like a sweet melody

åååh, jag är så glad! jag har nämligen börjat lyssna på p3 på dagarna, och där har jag hittat massa nya bra låtar! musik gör mig lycklig! här är några låtar jag drogar för tillfället:
the sounds- no one sleeps when Im awake
brainpool - in a box
green day - know your enemy

jag lär väl spela söder dem på en vecka men det gör inget, för på tisdag släpper the sounds sitt nya album= mer låtar att spela sönder!!!


detta var förra året på p&l!
nu är det bara 26 dagar kvar tills det smäller igen!! jag längtar som en galning :)

snart bär det av till jobbet i min röda racerbil, sen är det heeeeeeelg! imorgon ska vi  ha fest för pappsen som fyllde år i onsdags!


Home is where your heart is

There was a place in my hometown where I use to wander
Above the trees I saw a big black cloud of thunder
Summer rain in my face like snowflakes falling from space
It was so beautiful, and then I passed the mountains
I went coast to coast, and from star to star
That's how you learn, just who you are


Home is where your heart is
Find where you belong, start to take control, show a little soul
Then you feel who you are
Home is where your heart is
Find where you belong, start to take control, show a little soul
Then you feel who you are


There was a time I couldn't see myself growing older
But then I went for a walk when I came back I was so much taller
Maybe try to find something that I could be part of
But I decided to leave, and then I crossed the river
I went coast to coast, and from star to star
But that's how you learn, who you really are


Home is where your heart is
Find where you belong, start to take control, show a little soul
Then you feel who you are
Home is where your heart is
But I leave you with a kiss, there's so much more than this
When you know who you are

Oh, what you know, stop to think
Start to feel, and then you'll heal

You got to rise to the occasion, you got to read between the lines
Then maybe you'll find, who you are inside
When I look into your eyes, I feel what you feel
Come take my hand, let's go for a swim


Home is where your heart is
Find where you belong, start to take control, show a little soul
Then you feel who you are
Home is where your heart is
But I leave you with a kiss, there's so much more than this
When you know who you are


28 maj

jaha, så var det redan 28e maj, det har hunnit bli sommar och jag har flyttat in i mitt nya hus ( har bara min bäddsoffa än så länge, så det är lite omöblerat å tomt, men det kommermera senare!!) Emma var och hälsade på mig i helgen, OJ va roligt det var!!! vi har kört race runt hela stan i min röda super-skoda (som jag för övrigt bokat besiktningstid på nu), hängt med skönt folk och ätit massa goda saker!
Inatt tog jag faktiskt med mig viggo ut till mig för att få lite sällskap, men det visade sig att han inte njöt av sällskapet lika mycket som mig flr han försökte gräva ett hål i mitt golv vid klockan sju!
jobbet går bra nu, lite stressigt, men jag tror att det är jag själv som stressar upp mig! alla är ju så roliga, oj vad vi garvade på middagen igår!

jag och emma köre självklart lite turistande i våran vackra huvudstad, vi är så coola hon och jag ;)

idag regnar det, pissrat! som annika skulle ha sagt! typiskt, jag som hade tänkt gå en lååång promenad med vovven innan jobbet! det får bli en lååång frukost istället :)

nu sitter jag och taggar med mötley crüe musik, jag är så sjukt exalterad över att jag ska få se dom snart igen!
en annan cool grej är att martin sweet i bandet crashdïet som jag spanade in i höstas tydligen är kompis med två killar på mitt job!!!!! hallå?! yeeey :D

nu blir det kaffe.

LOVE


Hon är så cool, snygg, och bara världens bästa syrra
All kärlek till dig!

Now i know

Det mesta känns väldigt bra för tillfället! saker har ordnat upp sig och jag kan känna att jag har kontroll på läget!
däremot så är min kära Emma sjuk och kunde inte komma till stockholm idag som planerat! men men, det nöjet sparas till helgen istället!

ååh, nyss så kollade jag och mamma på grey's anatomy, jag har inte sett det på jsukt länge, och OJ va det var sorgligt!! undrar om jag har blivit känsligare den senaste tiden?!

imorgon är det extrajobb som gäller, upp klockan fem! woho!

så nu måste jag sova!


tråkiga räkningar!!!

