hugger i sten

nej inte riktigt, men nästan. Idag har jag jobbat häcken av mig, sjukt stressigt hela dagen plus att den norska sommaren helt plötsligt fick för sig att komma på besök! Alltså; många svettiga timmar senare så sitter jag i vår nystädade lägenhet, har lyckats gå så långt att mina skor gick sönder, har lagat middag, hämtat paket, postat paket, vart på promenad, hälsat på på hard rock OCH ätit lite nötter. Jag försökte mig även på att spela gitarr men kom bara på låtar att spela som visade sig vara sjukt svåra, det var synd.

Jag längtar till torsdag.

kaffe-chock

Här sitter jag och dricker sjukligt starkt kaffe, det är gott. Jag har jobbat länge idag igen, men det är okej, dagarna går ändå rätt fort, idag blev det fint väder på slutet också :)

Anledningen till det monster-starka kaffet är att jag ska åka med en buss om två timmar, och det vore ju otur om jag missade den för att jag somnat! Hoppas att det inte är fullt på bussen, blir så jobbigt att sitta brevid nån random när man ska sova.


Bjussar på en skön gammal bild jag hittade långt bak i telelfonen :P

jobba hårdare än hårdast

Puh, 34 timmars arbete gjort hittils denna veckan och jag är slut. Ska ändå pallra mig till gymmet om en liten stund för att bygga på lite muskler :P Imorgon-kväll åker jag till Emma och Emelie i trondheim för lite svensk midsommar på norsk mark! ska bli riktigt kul att träffa pinglorna igen :D



mimmi och linn kommer att vara saknade, men hälften av oss är iaf tillsammans :D

I set fire to the rain

I helgen har jag haft fin-besök! Regnet besökte också oslo, som så många andra dagar. Även en förkylning kom på besök, men jag skrämde bort den med vila och lite näs-spray! Idag sov jag länge och gick sen till gymmet. Det är så härligt att träna på söndagar, det är lugnt och skönt där då, inte så många människor som i början på veckan som då ska träna bort ångesten efter helgen. Efter monster-benpasset som jag körde tog jag mig med väldigt stela ben till Angelica, vi unnade oss sushi och koste oss :) Nu sitter jag hemma i min aldeles för tomma lägenhet och äter pistagenötter med en väldigt bra känsla i magen :)


räk-frossa!


Ja här i mushålan äts det numera bara räkor, sjukt gott :)

shopppppa



en solig måndag som denna kom jag på att man kan köpa kläder på internet! klickade hem denna skönhet på asos.com, hoppas bara inte jag behöver betala massor när paketet fastnar i tullen :P

SUN-day

idag vaknade jag av att hanna och josse kom och hälsade på mig, alltid trevligt med besök :) tog mig sen ut i slottsparken med en kaffe och en bok och satt och stekte på mitt vanliga ställe en bra stund! Boken jag läser just nu har fått mig att tänka väldigt mycket, känner att det finns så många saker som man vet att man borde bry sig mer om men struntar i för att det är lättare så. Lättare att inte tänka på det, men tillslut kanske det är för sent, även om jag vet att jag kanske inte kan påverka något nu ändå... Alla gör sina egna val.


hemska regn

Nu är jag trött på det, så otroligt trött på det! Hela veckan har vart regn, och inte minst igår, hela dagen var jag ute i pissregn som fick min kropp att bli till en svamp. Idag är jag ledig på dagen och tänkte ha lite quality-time för mig själv med lite shopping och strosande på stan. Men när jag kom ut ur första affären så öppnade sig himlen, IGEN! Nu sitter jag här och tråkar i lägenheten och förbannar alla vädergudar. Får väl ligga inne och läsa tills det blir uppehåll igen...

snabbbbbb

I tisdags så var Usain Bolt utanför hard rock, det var nån stafett som han var där och snackade på. Känner att jag har blivit lite smittad av hans snabbhet för jag kan inte sitta still. Är så sjukt rastlös! idag var första kvällen på länge som jag bara skulle sitta hemma, ta det lugnt och kanske se en film... det har jag inte gjort.. eftersom frida stuckit till sverige och jag ändå är helt själv så passade jag på att storstäda, har skakat mattor, putsat speglar och möblerat om :P har tillochmed vart och pantat burkar från nån fest vi hade här och köpte nötter för pengarna! har även spelat gitarr, men insåg att jag faktiskt är rätt dålig... måste spela oftare och kasnke skaffa mig en pryl som man stämmer gitarren med, kan ju vara så att gitarren faktiskt är helt ostämd och då är det ju inte ag som är dålig ;) 

övertid imorgon för att sedan åka hem och sova i några timmar och sen ladda om för nattklubb på HRC :) sista helgen jag jobbar där nu...


den här bilden tog jag till mamma för att hon är ett stort fan av världens snabbaste man ;)

jag är så glad att klockan snart är tio...

Det betyder att jag får gå och lägga mig och den här hemskt stressiga dagen är över. Jobbet var en enda röra, och efter jobbet så känns det som att jag löpte fram och tillbaka genom hela oslo, tur att jag hade springskorna på mig. Jagade runt efter usb-minnen och postkontor och jag vet inte allt. Nu när det snart är läggdags har jag ändå fått ett och annat gjort; tränat, sagt upp medlemskapet på elixia, lagat mat och pysslat lite. Nu kan jag sova med gott samvete :)

sommaren är här.

japp, och med den så kommer alla fester man absolut inte fåååår missa! hmm. jag vaknade upp med ångest imorse, för att ah druckit för mycket senaste tiden, för att ha ätit dåligt, gjort av med för mycket pengar och för att jag inte tränat på en vecka. visst har jag haft kul, men alltså det blir ju faktiskt roligare att festa om man gör det lite mer sällan. Jag dämpade dock min ångest idag genom att gå till gymmet, sjukt skönt, knappt en människa på hela elixia så jag kunde svettas och sjunga för mig själv! Sjukt skönt, nu mår jag bra igen, och har lovat mig själv att ändra på mina dåliga vanor.

eftermiddagen har spenderats med angelica, hanna och deras grabbar på ett flott tak i solen! lite sushi och några pormenader, livet är härligt :)

kränkt, äcklad, arg och allt på en gång.

Fy, jag fattar inte vad det finns för människor. Vuxna människor som beter sig som barn. Jag blir bara så ledsen, vet inte vad jag ska göra, lägger skulden på migsjälv fast jag egentligen vet att det är fel. vill bara bort.

jag stör mig på ett ljud som inte hörs


RSS 2.0