yo he andado en sky!!

ja, då har det snöat, ÄNTLIGEN!!!! Har vart uppe igår och fått några riktigt härliga åk, och eftersom det snöade som bara den på kvällen så bestämde jag och Malin att vi skulle ta oss ut tidigt och dra en hike på symphony! När vi kom upp till peaken så var det så dimmigt att man inte såg skillnad på snö och luft!! sjukt, men vi fick några pudersvängar innan vi kände oss besegrade av dimman och åkte in och satte oss på roundhouse och åt våran matsäck som vi så husligt hade gjort iordning!! Det blev några trevliga timmar på berget innan vi begav oss ut i dimman igen, Malin som inte är lika mycket slacker som jag var tvungen att åka hem för att hon skulle jobba!
nerfärden gjorde mig påminnd om att jag verkigen borde börja ta det här med träning lite på allvar, mjölksyran var inte nådig efter sista åket, så jag åkte hem å satte mig på en cykel, fick nästan lite nostalgikänslor, tänk hur många timmar man ändå har spenderat på dessa motionscyklar! för övrigt så har jag och emma lovat varandra att träna varje dag när hon kommer, jag undrar hur det kommer gå.... hmm. men med Emmas nya takesätt så har hon nog redan sett sig själv spendera varje dag i gymmet ;)


såååå mycket snö!!!



ikväll blir det 5$ burgers på merlins, gott gott gott!!!

jaf har för övrigt några nya favoritlåtar, eller vissa har jag lyssnat på ett tag, men de är ändå värda att nämna!

Ida Maria- I like you so much better when you're naked

The outfield- your love

MGMT- kids

Hilltop hoods- nosebleed section

melody club- palace station!

Dagens plus: att det äntligen har kommit snö och att det bara är 6 dagar tills Emma kommer!!
Dagens minus: att när det äntligen har kommit snö så är dte självklart sjukt dimmigt istället, men men, man kan inte få allt!

peace out!!


dag 46!

En heeeelt okej dag så att säga! började med att jag mötte Malin uppe på roundhouse på whistler å vi brände hur många sköna åk som helst i pisterna! så sjukt skönt att åka och svänga!! efter att ha tröttat ut oss så gick vi och satte oss på uteserveringen och åt jättestora muffins, där träffade vi även jon, jens och kajsa-lisa! det var sjukt stekigt och vi bättrade på våran goggle-bränna avsevärt ;) hehe, vilket vi verkligen upptäckte tio timmar senare påväg ut från maxx fish!
Efter några stekiga timmar på berget så stupade jag hem och dog på soffan, trött som bara den!  jag var ju tvungen att vila upp mig för kvällen, då vi planerat tjejkväll och utgång!
Ett antal timmar senare mötte jag upp Charlotte och Malin vid IGA, vi hade bestämmt att vi skulle göra chokladfondue till förfesten! det blev riktigt kalas med jordgubbar, melon, äpplen, vindruvor, glass och självklart smält choklad! medans de andra drack vin så hinkade jag i mig rockstars, som motsvarade fyra stycken redbull, för att få igång mig lite! jag blev sjukligt speedad, men fick ont i magen senare på kvällen, så det var nog sista gången jag drack så många!  sen så bar det av mot maxx fish, där det var sjukt lång kö, men vi fick gå före, så det var skönt! väl inne var det väldigt mycket folk men ändå kul! 
när dom började spela reggae så kändes det som att det var läge att gå hem, å jag hade ju missat sista bussen så det blev en trevlig gångtur hem genom skogen! jag var livrädd att det skulle komma massa djur och äta upp mig, på dagen vill jag se dom, men på natten är det mycket läskigare!
när jag kom hem hade jag sängen för mig själv eftersom att herman sov i squamish!! NICE!



Dagens plus: sköna friåk, sol och en minimal goggle-bränna
Dagens minus: hmmm.. inget faktiskt! jo, jag saknar frida, vilket jag verkligen kom på då hon ringde idag!

ytterligare en solig dag!




Ceder och jag hittade en jättesöt hund som vi klappade lite på! den hette Tank :)

Idag var dagen då solen sken över whistler! det var väldigt skönt, men ärligt talat, jag skulle hellre ha snöstorm varje dag, bara det fanns puder att åka i! men men, tydligen skall det komma massa snö till helgen, som dom alltid säger, men den här gången så är det nog på riktigt ;) Vi åkte iaf upp till roundhouse, där vi träffade Malin som satt och solade på terassen! vi köpte varm choklad och kakor och satte oss och stekte!  det var NICE!!!

