite european apres, sen bbq och sen utgång... men vi får väl se hur länge folket orkar med, vanligtvis brukar de flesta decka efter after skin!
jag har hittat en nikki sixx-look a like här, han spelar tydligen gitarr varje torsdag på fairmont, så dit bär det av för att kolla om han har några skills :)

Idag har jag även vart duktig och sökt skola inför hösten, känns bra att ha gjort det :)

nu är det sleepy- time i min sköna säng på loftet!! good night everyone !!!
xx

Varen ar har!!!!

jag ska borja med att ursakta mig bade for att jag inte kan skriva de sista svenska bokstaverna, (jag anvander namligen en icke-svensk dator) och for att jag inte har skrivit pa lange!
Nu har varen iaf kommit till Whistler! vi har haft nagra underbara dagar med stralande sol och glassig skidakning!
Emma har tyvarr akt hem nu, men innan hon gjorde det sa hann vi med en shoppingtur i vancouver!! jag har flyttat till mina kara vanner Malin och Charlotte! sa nu bor jag i ett jattestort hus och har en aldeles egen sang!
Idag sa har jag vart ute och sprungit for forsta gangen ute sen jag kom hit, har bara sprungit pa lopbandet och kort pa crosstrainern som fanns i vart otroligt lyxiga gym pa marquise :) haha... det var iaf skont att fa komm aut och rora pa sig!!
Igar var det onsdag och dags for the weekly euro apres! det var stort kul och vi kopte snygga afterski t-shirts, kommer bilder pa dom senare!
Jag har exakt elva dagar kvar har i whistler, fan va tiden har gatt fort, speciellt pa slutet... men men, det ar klart det sak bli kul att komma hem, men jag kanner ju mig som hemma har nu!
 nu ska jag ta och hoppa in i duschen, och sen bar det av in till village, vi maste handla mat namligen, har levt aldeles for manga dagar pa enbart pasta nu..... inte bra!

ha det sa bra sa lange! jag sak forsoka uppdatera nagra ganger till innan jag aker hem! och da med lite bilder :)

ciaoooo

RSS 2.0