I love my life

Igår vart en sån där underbart spontan kväll med massor med vänner, massor med vin och massor med skratt, som jag saknat alla! nu åker vi till Barcelona om en vecka och sen blir det Kroatien veckan efter!

lite bilder som fastnat i kameran :)


home sweet home

Äntligen hemma i stockholm igen, och denna gången på obestämd tid! Senaste dagarna har jag packat upp, röjt runt hemma, träffat whistler-girlsen, fixat viktiga saker och knappt hunnit andas, men I like it, tempo, tempo!!!!
Ikväll ska jag möta upp fler tjejer för ännu mer updates! jag har vart borta för länge så det kommer ta ett tag att gå igenom allt som hänt :)

slutspurt!

nu ær det bara timmar kvar innan mamma och pappa kommer och flyttlasset ska gå, mushålan ser ut som kaos, ingen ordning øver huvud taget och jag børjar smått kænna paniken komma! hur har jag lyckats att samla på mig SÅ mycket saker på ændå så kort tid?!

sista dagen på jobbet idag, sen blir det middag med massa skøningar och många jobbiga avsked. Avskeden børjade redan i onsdags, jobbigt, skulle hest vilja rymma så jag slipper tycka det ær jobbigt, men det går ju inte :P

fem dagar kvar, sen sverige :)

Efter en otroligt mysig och ösig helg så kom måndagen och början på sista arbetsveckan. På lördag går flytt-lasset!
Ska bli skönt att komma hem, men tråkigt att lämna allt :/

Helgen spenderades i Sandefjord på Magnus hytta, det var väldigt festligt! just nu är jag däremot arg för att jag inte får ut några bilder ur kameran... Jag och Frida vann beer-pong turneringen i fredags, priset: en flaska champagne utsprutad över hela mig (och några fönster), wie!

Nu sitter vi på lorrys och lånar internet, har vart ute och firat frida som fyller år idag. Det blev italiensk pizza på lökka!

vi har ingen internet hemma längre, det är dumt. vi hörs !


RSS 2.0