Eftersom det är luddes födelsedag så hade killarna bokat bord på Sushi village, en restaurang vi hade hört mycket gott om, så jag åkte hem, drog på mig fest-blåsan och var redo för att äta mig äckligt mätt!
Vi fick ett jättemysigt bord inne i en hörna, där man fick sitta på kuddar, och fick lämna skorna utanför! VI beställde in massor med mat bland annat rullar med KFC kyckling i! det var hur gott som helst! :)



Efter sushin så gick jag och ceder till cow's och köpte glass, så nu är jag så mätt att magen står åt alla håll !!!
godnatt och pusshej :)

Dagens plus: Det måste bli sushin!
Dagens minus: snön som ALDRIG kommer!!!!!!

It takes time it takes two

vad händer sen? jag orkar inte tänka, vill bara bry mig om vad som händer just nu, och nu vill jag leva livet!


Eftersom jag är sjuk för tilfället så har jag mycket tid över, så jag hittade den här bilden i min lilla samling ;) saknar dessa dagar väldigt mycket, men jag vet att detta bara var början på ett livslångt äventyr!

det är så tråkigt att vara sjuk, har åkt upp i backen två dagar i rad nu för att jag är så sjukt sugen på att åka, men när jag sitter i liften så kommer jag på mig själv med att bara göra det hela värre, jag blir ju inte frisk om jag är ute och åker! hallå?!
De andra är ute och festar ikväll, men efter många funderingar fram och tillbaka valde jag att stanna hemma, och det var nog ett klokt beslut med tanke på att jag knappt orkar ta mig fråm soffan till badrummet... Jag var och köpte nån super-medicin trodde jag, men icke då, tror jag går till doktorn imorgon om det inte blir bättre!

Om två veckor kommer Emmiz hit, jag håller på att längta ihjäl mig!!

Jag har även bestämmt mig för att börja jobba som volontär några gånger i veckan på ett center för hemlösa hundar!! kan va roligt att gå ut och gå med en hund ibland, speciellt då jag saknar viggo... :)

Dagens plus: starbucks kaffe, alltid lika gott! kanske även skall nämna min nya favoritlåt: the quiz med hello saferide som jag envisas med att spela så ofta att herman får spel på mig ;)
Dagens minus: jädra sinus inflamation!!



Like a dream come trüe!!!

Okej, den här dagen kan vara en av de bästa det här året, jag vakande av att Herman sa: jag har just fått reda på en sak som gör att du kommer hoppa runt å va jätteglad hela dagen! på andra gissningen sa jag: mötley crüe kommer till sverige?! Och så var det!!!!!! :D jag blev verkligen hur glad som helst!! jag trodde att jag aldrig mer skulle få se dom, men nu blir det iaf så, i sommar smäller det!!! haha, jag vågar bara drömma om en efterfest ;) fast nikki har säkert kat von d med sig..


ÅÅÅÅHHH, jag är bara så sjukt glad just nu!!!




valentine's day


Idag är det alla hjärtans dag, dagen man ska spendera med någon man tycker mycket om! jag har bara dåliga erfarenheter av den här dagen så jag förväntar mig inget idag heller... men det är klart att man önskar..


                                                                       LOVE

glädje


Du och jag  Johanna<3

Halsont, sol och afterski!

Idag vaknade jag av att jag hade sjukt ont i halsen, tråkigt eftersom det var völdigt soligt ute och vi skulle på afterski efter skidåkningen.. jag bestämde mig för att stanna hemma och ladda för att rocka röv på afterskin istället! jag mötte upp killarna och vi glassade lite på balkongen innan vi vandrade vidare mot savage beagle! där träffade vi alla partysugna svenskar, även Emil som vi har lärt känna de senaste dagarna, han är en glad skåning han!! Det var sjukt drag på dansgolvet och jag lyckades få en T-shirt som de slängde ut på dansgolvet!! Det är så otroligt kul att dansa till lite svensk musik ibland!! Efter ett tag så tröttnade vi och ville vidare, Herman och Gustaf propsade på att åka till creekside där det hade ryktats om en fest, men hur dom än försökte hela kvällen så kom vi aldrig dit... Efter att vi suttit hos gustaf ett tag så kom vi på att vi skulle hem och byta om, så Herman, jag och Emil satte oss på bussen och åkte hem, när vi väl mötte upp Emil på bussen en halvtimme senare så hade han exakt samma skidbyxor och afterski kläder på sig som innan, han hade fastnat framför sitt x-box oxh spelat nhl så han hann helt enkelt inte byta om ;) men som tur är e vi ju i whistler å här är det mest sånna kläder som gäller(vilket jag gillar!)... Eftersom vi började festa vid tre på eftermiddagen så var klockan bara åtta när vi var tillbaka hos Gustaf, nu var även Anna, Michelle och annas kompis hemma, det blev lite spontan-fest/ förfest hemma hos dom med allsång och massor av öl... Detta resulterade i att kvällen slutade väldigt tidigt! (klockan var elva när vi kom hem)..
Vi tänkte iaf gå ut, till maxx fish, men blev meddragna till fat tonys istället, påväg dit så fick jag mig nog dagens garv då Gustaf säger: "Einar, har du skallat en OS-buss förut?" vilket följs av att Einar säger "nej" och de skallar båda den OS-buss som stod parkerad vid torget! hahah. vi bstämde oss för att gå hem, så än en gång åkte vi bussen hem idag!
Det var en väldigt rolig kväll, och det är roligt att vi har lärt känna Emil!
Just nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik medans Herman ligger och tok-snarkar på sängen, jag kommer inte kunna somna ikväll....

