med förhoppningar om helgen!

oj oj oj, nu har jag problem!!!!! jag ska ju till östersund i helgen för att gå på yran, men helt plötsligt har alla mina bil-kamrater övergett mig, så jag måste köra helt själv! faaaan, vad ska jag göra nu?



jag ska ju träffa min emma!!!! måste komma på ett sätt att få detta att fungera!

söndag..

så var det söndag igen! har haft två toppen-kvällar den här helgen! var ute i fredags på harry b james och kollade på när krickan från jobbet spelade med sitt band, party hela natten blev det med alla möjliga rockstars!
lördagen spenderades hemma hos Emma, sjukt kul att träffa lite tärna-folk igen :)

på dagarna har vi målat om huset, det blir heeelt annorlunda mot innan, kul med lite förändring!
jag och johanna har även vart lite konstnärliga och målat en tavla :)
'

ensam hemma!

nu är jag heelt ensam hemma, eller jag har ju självklart yrvädret Viggo! det är både skönt och långtråkigt! på onsdag kommer alla hem, ska åka och hämta dom på arlanda!


frida verkar visst ha lite problem med att välja rätt färg på solglasögon, jag säger fortfarande att lila är hetthetthett!!!


ikväll ska jag gå och se harry P med Malin :) ska bli roligt !



where's the love?

Funderar lite kring hur personer kan finnas i ens liv för att sen bara gå upp i rök. Även om det kasnke är ett gemensamt beslut så måste ju det man såg i varandra fortfarande finnas där nånstans, eller försvinner det bakom skuggor av sånt man inte tycker om hos varandra?
Hur kan något man en gång trodde var perfekt helt plötsligt visa sig vara helt fel? Vart tar alla de perfekta stunderna vägen när två personer går skiljda vägar? jag önskar det fanns ett rum där alla de minnena samlades så man kunde gå dit när man behövde få hopp om kärleken igen!
kanske tillochmed har alla ett sånt rum, bara att det är svårt att hitta dit?

många tankar.


lycklig!

kan det va bättre än såhär? just nu är jag så glad, och allt känns så lätt att jag skulle kunna sprinag 1000 mil!
tänk vad man kan gå och oroa sig för något som i själva verket går som en dans?
hur som helst så är jag bara så glad, glad för att det snart är september!

ska även se crashdiet imorgon, kuuuuul!!!! :)



jaha

jag märker av musiken jag lyssnar på att jag tänker väldigt mycket just nu. Och skall man följa magkänslan så vet jag inte vad, för jag har ont i magen..


jag ville ha en bild på håkan, men det verkade inte som att min dator ville samarbeta idag... fan.

syster!

Imorgon kommer johanna hem, hon har vart en vecka på Kos med en kompis! det sak bli kul, hoppas hon är sugen på att sy!
resten av familjen åker till Samos imorgon, kan ju inte säga annat än att jag är lite avis, ja menar hur kul är det med ösregn hela dagarna egentligen?!


nattuggla!

Har jobbat natt den senaste veckan, och har kommit på att det är sjuuukt skönt! man har samma rutiner varje dag och har väldigt mycket ledig tid, man sover ju inte så länge på dagarna och har sen hela eftermiddag/kvällen på sig :) igår så var jag kreativ och åkte till farmor, vi sydde ett linne som jag blev supernöjd med :)


att se solen gå upp över ett industriområde i en förort tillstockholm låter kasnke inte så fancy, men det är en speciell känsla! som att allt börjar om på nytt :)


mmmmmm

snyggaste killen just nu heter Jesper Anderberg, och spelar keyboard i the sounds!

titta och njut :)

längtar till en plats långt, långt bort!

var det bara jag som missade att vi är mitt i sommaren? hallå, vart tog alla dagar vägen? veckorna flyter ihop och snart är det höst! hösten hade jag tänkt spendera delvis utanför sveriges gränser, men hur blir det? det kändes som att alla jag känner skulle ut och resa, men vips så kom det nåt annat ivägen. Jag vet att jag behöver åka ut och se allt med egna ögon, istället för att sitta här hemma och hänga på google!
jag beundrar verkligen de personer som tagit tag i sig själva och bara dragit iväg, beresta människor blir så begåvade och framför allt säkra på sig själva! jag kan bara ta mig själv som exempel, att åka iväg till ett annat land som är så olikt det man är uppväxt i gör att man sätts på stora prov! jag är på många sätt en annan människa nu än vad jag var i december förra året :)

vi får se vart fötterna står om ett halvår, kanske på en annan kontinent, kanske på samma ställe jag står idag.


nu ska jag ta tag i de dagar som återstår av sommaren och leva livet :)


Har jag slutat bry mig?

hade en underbar helg på p&l, såg mötley vilket gjorde det ännu mer magiskt! hade gjort en skylt till nikki, och han såg när jag visade upp den :) det var kul!!!

däremot blev min mobil stulen, det var mindre roligt, nån tog den direkt ur min väska när vi var påväg till hoffmaestro!
men nu har jag iaf skaffat mig en ny, den har touchscreen och är fett snygg, jag har även skaffat en inbrottssäker väska just in case ;)

har träffat sjukt mycket underbara människor, dte gör mig glad!
men jag tror att jag börjar glömma, vad betyder det? jag vet inte. vi får se!


yeey, jag är glad :) vince var cool!


RSS 2.0