Kan folk runtomkring mig sluta pussas??!

Just hemkommen från en dag av total överkokning i hjärnan, även kallat högskoleprovet.. Jag är glad att det är över, men nu när jag satt och rättade så blir jag arg att jag än en gång  struntade i att plugga inför det, om jag faktiskt hade lagt ner några timmar på att läsa på så hade jag säkert kunnat skriva hur bra som helst, istället sitter jag och chansar och tänker på annat! blä, dags att börja plugga nu så jag slipper skriva provet en 5e gång!!!
Jag unnade mig en pizza till middag, nu sitter jag och dricker lite vin och tänkte ta fram min nya bok jag fick igår av Frida, En dag heter den!!
tjingpling

put a smile on my face

Såhär glad vill jag vara varje dag!!!! Ge mig snö tack :)

det svarta hålet

Jag ligger och ska sova, även fast elementen funkar nu så sover jag med en extra värme-filt ovanpå täcket. Skruvar upp den på högsta värme men vaknar ändå och fryser.. Det är nåt med kylan.
Imorgon ska jag ta en shoppingtur, köpa mig nåt somrigt och fint tror jag!

distance and time


loneliness is better when you're not alone.

ensamt, tomt, kallt, tråkigt, värdelöst, ekande tystnad.
Jag har ofta sagt att jag tycker om att vara själv, men då är det om jag VALT att vara det. Ofrivillig ensamhet är det värsta man kan vara med om, dessutom när man har en lägenhet utan fungerande element...
Just nu längtar jag till torsdag då mamma och pappa ska hämta mig efter jobbet och sen ska jag spendera helgen hos dom :)

söndag

Ligger i sängen, har gjort det i stort sett hela dagen med avbrott för en shoppintur på coop med ida och sen middag och mys hemma hos henne! nu ligger jag och kollar på lady gaga på youtube, hon är fan skitcool!!!
med min underbara Felle på Oxid igår :)

HEEEEELG!

Ja då kom den äntligen, helgen!!! Har vart en tuff arbetsvecka och jag är helt slut. Idag lyckades jag även med att vara otroligt effektiv, gick upp tidigt, åkte till tandläkaren, vaccinerade mig och lagade en riktig ordentlig matlåda med kyckling och rotfrukter! Helgen skall spenderas med att färga farmors hår, ha kalas och dricka drinkar, självklart ska jag se idol med ;)




Jag är också så glad, för om 6 veckor åker jag till THAILAND!!!!!!!! :D



typ där nånstans kommer jag och mr flink ligga och steka rövarna av oss! najs!

Nu firar jag helgen med lite chips och sen sovmorgon :)

Jag vill shoppa klääääääder!!!!

Åh, jag har sånt sug efter att shoppa, synd bara att jag aldrig har tid!!!! funderar på att ställa klockan imorgon och gå och köpa en försenad födelsedagspresent till mig själv! Måste ju iofs vaccinera mig så det kanske får bli min present.. fan!

Igår var den ensammaste dagen på evigheter, även om alla mina nära hörde av sig så känns det lite konstigt att äta knäckebröd och inte få en enda kram på sin födelsedag... :/ men jag är glad ändå, på fredag och lördag skall det firas :)




how I wish you were here


en vanlig kväll i vällingby


jag får spansk private-show av mina sköna brudar :D

RSS 2.0