Peace & love imorgon!

Ja, nu är det bara en dag kvar tills röda faran åker iväg upp till borlänge för ännu en underbar helg :) sjukt att få se mötley om ganska exakt två dygn!!
har vart och köpt ett tält, det var väldigt litet, men jag och emma är vana att ligag coh krama på varandra så det ska nog gå bra :)

Sen så var jag hos min läkare igår, och han sa att jag var friskförklarad, sjukt skönt!!!! den enda är att jag inte får dricka förän det gått ett år, alltså 2a oktober, men det gör det samma, för nu ser jag iaf ett slut på det här!


får fortsätta med alkoholfri öl som denna :)


peace out! nu är det mat :)

En underbar midsommar!

Då är man hemma i stockholm igen! I torsdags så åkte Malin, Lotten och jag ner i svarta blixten till viktors landställe vid västkusten! vi började resan redan klockan nio på morgonen! åtta timmar senare, efter stopp på rattugglan för en hamburgare, stopp i skogen för att plocka blommor, och ett antal felkörningar kom vi iallafall fram till det underbara huset där nästan alla våra whistler-vänner väntade! det var så sjukt kul att träffa alla igen, kvällen var oförglömlig med god mat, snapsvisor, dans runt stången och en sjukt kul fest!!
Dagen efter så städade vi, pratade lito om gårdagen och drog sen vidare till smögen för lite mys! där var det helt underbart vackert, något som jag aldrig insett förän nu, det var nämligen mitt första besök där på 13 år! där gick vi på bryggan, åt mumsiga bakpotatisar med skagenröra och hade det allmänt jättebra! solen värmde oss(vilket vi var glada över då vi trodde att det skulle bli regn, men icke då, gummistövlarna fick förbli torra!)! Elin kom och hängde med oss en sväng, kul att träffa henne igen :) efter ett tag så märkte vi att det var fett ös lite längre bort, där var det ett coverband som hade spelning så vi gick dit, hittade alex och gustaf och rockade röv en liten stund!

kvällen kom och så träffade vi Anton som kom i sin röda blixt och hälsade på, han bor ju inte alls lång ifrån smögen! det var sjukt kul att träfaf honom igen, och han hängde med oss på fest tills sent på natten :)
vi hamnade med alla whistler-vänner och massa annat folk på en brygga bland klipporna, jättevackert! där hade de satt upp feta högtalare och pumpade party-musik :) d'r spenderade vi kvällen och hade det sjuuuuuuuukt roligt :D

tack allihopa för en underbar helg!


Bästa systrar ever


besök!

sitter nu och väntar på att Dännis och Olivia ska komam och hälsa på mig :) har passat på att fixa lite med inställningarna i bloggen under tiden!
har även vart och hämtat ut röda faran från servicen, den går som tåget nu :) nya bromsar och nytt hjullager var allt som behövdes, men pappsen verkar inte vilja att vi tar skodan till västkusten i helgen, undrar varför?!! :P


Midsommar!!!

Snart så är det fredag, och då åker jag, Malin och Lotten men min kära röda skoda för att träffa nästan alla våra kära whistlerpolare, iaf de från sverige! ska bli sjukt roligt :)
hoppas bara att vädret blir fint så att man kan få sola dom bleka benen lite, hehe!!

nu ikväll har jag vart ute med la familia och haft picnic, vi bakade hallon-och citronmuffins och stegade ut i skogen! vi sattpå en jättemysig klippa snett mittemot vår brygga och myste!
snart är det läggdags, upp tidigt imorgon igen ja, både skönt och jobbigt att jobba tidig vecka! men jag gillar mitt jobb, även om man blir lite torr om händerna av allt tvättande!
godnatt och pusshej

?!

Do I have to let go? one part of me wants to run away, but the other cant let go. why is it like this? dont want to be unsure anymore, please just give me an answere so i dont have to wonder.
maybe the silence is an answere, maybe not. I dont know.

Dagens promenad!

Den här veckan har jag vart riktigt duktig, har vart ute och gått med Viggo en timme varje dag innan jobbet! Det är en väldigt bra stund för att prata i telefon med någon av mina underbara vänner, eller helt enkelt bara lyssna på p3! Jag har utvecklat ett beroende av den radiokanalen, de blandar bra musik med vettiga diskussioner och massa vardaglig humor! Idag så var Måns Zelmerlöw på besök, mmmm, han verkar vara en sån toppen-kille, däremot så berättade han att han är konflikträdd och inte är så duktig på att laga mat! tänk att även de som verkar avar perfekta faktiskt har sina brister :)

måste även tillägga att Henrik Torehammar och Kitty Jutbring är störtsköna! lyssna på deras program så förstår ni vaed jag menar! hahah, relationsrådet är ju bara för kul :)

nu är det dags för frukost och en stor kopp kaffe! Jag längtar till nästa helg, och helgen efter det!!!!!!




om 13 dagar så får jag se Nikki Sixx och Mötley crüe !!!!!


bästa bästa!!!

Idag har jag haft en bra dag på jobbet :)
men det bästa med dagen är faktiskt resorna dit och hem, när jag alldeles själv kan sitta i min fina skoda och sjunga för full hals till lugna favoriter eller rocka som en dåre till Bandit! ibland glömmer jag bort mig när man sitter i kö då killen i bilen brevid kollar lite konstigt för att sen gasa om mig! men det bryr jag inte om, för jag är inte rädd för att göra bort mig, vaddå? jag har ju kul :D

Röda faran is the shit!!

varför kan jag inte kontrollera mina känslor? varför kan jag inte glömma? så många frågor, inga svar. I need my book of answeres!

däremot så är jag stolt ägare av en bil nu, jo då! röda faran är MIN!!! hahaha. så nu kan ingen i sverige känan sig lugn, man vet aldrig vad som häånder när arjen är ute och drar raggen ;)


du å jag 4-ever <3

EU

Ja då har man röstat då! jag trodde att det skulle vara värsta grejen, men det var ju bara att ta en lapp, kryssa i en person och lägga den i en låda!
men men, nu är det gjort och även om jag vet att just min röst inte gör allt så känns det bra att ha bidragit med det man kan! jag tycker att det är en skyldighet för oss som faktiskt har rösträtt att ta våra rövar och gå och rösta! För har man inte röstat, så ska man inte komma och klaga på hur systemet drivs!




Det har vart en riktigt sportig helg, först fotbolls-kväll med Malin, Julia och Matt igår sen tennis-finalen med en sovande syster idag, även om Robin förlorade så är jag så stolt över hur bra han har lyckats under den här turneringen! Och Federer fick faktiskt mig att gråta lite när han för första gången vann franska öppna! han är otrolig, har vunnit allt som går att vinna! Något jag gillar med sport är att killarna är så heta!!! tennis är en bra sport, de får så snygga muskler, uthålliga men inte seniga marathon-kroppar! MUMS!!!

imorgon blir det en cykeltur till jobbet, har blivit lite inspirerad till att själv göra något åt min slappa kropp :)

godnatt å hej sålänge :)

RSS 2.0