ännu en galen lördag!

Igår var det lördag, vilket i sig alltid är värt att fira, men det var även malins sista lördag i sverige och nattes födelsedag!
Vi träffades och förade på dovas för att sen gå till magenta! kvällen blev sjukt lyckad och jag hade verkligen hur kul som helst, även om det var väldigt ledsamt att säga hejdå till malin... så nu är det ännu en swedish bikini-team medlem som har lämnat sverige för kanada...

kvällen slutade hur som helst väldigt knäppt, först gick vi till donken (vad annars?!) och sen tog vi oss mot tuben för att sen ta taxi från farsta som vi lovat pappsen att göra! vi ringer och bokar taxi, och sätter oss på tuben. 50 minuter senare rycker johanna min i armen och säger "STORA MOSSEN, hur fan hamnade vi här??"
tydligen så hade vi somnat, åkt med tåget till farsta där tåget sedan vänt och åkt tillbaka, alltså säkert 30 stationer sov vi!!! så vad gör man? alvik klockan halv fem på morgonen, jo vi ringer erik och erika, som välkomnar oss med öppna armar och vi somnar sött i Jack's säng :)
sen har en fartfylld dag väntat då vi vaknade av fyra huligan-kusiner som sprang runt i huset! vi har vart ute och åkt pulka och ätit massa god mat med släkten :)
tack för idag och igår allihopa :)




kul kväll!
hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0