Stockholm, Im coming home!

Åh vad jag har längtat efter den här dagen, har inte vart hemma på fyra månader och det känns! Behöver åka hem och bli ompysslad av mamma och pappa, träffa tjocka släkten (även om det nu verkar som att alla har flytt stan bara för att jag ska komma hem), och självklart få lite kvalitets-tid med mina älskade tjejer! Ser extra mycket fram emot att få träffa Felles bf!!



hoppas på röj imorgon kväll med dessa pinglor :P

påsk, skidåkning, sol och dåliga uppdateringar...

Nu är jag hemma igen och tänkte komma med en uppdatering av senaste veckornas händelser.
Åkte ju till Franska alperna till en liten by nära val thorens som heter les menuire. Vi flög till geneve och tog en saftig svart-taxi fram till hotellet! Väl framme var det helt tomt på snö och vi fick lite panik att vi valt att åka för sent, men paniken la sig dagen därpå då vi insåg att man bara behövde ta en gondol en bit upp för att komma till helt underbara backar! första dagen kunde man sitta i bar överkropp och sola i backen, heeelt underbart! Det vart 6 grymma dagar på berget med massa åkning, öl, god mat, fransk-dubbad TV, kortspel, flum och spa-eftermiddagar!

Så välbehövligt för min kropp med semester, dock är jag nu helt sönder i ryggen men det är nog inget en kur voltaren kan bota ;) vad är det inte värt för att få åka skidor?!




imorgon bär det av hem mot stockholm för en lugn helg med vänner och familj :)

Blöt dag, seg dag.

Idag har det regnat hela dagen, jag känner mig som ett russin hela jag och inte nog med det så är jag helt onaturligt trött, tror jag sovit för lite eller helt enkelt jobbat för mycket! Jag känner ändå att jag kan stå ut, dte är ju ändå bara fem dagar kvar tills vi åker till frankrike nu!! Pack-listan är skriven men jag måste skaffa massor med saker innan jag har allt, en ny mössa vore skoj!

Är sååå taggad på långa åk i solen, after-ski, massor med fräknar, TRÄFFA MALIN, äta god mat men framförallt att inte behöva gå upp klockan 6 varje morgon!!

nu ska jag nog gå och handla nåt ätbart :P

boktips!

Jag håller på att läsa en bok just nu, den heter Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann! Det var länge sen jag skrattade så mycket när jag läste en bok även om den i själva verket handlar om ganska seriösa saker! Jag tipsar alla att läsa den!


insomnia?!

Varför är jag alltid trött när jag inte har tid att sova medans när jag har avsatt tid för att sova så är jag inte det minsta trött?!

Slutade ett på möller idag, börjar 21.45 på hard rock för att imorgon börja 9 på möller igen, jag måste alltså få några timmars sömn nu!

kanske ska spela lite på gitarren tills jag somnar :)

RSS 2.0