början på något nytt eller slutet på nånting bra?

ikväll är det ju nyårsafton vilken jag allra helst hade velat spendera med Dom Bästa i åre, men jobb satte stopp för det så här sitter jag i oslo, utan nån vidare plan för kvällen och inget att ha på mig! lyckat! Men jag hoppas att kvällen blir bra ändå, oftast brukar det ju bli det när det är spontant!



GOTT NYTT ÅR!

karma

Imorse fick jag en tankeställare genom lappen på min te-påse! där stod det: det största är inte det du får utan det du ger! Och det är så sant! från och med nu ska jag fokusera på att göra andra i min omgivning lite extra glada :)


GOD JULia!

Ett försenat god jul kommer här! jag har haft lite mycket för mig och därför vart seg på att uppdatera! kul att vara hemma i stockholm igen iaf, har firat julafton två gånger, ätit lagom mycket julmat, öppnat paket och träffat underbara släktingar och vänner!
ikväll ska jag till maria för att träffa henne och felle, jag längtar!!!!
åker tillbaka till oslo på tisdag men känner att jag gärna hade stannat ett tag till här... ska iaf ta med mig skidorna den här gången så jag kan ut och shredda lite!
klart slut, varulvstjut!

väääääärme!

Ta mig till värme, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans! Jag vill boka en resa NU, oslo är för kallt för mig!



steka på sig lite!

happy feet

igår såg vi happy feet! så otroligt söt film :)


.

jag ligger på sängen och tänker:
'tänk på mig'

I like me so much better when you're naked


S&M

gruppboendet mushålan testar på s&m och bondage, 4 av fem möss.


en himmelsk drog

dessa små orangea saker kan jag äta tusentals av! åh vad det är underbart med klementin-säsongen :P


Lucia i oslo

Idag är det 13e december, dagen då man firar lucia! Tydligen har jag misstagit mig, för i oslo verkar man inte fira lucia, iaf inte på mitt jobb, sen att jag inte har någon tv gör ju inte saken lättare heller.... Hade hoppats på lite lusse-bullar idag men inte ens det blev det, julstämningen är på TOPP!
Jag har iaf vart och tränat idag, rört lite på fläsket! ÅH vad det är underbart att träna, varje gång jag är där så säger jag att jag ska gå dit oftare, en gång i veckan är på tok för lite! Vanligtvis brukar jag gilla stunden då jag stretchar för då känner man sig alltid så duktig och tycker att man ser rätt snygg ut! Bara det att idag så vart jag utskåpad av inte mindre än tre personer! person nummer 1: sysselsatte sig med att stå på händer ocha benen i kors samtidigt, stog på en hand och snurrade runt. Person nummer 2: en äldre man som gjorde armhävlingar med händerna i ringar från taket, plus att han hade en 20kg vikt på ryggen(där satt jag och kämpade med mina situps lixom :P). Person nummer 3: en asiatisk kvinna med den mest muskulösa kroppen jag sett IRL, kör både splitt och spagat och bänder kroppen åt alla möjliga håll, hon måste ha vart gymnast!
Men men, jag var glad ändå, gick till affärn och handlade massor med mat :)

nu ska vi kolla på sex and the city! så koseligt

kossor i hagen och fjärilar i magen


U should know better, I deserve better


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

jag fick just en förfrågan från mamma: ska vi inte pokea varandra på facebook?!! haha, jag dör, hon är söt hon :)


mina fina föräldrar, saknar er!

RSS 2.0