jomenvisst



detta är vad jag sysslar med en måndag som denna, Matteboken och jag är bästa vänner nu för tiden! extra roligt är att jag å johanna sitter vid varsin dator, och om frida är vaken eller hemma så sitter hon med sin, vi är värsta data-nördarna! hahah.
thank god for spotify säger jag bara!

nu blir det chips :P smarrrr

en helg över förväntan

ja, så var man hemma i stockholm igen då efter en fartfylld helg hos emma i umeå! Var sååååå roligt at träffa henne igen :) träffade även massa andra vänner jag inte sett på länge, tex maths å dännis :)
vi var ute och festade loss både fredag och lördag, sen åt vi massa onyttig mat på dagarna och försökte shoppa lite !

Idag var jag hos min läkare som förlängde min sjukskrivning, till 17e januari, så nu är jag "ledig" i nästan två månader. kan tyckas verka skönt, men jag är redan uttråkad! Fick tipset av min underbara naprapat anna att åka iväg till Goa i indien ett par veckor, för att få komma bort lite, och jag tror att det är exakt vad jag behöver!
Måste säga att det kändes sorgligt att gå från jobbet idag och veta att jag inte kommer tillbaka dit nåt mer, iaf inte för att jobba. Eller ja jag kommer nog tillbaka i sommar, men det är ju så långt dit!






lite bilder från den gånga veckan :)

tjooo

ikväll kör vi!

Ja, ikväll så är det utgång med mina favoriter som gäller! Julia flyttar ju snart tillbaka till canada, så vi måste se till att ha extra kul sista tiden nu!
Ikväll blir det Café opera som gäller, jag har tillochmed vart och köpt en ny klänning!


kasnke inte after-ski känsla ikväll då, men lika kul ska vi iaf ha :)

.


inte braaaa.


regn = blä

Jaha, då har jag snart vart sjukskriven i en vecka, kul kul, var iaf hos doktorn idag som sa att jag skulle va hemma i två vekor till, hallå!!!! som om jag inte har tråkigt redan nu eller?!! var inne idag på jobbet en sväng iaf, kul att se alla igen :)
Efter ett snabbt möte med chefen så åkte jag in till stan för att träffa Lotten, vi hade en väldigt mysig eftermiddag trots regnet! självklart shoppades det och åts på mcdonalds ;)

Sen så längtar jag till helgen, ganska mycket!



'
tänk, nu har pluttisen blivit 18! kuuul

pirrrrrrrr!

oj oj, nu är det många fjärilar i min mage! får nämligen besök nästa helg av en väldigt speciell vän! ska bli otroligt kul, men jag är mega-nervös!
har kommit in i en coldplay-period, jag vet att jag är seg, men dom är sjukt bra!
var även och kollade på melissa horn igår med sis, hon var hel sjuuukt bra! jag får gåshud bara jag tänker på det!

nu ska jag spela lite farmville och sen fortsätta med matten!

Ja just ja, jag har blivit sjuksriven i två veckor på grund av min nacke, känns både bra och dåligt, jag blir så rastlös av att vara hemma men jag får ju mindre ont av att vila, så det ska nog bli bra det här!


party-julla å party-felle :D


Lördag med matteboken och Felle !

Gårdagen spenderades med min rygg formad som en ostbåge, med andra ord pluggandes matte! Pappas släkt var och hälsade på oss för att mamma har fyllt år, det var kul att träffa dom, erik hjälpt mig lite med matten också!
efter att ha klarat av torsdagens mål så tyckte jag att jag var värd en rast, Jag tog mitt pick å pack å stack till felle! hon hade laddat upp med vin å glass, smaskigt!
När vi började fundera på att dra vidare och skulle packa om väskorna så inser jag att min plånbok inte är med, den är spårlöst borta, jag ringer hem men den finns inte där heller..
Men det skulle inte få förstöra våran kväll sa vi och laddade ännu mer för en lyckad kväll!
vi hamnade tillslut på hemmafest på karlaplan, som vart hur kul som helst! vi dansade natten lång och stöp i säng klockan 05.30 på morgonen!
Jag hade en jättekul kväll, det brukar lixom bli så kul när man är med Felle! vi är en bra combo ;)







x²=♥

Tiden går aldeles för fort, jag hinner inte med! Det känns som att jag sitter vid ratten och hålelr på att somna, i ena sekunden har jag full kontroll för att i andra bli rädd för att jag tappat den. Vad är det som gör att jag ibland känner att jag har kontroll jämfört med när jag tappar den? Är allt beroende av att jag har sovit mina 8 timmar och ätit mat under dagen? kanske det, för jag har inte tid att sova ordentligt längre, och jag har bytt ut mina nogorluna bar matvanor mot att äta chips till middag! Bra där julia, bra där. Inte konstigt att jag är trött hela tiden!
Men när jag väl sover så vaknar jag med jämna mellanrum hela natten med ett ryck och tror att jag försovit mig, som att jag vore nervös för något. Men vad skulle det vara? Inte svininfluensan iaf! haha.

life's like an hourglass glued to the table

I helgen så ska jag isolera mig och enbart räkna matte hade jag tänkt. Har ju gått bar hittills, har räknat ett och ett halvt tal, bra där julia, bra där!
Ska åka och få lite privatlektion av Felle imorgon tror jag!

Och, Emma, tack för ditt tålamod! Jag uppskattar att du tar dig tid att hjälpa mig med matten även fast du är på fest :)


Cause I just want to party all the time.


paaartey!

Igår var en lång dag, jag var på jobbet klockan 8.00 för att göra massa tester, var där i 11,5 timmar och var så trött så jag nästan ramlade ihop på slutet! Men efter jobbet så bar det iväg till Julia som hade bjudit in till fest! Det vart en otroligt kul kväll, med mycket dans och underbara vänner! Det bästa med hemma-fester måste ju ändå vara att man är barfota och slipper vakna upp morgonen efter med bultande fötter efter klackskorna!


cidern som alla drack i whistler, fast då på två-liters pet-flaska, jag smakade ju den inte då, men hittade den på systemet och kände att nu var dte dags att smaka!!





RSS 2.0