tack och hej, leverpastej!

Man lär sig nåt nytt varje dag sägs det och jag har då lärt mig mer om mig själv det senaste dygnet än vad jag gjort på väldigt länge.
När en dörr stängs öppnas en annan och jag vill tro att allt som händer har en mening. Jag sträcker på ryggen (bokstavligt talat) och går vidare.



over and out!

pom pom!

För några dagar sedan så var det en kille brevid mig och emma på bussen som satt med en pomeranian i knät, så otroligt söt att tillochmed emma har börjat googla på bilder på rasen!

nu har vi spenderat lite tid på vovve.net och konstaterat att om man någonsin ska skaffa en hund så är det en sånhär liten söt tusse!!!


Feel it...

Ibland känner jag mig så sjukt egoistisk, jag går runt och tycker att det är jobbigt att gå upp tidigt för att gå till skolan, påväg dit så klagar jag på att bussen är för sen och att min väska med skolböckerna är för tung. Jag klagar gärna på att mitt nagellack försvinner fort och att kaffet på Wayne's är för blaskigt.
Ibland får man sig en tankeställare, och jag får snuskigt dåligt samvete när jag inser hur sjukt bra jag har det! Man ska verkligen vara tacksam för det man har, för man vet aldrig när det kan tas ifrån en. Inte för att jordskalv är så vanliga i sverige kanske, men det kan hända andra saker.

Den här videon/låten tycker jag är väldigt fin, och jag får rysningar när jag ser hur otroligt dåligt dom har det på haiti...

Jag är tacksam för det jag har!!!!


Onsdag goes party!!!

Jag har blivit så lat, har tagit sovmorgon två dagar den här veckan! Jag kan lixom inte somna på kvällarna, har tuggat sönder mina kinder i ren frustration över att jag inte kan somna... Jag har ändå en teori om att alla smarta snubbar som kommit på nåt de sen vunnit nobel-pris för, har kommit på det när dom inte kan sova! Hjärnan går verkligen på högvarv efter klockan tolv.

Igår så körde jag och Frida en spontan-utgång, jag vill ju så gärna att onsdagarna ska bli nya lördagarna här i Umeå. Vi började med gratis-mat och öl på origo, för att sen till sist hamna på scharinska bland 30 andra döds-metal nördar! vi kände oss lite felplacerade eftersom vi inte hade flätor i skägget..... :/

Imorgon kommer pappa och frida hit, och det bästa är att dom har cruella med sig !!!

Jag blev bjuden på pyjamas-party hos en sjukt snygg läkar-student imorgon, man kanske ska gå dit :P
Fredagen kommer bli hektisk, me likeey!

nu: träning!
tja

Go Teddy!!

Snart börjar herrarnas storlsalom ifrån creekside, jag måste svika sverige ikväll och heja på nån jag verkligen hoppas ska ta hem det här, nämligen Ted Ligety från USA!!!!


spännande spännande :)

Felle!

Felle ringde mig nyss, så roligt att prata med henne igen! Blir verkligen marathon-samtal när vi snackar, haha, underbart!
Jag saknar dig vännen :)


Mys musik !


Ikväll,ikväll,ikväll!!!!!

Ikväll är kvällen jag väntat på i exakt sex dagar! Emma kommer hem :D Jag har saknat henne, väldigt mycket! Men vi har ju konstaterat att det är bra att sakna varandra ibland, då uppskattar man varandra mer när man ses :)




Nästa resa du åker på ska jag fasen följa med på!!!!!
PUSS

jag vill ha sommar

Satt och kollade igenom bilder på emmas dator och hittade ett album från sommarens peace & love, jag kan inte annat än att längta tills det är juni :)



Låt tiden gå fort, jag vill inte ha vinter längre..

Frida är en snygging !


på fredag kommer den här snyggingen till norrlands huvudstad! akta er killar, she's a heartbreaker ;)

Yeey, jag har fixat ny design !

Så många gånger jag försökt fixa ny design här på bloggen utan att lyckas! Men igår hände nånting, mina hjärnceller jobbade med mig för en gångs skull (kan också ha vart med hjälp av en mycket tålmodig Rich som satt och guidade mig genom skype i en och en halv timme. Men jag gjorde ändå allt själv) och nu har jag lyckats få till det lite bättre iaf :)

Igår så åkte jag hem till Sofie och Emil från klassen, det vart lite förfest med massa killar som läste till civilingenjörer, det var kul att få höra lite hur dom såg på det och skönt att se att det inte bara är tok-nördar som läser till det!
Det vart en väldigt lyckad och trevlig kväll med OS-guld och skönsång! De andra taggade för utgång, men jag kände för att dissa alkoholen och åkte och kollade på southpark med niklas och hans polers istället!