Dagens plus: Att dansa!!!
Dagens minus: hmmmm, det skulle vara alkohol och dess påverkan då..


gustaf med dubble-toast ;)


Herman, Emil och Michelle :)

ja och fler kort än så vart det inte.. nu är det läggdags, om jag nu kommer kunna somna...
puss och vink, bofink :)


Visa mer skidåkning på tv!!!

Hallå, nu är jag lite arg, eller fundersam kanske jag ska säga! okej att tv här i kanada kanske inte alltid kan direktsända skidåkning på tv eftersom att det går på natten, men nu är det faktiskt VM och en kanadensisk åkare gick och vann störtloppet, och så visar dom det inte ens på tv förän typ 12 timamr senare! riktigt knäppt tycker jag!! hoppas på förbättring till de andra grenarna!
Sen så gick det just upp för mig att det var två år sedan vi var i Åre och jobbade under VM där, shit vad tiden går fort! men det är ändå väldigt mycket som har hänt sen dess, alla i gänget från tärna är typ utspridda över hela världen känns det som!
haha, oj vad vi röjde, och sjukt kul hade vi :) jag måste helt enkelt lägga upp några bilder från de gamla goda tiderna då man fortfarande var ung och dum ;)

oj va snygga vi var ute i backen ;)


jag och Emma!!! (på måndag är det tre veckor tills hon kommer hit till mig!!!!)


lite fest vart det också!


--------------------------------------------------


Nu har jag just vart nere i vårt otroligt roligt gym och tränat lite så jag känner mig duktig ;)
igår så bakade vi bullar däremot, det var roligt och blev faktiskt jättegott, vi hade tänkt att göra kanelbullar, men vi ahde ingen kanel, så då improviserade vi lite och skapade en så kallad "whistler-bulle" hur den såg ut kommer det bilder på lite senare....

Dagens plus: Att Emma ringde igår!!!!!
Dagens minus: ja det måste ju bli det knäppa tv-systemet här! de kan visa konståking en hel dag, men att klämma in en timme med skidåkning är VÄÄÄLDIGT jobbigt...... grr..

a place in the sun

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, och orkar inte skriva så värst mycket idag heller, men lägger istället upp lite sköna bilder!!


jag nere vid blackcomb gondolen där vi skulle möta Gustaf som aldrig kom..





att åka lift kan vara kul ibland :)


pimpade liftstolpar!


Ceder taggar för att hoppa!




en pose i solen!


;)

det var allt för idag!
tack och hej !!!!!!


wooow!!!

Okej, jag har vart hos skövde-killarna nu ikväll och kollat på snowroller (igen) och ätit massa godis! det var trevligt men jag blev trött å började gå hem, eftersom att bussarna går lite mer sällan efter elva bestämde jag mig för att ta en promenad hem.. Men oj vad jag blev chockad, för när jag kom till bron som leder upp till blackcomb så ser jag ett litet djur som sitter mitt på gångvägen!!! jag fick lite smått panik för jag har hört om så många olika djur så jag kunde inte komma ihåg ifall tvättbjörnar(för det var det jag tror att det var) var farliga eller inte! Men jag gick lugnt förbi denan söta lilla krabat som inte alls var intresserad av att jag kom gående där! jag blev lite less för att jag varken hade mobilen elelr kameran med mig, men förhoppningsvis så kommer jag stöta på fler innan min tid här är slut :)

så så gick det till då jag fick se mitt första vilda sjur här i whistler!!  men jag väntar fortfarande ivrigt på att björnarna ska vakna, viktor har lovat att vi sak åka och kolla på sopstationen senare i vår!! men samtidigt är jag ju lite rädd för att dom ska anfalla! men det får man se då :)

nu ska jag spela spel med michelel och viktor!!

ciaooo!

RSS 2.0