Fjortisen har blivit stor?!

Idag fyller hon 15 år, lillskiten! däremot är hon nu biffigast av alla syskon, man kasnke bör passa sig?!

Grattis snyggaste syrran ;)

I got a pocket full of dreams

Sitter och äter oliver som efterrätt, blev lyx-middag idag i form av champinjoner och couscous!! jag är sååå uppfinningsrik :P tryckte iofs i mig en påse sugarsnaps på väg från affären!

Funderar på att sätta upp mål med min träning, för just nu springer jag bara, och det blir rätt många meter i veckan! känner att jag kanske ska börja bygga muskler, men åh vad det är tråkigt att lyfta vikter!

Tänker nog fortsätta nöta ut rullbanden på gymmet, kan ju inte vara dåligt att springa ändå!

cant. stop. thinking. about. you.


heaven is not a place, it's a state of mind


moodbooster


Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst

Senaste dagarna har vart väldigt fartfyllda, har jobbat, åkt direkt till gymmet för att käka middag på t-banan(jag vet, jag hatar egentligen folk som smaskar och har sig på t-banan, men det var kris) på väg in till stan för att möta härliga vänner och sedan halvt decka på vägen hem.
det funkar ett tag att stressa runt så, men tillslut får man en lugn stund och då kommer allt över en, idag räckte det med några misstolkade ord och en hemsk skrikande unge på bussen!! blä....

Jag tror att det är dumt att intala sig själv att man mår bra när man egentligen är ledsen. Ledsen är väl egentligen fel ordval för jag kan inte påstå att jag är det, men tom är jag iaf, och allt är konstigt. Fick känslan idag av att jag bor i en helt annan stad än stockholm, just för att jag bor på ett ställe jag aldrig haft band till tidigare och har börjat på ett nytt jobb, nytt gym och inte hinner träffa alla jag önskat att jag skulle göra nu när jag äntligen är "hemma" igen.

Jag tackar alla smarta forskare för internet lika mycket som jag skulle kunna ge allt i världen för att någon skulle trycka på OFF-knappen. Orkar inte ständigt vara tillgänglig men är livrädd för att inte vara det. Fan också.

Jag vet vad som fattas, eller rättare sagt vem.



Just nu skulle jag vilja vara på antarktis och chilla med pingviner, lättare så!

Mys-helg deluxe!

I fredags åkte jag hem till Mamma och Pappa, även Johanna kunde slita sig från sitt älskade söder och kom ut och mös med oss! Vi åt chips, kollade på Idol och spelade wordfeud, nördigt värre!
På lördagen var vi ute i skogen med Mormor och plockade svamp, hittade typ hur mycket som helst! Så skönt att gå runt i skogen, känna lugnet och umgås med familjen.
på kvällen kom Mormor och Andreas och jonas över och så åt vi lite kräftor och drack vin, über-mys!!!





Nu är jag hemma I vällingby efter en hektisk runda på IKEA och sen thai-middag med Mamma! Nu tänkte jag kila över till Ida, haaaade!

smile like you mean it


gidrankasgaj

Har kommit igång nu! Skaffade gym-kort igår och tränade både igår och idag, jobbet flyter på och jag ser till att hålla mig sysselsatt all min vakna tid, allt för att inte stanna upp och tänka för mycket!
Plockade nyss fram gitarren, har vart dålig på att spela de senaste månaderna men tänkte nu att jag ska sätta upp några mål med spelandet!
Anmälde mig idag till högskoleprovet, 350 spänn kostar det och inte är det den roligaste dagen på året... Men kan Vara bra att göra det ännu en gång!

Såg en otroligt bra film igår, water for elephants hette den, blev otroligt berörd!

Nu ska jag lägga mig och läsa!

jäääävlarr, nu blir det tomt...



Imorgon drar han, min knäppis. Tomt kommer det bli och aj vad ont det gör. Men tiden kommer förhoppningsvis gå fort :)
Bon Voyage!!

hur många lingon finns det i världen?

Jag såg just på den filmen och jag kan säga att jag blev väldigt berörd. Visst att filmer kan få en att skratta eller kanske gråta en skvätt, men denna är baserad på något som sällan filmatiseras. Filmen hade många budskap, men det jag framförallt tog åt mig av var ambitioner hos människor och vad de kan få en att faktiskt åstadkomma. Alla är i grund och botten lika små varelser, men tyvärr så har vi alla olika förutsättningar. Det som däremot är viktigt är att tro på sig själv och tro på det man gör, oavsett vart man kommer ifrån eller vem man är. 


jag är kapten, jag bestämmer!


Runaway

Ibland bjuder livet på goda stunder, som nu när jag dricker te, spelar wordfeud och sjunger högt till Darins alla underbara låtar!!! kan man vara annat än lycklig? :P

:)

Im not unhappy, I just love this song

slut på semester-sjukan?

Usch, jag är sjuk och jag hatar det... har ätit aldeles för många piller och druckit mängder med te men inget hjälper.. Så himla värdelöst att jag hade första dagen på jobbet igår och gått runt och låtit som en kråka i två dagar, lagom pinsamt, javisst!


Förkylning, FÖRSVINN, jag vill ha tillbaka mitt liv!!!!

RSS 2.0