sista dagen på sommaren?



firas med nytt jobb och en sommarbild, whoop whoop :)

man kan visst hitta kärlek på krogen



Beviset fick jag i lördags då jag hittade ett hjärta i min öl :)

Helgen spenderades i Oslo med alla sköningar där, jag är såå glad att jag åkte dit, har saknat alla så mycket!

Nu är jag hemma igen, har haft myskväll med Ida och nu ska jag kolla på planet earth!

morgonpigg!


Idag var alarmet ställt tidigt för att jag skulle på intervju, men några minuter efter jag gåt upp ringde dom och sa att hon jag skulle träffa var sjuk så det blev flyttat. Jag var ju ändå vaken så det fick bli en löprunda i regnet istället, så skönt!
Nu sitter jag och äter en bamsefrukost och lyssnar på feelgood-musik :)




Åh vilken underbar dag!

Såhär vill jag att många dagar ska se ut!
Dagen började med att jag vaknade och fixade mig iordning för att åka in till stan för att gå på en arbetsintervju. Interjun gick hur bra som helst och imorgon ska jag på en till, om den också går bra så får jag jobbet!!! Hoppas verkligen att det går bra det med :)
Efteråt så smet jag upp till min hemmafru-kompis Felle för att hänga lite, kolla lite i affärer och äta mackor och dricka te innan jag begav mig ut mot Hökis för att hämta upp Tobbster på fritids och möta mormor, få nybakta bullar på väg hem i bilen, sen leka på verandan i några timmar och gå promenad med doggen :)
Nu kom Mamma hem vi ska äta smarrig middag och jag bokade just en resa till Oslo imorgon för att hälsa på alla sköningar!!
snart drar jag hem till vällis för lite fix i lägenheten :)

Rastlösheten börjar bli olidlig

Åh, ja nu har jag vart ledig i över fem veckor, skönt kan man tycka men nu börjar det klia i benen ordentligt, speciellt när alla börjar jobba och går tillbaka till skolan igen! Just nu känns det som att jag söker alla jobbjag kan hitta, tips är mer än välkomna!
Kom iaf hem idag från några dagar på resa med farmor, frida och lovisa, vi åkte en snabbis till riga! I eftermiddag åker vi med svensson-släkten till dalarna för lite relax och svamp-plockning!

sommarlov!

Japp, hemma igen efter flera veckors slappande lite här och där! Barcelona först sen Kroatien, har haft några riktigt underbara veckor med underbara vänner och har tillochmed lyckats skaffa mig lite solbränna!!! synd bara att allt försvinner så fort man kommer tillbaka till regnet här hemma :P
Nu håller jag på att flyttar in i en lägenhet i Vällingby, blir granne med bästa Ida!!!!

RSS 2.0