ooooh yes!!!



Tänk att man kan bli så glad över något så litet! Det är sjukt mycket på jobbet, och jag har tydligen en whiplash-skada i min nacke, MEN jag är inte bitter för det, tvärtom, det är som om jag fått nytt liv igen! Tänk att ett ord, ETT ORD kan göra sån skillnad!!! Kan inte alla dagar kännas såhär, som att sväva på moln?


jag accelererar!

Igår så vart det en sjukt kul kväll, trots att jag var dödstrött efter högskoleprovet och egentligen bara ville låsa in mig nånstans!!
jag och syrran tog tåget till märsta, världens ände för att gå på mickans 20-års fest! kvällen blev lyckad och vi åkte tåg i två timmar! hahaha..



jag är så glad att jag kan festa igen :)


jag accelererar!

Igår så vart det en sjukt kul kväll, trots att jag var dödstrött efter högskoleprovet och egentligen bara ville låsa in mig nånstans!!
jag och syrran tog tåget till märsta, världens ände för att gå på mickans 20-års fest! kvällen blev lyckad och vi åkte tåg i två timmar! hahaha..



jag är så glad att jag kan festa igen :)


Jag är äldst!

Hur har min plats i syskonskaran påverkat vem jag är? Har funderat rätt mycket över det gär fenomenet och konstaterat att jag är på ett visst sätt bara för att jag är äldsta barnet. På samma sätt som mina systrar fungerar på ett sätt som är präglat av att de antingen är mellanbarn eller yngst!
Varför känner jag större ansvar över att hålla det jag lovat medan ett mellanbarn mer kan tänja på gränser?
Tydligen har alla USA:s presidenter vart äldsta-barn, etfersom man redan som barn tagit en ledarroll så platsar man ganska bra som ledare även i arbetslivet! Kul kul, då har jag ju bra förutsättningar!
Dåligt kan ju vara att man ofta har så höga förväntningar på sig själv, gillar att bestämma och är svår att diskutera med!
Det där med diskussionerna kan jag förstå! Jag har bråkat och distuterat  så mycket på jobebt den senaste tiden, jag tror de andra på jobbet tycker att jag är en bitch, men det är så jag fungerar, tycker jag en sak så säger jag det!

Idag fick jag iaf hem min mattebok, så har suttit och räknat lite sen jag kom hem från jobbet! kul att det händer nåt :)


Min lista!

Ja, jag har faktiskt en lista på saker jag tycker väldigt mycket om för tillfället! här kommer dom:

1. Henrik Torehammar på P3, kan man vara mer underbar eller? Hans argument är alltid så genomtänkta, han tar upp så intressanta saker, men det jag gillar mest är att han pratar så fort, jag har en kompis!!



2. Nicklas Hocker i idol! Han är snygg, kan slänga med håret, sjunger sjukt bra och har ögon man kan drunkna i! Sen ska vi nog inte prata om hur gammal pojken är, men tiden går ju alltid framåt som tur är! Jag och malin har iaf bestämmt oss för att leta upp en idol-efterfest och ragga upp honom :)


3. Att jag ska börja plugga matte c nu!!! Har äntligen bestämmt mig för vad jag ska göra av mitt liv,eller ja, jag ska börja få lite struktur på det iaf! så nu bär det av med en matte-kurs på distans, sen så flyttar jag upp till umeå och emma i januari för att läsa massa andra roliga kurser!


4. Min humor! när jag åker bil så poppar ibland de roligaste scenarierna upp i mitt huvud, som senast när jag tänkte att jag var Fredrik Reinfelt, poppandes med slipsen knuten runt huvudet till da buzz!!! åååh så roligt!

5. Makten över klimatet av christian azar. Sjukt gripande, bra upplägg och bra skriven! Nu ska jag rädda världen wooooooooooooohoo!

you are my sugarrush!!!



Nicklas hocker är ju en riktig pudding! sitter klistrad framför tv:n varje gång han är med! Vart så nervös att han skulle åka ut ikväll så jag röstade mig halvt pank, men det var det värt!
Ser fram emot nästa veckas fredagsfinal!


Darin!!!



åååh, vad jag älskar den här versionen av Viva la vida! Darin är grym! Den här låten har gjort min dag! nU bär det av till jobbet och naprapaten Anna :)

20 år!

Igår fyllde jag 20, stooort! haha. Jag är verkligen så himla nöjd med allt, vi hade en underbar kväll på Collage, är så glad att alla kom och att det blev lyckat! Tack för en sjukt bra kväll!
Vi rockade på alla dansgolv tills det stängde, då vi begav oss till donken för att äta lite! där träffade vi Empie och raymond, gamla vidja-vänner :) sjukt kul! sen var fötterna för trötta så vi åkte hem! kul kväll, men dock nästan inga bilder!
 




Ja


aj aj

Vaknade igår med sjuk nackont, inte kul! Efter en sväng hos naprapaten Anna så fick jag veta att jag stukat nacken när jag krashade i whistler! Så idag bar det av till läkaren och imorgon blir det magnetröntgen! jag tror att det är min femte magnetröntgen, är min kropp trasig eller?! Hoppas att den visar något iaf så jag får ett riktigt svar och får gå på sjukgymnastik, är trött på att vara stel!

tjoo

für elise...



Ja, en fredagkväll och det här är vad jag sysselsätter mig med! Klassisk musik är faktiskt riktigt bra, sjukt avslappnande och riktigt mäktigt!

lyssna och njut!

höst!

Ja så kom den även hit till stockholm, hösten! Jag gillar hösten, då får man klä på sig massa tjocka mysiga kläder och ha långa fika-kvällar!
Idag var vi ute och gick en promenad med vargen (viggo alltså, han är nu så stor att han mer liknar en varg än en hund!) och för första gången på länge så önskade jag att jag haft vantar och mössa på mig!
Jag gillar hösten, mest för att då vet jag att snart kommer vintern, och då får man åka skidor! Nu är det bara så att jag inte har en aning om jag ens komemr att stå på mina älskade skidor över huvud taget i vinter! Jag vill så gärna, och jag skulle helst av allt dra på mig fartdräkten igen. Men jag kanske ska inse att livet går vidare, göra som alla andra svenssons och åka till sommaren på vintern, alltså asien eller australien! Jag vet inte, jag vet inte. det känns som att varje dag som går så får jag en ny ide om vad jag ska göra och hur jag ska planera. Trots detta så sitter jag fortfarande här och velar!
Allt grundar nog i att det jag helst vill göra inte finns som alternativ, eller gör det kanske det?





RSS 2.0