Det är så sjukt kallt här nu, jag håller på att frysa ihjäl bara jag kollar ut genom fönstret. Tror att det här får bli en sån dag då jag inte lämnar lägenheten.

tur det finns värmande musik när vinter är som kallast :)

Vet inte vad det är, men jag tröttnar aldrig på den här låten, sjukt bra :)


lejonkungen och tacos!

Igår hade jag en supertrevlig kväll med dännis kompisar uppe på ålidhem! Tillställningen ägde rum hemma hos Fredrik och William, sjukt vilka pyssliga och gulliga killar! Aldrig ett tomt glas kan jag ju bara säga, snacka om service ;) Maten var jättegod, och vi kollade på lejonkungen samtidig, hade nästan glömt bort hur bra den filmen är! Efter maten ville vi se super-g och längdskidor, då fick vi varm choklad och kakor, jag är fortfarande mätt :P




Nu är det jättefint väder ute, men -18 grader, typiskt... stannar nog inne ett tag till :P Får se v ad denna lördag har att bjuda på, kanske dans, kanske en kväll i soffan, just  nu är jag för nyvaken för att tänka på framtiden ;)

laaaaaterz!

äntligen helg!

Ännu en helg, skönt. Veckorna går så fort, vet inte om det är så bra egentligen. kom på att jag har tenta snart. fan, måste plugga ännu mer!


Emma har vart borta i tre dagar, och jag saknar henne redan. Malta better be good säger jag bara!


Ikväll ska jag på middag med Dännis och hennes läkar-polare! Det ska bli kul, om jag blir för proppmätt så vet dom säkert hur dom ska magpumpa mig :)

Yes!



ibland så önskar jag att jag inte visste vilka mötley är. Jag kommer så väl ihåg första gångerna jag hörde live wire och wild side, när jag satt och skannade hela internet efter bilder, videos och olika versioner av alla låtar! Det hade vart så underbart att få uppleva den där känslan igen, när man hittat nåt stort, nåt man verkligen gillar! Jag önksar att jag hade hittat dom idag, och suttit timmar och googlat på bilder på nikki sixx! Nu känns det som att jag redan har sett allt med dom, och dom gör inget nytt, blir bara äldre och äldre..
Men dom är fortfarande bäst, och Nikki är snyggast!

No, i dont know where im going, but I sure know where I've been..


simma med pensionärer och bygga molekyler

Idag var det sovmorgon igen, börjar snart att inte uppskatta det längre, jag kan ändå inte sova när det är ljust ute! Men man ska väl inte klaga! Jag åkte upp till iksu innan skolan började och simmade en kilometer med 15 andra pensionärer, faktiskt skönt att vara överlägset snabbast i basängen ;) haha
Eftermiddagen spenderades med kemilab och uppbyggnad av molekyler! det var kul, ungefär som att leka med lego!!
Nu väntar jag på att Dännis ska komma hit och äta middag med mig, sen vet man aldrig hur kvällen slutar, funderar på att gå ut ikväll nämligen :)
Efter varje helg så säger jag att jag inte sak festa på minst en månad, men när väl onsdagen börjar komma så har man ju glömt bort hur jobbigt det var på söndagen.. hahah, tur att man har bra återhämtningsförmåga (eller det kasnke är dåligt i det här fallet :S).. well well, vi ser vad som händer!


min middags-dejt ;) hoppas hon är lika söt ikväll som hon var på halloween för typ tre år sen!

Julia-dagen!

Idag har jag namnsdag! Jag blev påminnd av det när mamma ringde och väckte mig imorse och lät gladare än aldrig förr! Jag är inte mycket för namnsdagar, oviktig grej, men va fan, jag är ledig idag, och emma och brudzen åker till malta, Lets do something craaazy!!! vi ska gå ner på stan om en liten stund och käka lunch med Frida, Filippa, Linda och Sofie, sen blir det nog en semla, sen IKSU!!!! Vi ska bada bubbelpool :)



det syns kasnke inte så jättebra på bilden (som är tagen från vår balkong) men det är JÄTTESOLIGT ute, och jag är så strrrålande humör!

Heja sverige, jag vill vara i whistler, NU!!!!!!!
ses på stan då!

me, myself and pasta-bacon



efter att ha glömt nyckeln i vilhelmina så roffe (hyresvärden) fick komma och släppa in mig, är jag fast i lägenheten! Jag vågar ju inte gå iväg utan att låsa. Så jag har ätit romantisk middag  med mig själv :)

Har kollat lite på OS och kom att tänka på att jag fick en sjukt rolig komplimang i torsdags, Emmas mamma kerstin tyckte att jag var som Gunde Svan (för det måste man väl få ta som en komplimang?)! undrar bara vart konditionen är??


alla hjärtans dag?!

