eurovision hysteri!

Jag och jojjo sitter och lyssnar på alla eurovisionlåtarna! jag gillar turkiet skarpt, ryssland är också bra!!

livet som sjukskriven: dag 3

Jaha, det händer inte så värst mycket nu, jag kan ju fan knappt röra mig!!! börjar bli arg på min klump till fot som inte gör som jag vill. Jag är sugen på att gå långa promenader, cykla, springa och leka med Viggo, men nej, ligga still.com är mitt liv just nu. Tur är iaf att det är fint väder.
jag har börjat ta bilder lite då och då på foten, och nu börjar den bli blå(!) och känseln har försvunnit i två tår. Tydligen ska det vara så.
Imorgon ska jag iaf få träffa flinkis i ca 45 minuter, yeey :)

Foten i ett paket

Idag var det alltså dags för operation, nerven sim plågat mig i flera år skulle tas bort! Jag åkte taxi in till sophiahemmet där jag fick världens bästa service och uppvaktning av både doktor per-Henrik och alla sjuksköterskor! Operationen skulle ske med lokalbedövning och jag trodde ju att det skulle vara ett snabbt stick och sen hejdå känseln, men så var inte fallet, en ca tio cm lång nål stacks in och ut ur min stackars fot, vid några tillfällen gick den hela vägen ner i fotsulan... Operationen gick okej men fick ta mer bedövning eftersom. Riktigt läskig känsla när de gräver och klipper i foten när man är vaken! Men nu sitter jag iaf här med foten i ett paket och pensionärerna på stan håller upp dörrar för mig! Tre sjukskrivningsveckor väntar och jag hoppas fasen att dom går fort, för jag är redan trött på att sitta stilla!


ces't la vie

Det har vart en fartfylld helg, jag gillar fart (inte den engelska betydelsen av ordet kan dock påpekas)! Vinkade av min kärlek vid hamnen i fredags och har efter det plockat brännässlor med Johanna, grillat med familjen och Ida, planterat med mamma, lagat mat åt Felle, Maria och Carro, druckit lite vin, sprungit runt på lägenhetsvisningar själv(!), kört vilse i stockholm, lunchat med Julia, ätit en snabb middag ute med min prins som hade rast från sjömanslivet, kört vilse och hamnat i nacka för att sedan avsluta helgen med en promenad med viggelipuff till kussarna för lite kaffe och prat! Nu ligger jag som en slagen hjälte i sängen och tänkte streama postkodmiljonären.
Imorgon är det sista dagen på jobbet för en tid, ska jobba stenhårt :P

So damn good

Medan alla andra är ute och festar har jag spenderat kvällen med en löprunda och yoga! Lika bra att passa på att använda foten för om tre dagar är det operation och löp-förbud i minst tre veckor :( ska bli skönt att få en fullt fungerande fot när allt är klart iaf :)


RSS 2.0