Åhhh, jag som trodde att det skulle vara enkelt att komma hem igen, men det som förföljer mig mest för tillfället är alla dessa räkningar!!! bara massa saker att betala, men inga pengar som kommer in, en svår ekvation att lösa! får le lite snällt åt pappsen tills första lönen kommer!!

nu har jag snart jobbat i två veckor, det är läskigt vad dagarna går fort, känns som att jag kom hem igår! men på ett sätt är det skönt att tiden går, har ju mycket att se fram emot i sommar, tex Mötley på peace and love !!!!!!!!!!!

nu är det sovdags!
buenas noches


drömmar

Man kan ha drömmar om vad man vill ska hända i frmatiden eller vad som hänt tidigare! men så är det dom drömmarna man inte kan styra över, eller kan man det? om man drömmer om saker man tänker på på dagarna så borde man ju kunn astyra det, men när flera olika saker man tänker på vävs ihop till en dröm så blir jag sjukt förvirrad! och när mitt värsta skräckscenario utspelar sig i ina drömma rpå nättrena så bord det betyda att jag oroar mig för mycket för att det ska hända! eller?! jag drömmer varje natt, vilket också känns lite dumt, för då sover jag ju inte så hårt...
Sen var det det där som jag skulel ha gjort igår, men sköt upp tills idag, hur svårt kan det vara att ringa ett samtal?!  nej, det är inte själva att ringa som är svårt, utan det som samtalet komemr att ge, jag veta tt antingen så komemr jag bara längta ännu mer, eller så kommer jag bli besviken, och ibland är det bättre att leva i en drömvärld! fast det värsta som finns är när det är bra drömmar, och så är dom inte på riktigt!



everything is so unclear!

födelsedagskalas

I lördags så var vi hemma hos Amanda, hon hade nämligen fyllt 18 år, så det vankades festligheter! Det var jättekul och vi vart kvar där tills klockan nästan var två! jag åt för första gången musslor som serverades till middagen, och det var faktiskt gott, om man lät bli att studera hur de såg ut närmare....
jag blev kär i deras lilla hund majken, hon är verkligen hur söt som helst!!!

här är både selma och majken, sååå söta!!!

hope and glory



hahah, oj vad jag har garvat åt alla bilder på oss, och detta är verkligen en av de bättre!! inte bra!!
Vi är lite muppiga, men det är lite det som är charmen :) jag vet att allt kommer bli bra tillslut, min mage säger det !

nu väntar en lugn helg, är sjukt trött! det tar verkligen på krafterna att börja jobba igen! men det är roligt, så kul att träffa alla jobbar-kompisarna igen!
jag hopppashoppashoppas att emma komemr flytta hit i sommar, jag behöver dig emmizzzzz, IRL inte bara i telefonen!!! hehe, ;)
nu är det sovdags, eller först ska jag lyssna lite på musik och läsa min nya bok, den vita massajen! den är sjukt bra!

buenos noches (har jag sagt att jag lär mig spanska av gonza på jobbet?? jag börjar iaf lära mig lite, det är roligt!!)

sömn

jag är så sjukt trött, somnade på bussen påväg hem idag, då gick jag direkt hem och tänkte sova lite på soffan istället, men bara för att jag väl är hemma så blir jag helt plötsligt pigg!
Jag har väldigt svårt att förstå hur jag lyckades somna på bussen, med tanke på hur mycket jag avskyr dessa resor, men har även kommit på att den värsta bussen är 165an, dentar sjukt lång tid, håller inte tider, luktar illa plus att det är en dragspelsbuss som gör att man mår illa.. blääää, jag gillar inte att åka lokaltrafiken, men jag måste stå på mig, man måste ju vara miljövänlig !! försökte även lära pappa att köra eco-drive hem från mataffären, men han blev bara sur när jag pikade honom för att han gasade lite för hårt! ska nog ge honom en lektion i eco-driving på hans födelsedag:)

Sen måste jag ju berätta att jag har gått och blivit en sån där världsförälder, så nu har jag både de små barnen och mina kära isbjörnar!


oh dear!

Du gör mig så glad helt enkelt! men måste det vara så svårt att längta? jag vill bara att den här sommaren ska flyga iväg!




                                                                        
                                                                              är du locket på min kastrull?

RSS 2.0