Just ja, det är ju tydligen alla hjärtans dag idag. Ska det vara något speciellt eller? Jag har då inte märkt någon skillnad iaf.



Jag fick en hjärt-sked till min efterrätt igår, tydligen så tyckte tjejerna att jag behövde bli lite mer kärleksfullt inställd till the "thing called love", hahah..

ha en bra dag iaf allihopa :)

Wilhelmina Winter Weekend

Nu är jag just hemkommen från vilhelmina! Har vart en jätterolig helg med mycket fest, kul folk, skoteråkning, och massa annat kul :)
Fredagen började hemma hos Karro med middag och vin, för att sen fortsätta till hotellet där det var karaoke-tävling! Självklart sjöng jag och Emma, låten blev alla flickor, hahah!! Kul var det :)
Trots att det är litet så gillar jag villis, alla är så sjukt trevliga och roliga !!!




massa blandade bilder, jag diggar karros vinglas med hjärtan på!

nu ska jag äta och kolla på OS!

Vilhelmina is the shit!!!!!

Nu är jag i vilda villis och hälsar på hemma hos Emma!!! i helgen blir det partaj (som vanligt, hehe) och kanske lite skoteråkning om det blir varmare! Vi har "bakat" semlor, dragit raggen och kollat på hockey. Jag gillar den här hålan :)
Måste ju berätta om knäppisarna som sitter på tre meter höga is-stolpar tills dom ramlar ner, tydligen är det nån tävling! hahah, kallt om rumpan säger jag bara!!!!
tyvärr har jag inte hunnit få in några bilder från kameran ännu, så det får komma efter helgen :)
ciaoo bitches :P

you goooooot to love it

Åh, han är så underbar! Jag vet att jag är efter som bara den, och att alla redan haft sin björn gustafsson-period, men jag kan inte hjälpa att jag sitter och garvar så jag viker mig när det är sverige pussas och kramas!!!!



tjockis-viggo

Hittade det här klippet i min kamera, saknar båda tjockisarna faktiskt :)


not here but in my mind..


Paaartey!

I helgen har världens bästa trönnisar vart och hälsat på hos oss här i norrland :P På fredagen blev det en sjukt kul spontan-utgång, och igår vart det en utgång till !!!
Jag är så glad, och det har verkligen vart så kul att ha tjejerna här, det blir alltid lite extra bra fest när vi är tillsammans !!!

Det roligaste var ju faktiskt att emma inte hade en aning om att dom skulle komma, så det vart en uppskattad surprise !







hahah, videon är ju en klass för sig, men jag tror det speglar vårt party-mode ganska bra!
tack för en kul helg :)




pengar är papper, eller hur var det?

Kom precis hem från en runda på stan! Var på ett otroligt shoppinghumör och lyckades få med mig massor med roliga saker hem, bland annat ett par jeans, vilket var bra eftersom jag inte köpt jeans på år och dar!!!
Jag ser fram emot en underbar helg, ska ut med massa girls imorgon och inviga mina nya skor :P jag säger bara, VI SES PÅ DANSGOLVET!!!! yeeeeaahh!!!!


Endorfiner är mina kompisar

Åh, idag spenderade jag en och en halv timme på iksu, så sjukt skönt att gå dit och få avreagera sig efter alla knäppa formler och jonbindningar som trängs i min hjärna! Jag ska försöka gå dit fyra dagar i veckan, minst!!! Man är ju så stillasittande i skolan, så då är det bra att skaka lite rumpa på kvällarna :)

Nu är allt jag behöver en bra musikspelare då någon av mina systrar har tappat bort min iPod, och min telefon inte fungerar. Funderar skarpt på att köpa en iphone, smart att kombinera lixom :)



Imorgon har vi del-prov i fysiken. Hoppas det går bra!

Jag pratade med Annika idag, jag saknar henne verkligen. Det kanske blir en sommar till på Nobel ändå... den som lever får se..

puss och godnatt!!


Life's a game!

Klockan är 11 och jag är utvilad! Oftast den här tiden varje dag brukar tröttheten komma ikapp mig och jag börjar gäspa i skolbänken! Kan bara konstatera att sovmorgon är det bästa jag vet!
Jag har köpt gym-kort på IKSU också, känns sjukt kul att börja träna igen! Så skönt att komma dit och släppa ut alla skol-tankar ur huvudet och bara tänka på mig själv för en stund! Hoppas att det gör att jag blir mindre trött också :)

Jag ser fram emot helgen, ÖS ska det bli :)



RSS 2.0