En underbar midsommar!

Då är man hemma i stockholm igen! I torsdags så åkte Malin, Lotten och jag ner i svarta blixten till viktors landställe vid västkusten! vi började resan redan klockan nio på morgonen! åtta timmar senare, efter stopp på rattugglan för en hamburgare, stopp i skogen för att plocka blommor, och ett antal felkörningar kom vi iallafall fram till det underbara huset där nästan alla våra whistler-vänner väntade! det var så sjukt kul att träffa alla igen, kvällen var oförglömlig med god mat, snapsvisor, dans runt stången och en sjukt kul fest!!
Dagen efter så städade vi, pratade lito om gårdagen och drog sen vidare till smögen för lite mys! där var det helt underbart vackert, något som jag aldrig insett förän nu, det var nämligen mitt första besök där på 13 år! där gick vi på bryggan, åt mumsiga bakpotatisar med skagenröra och hade det allmänt jättebra! solen värmde oss(vilket vi var glada över då vi trodde att det skulle bli regn, men icke då, gummistövlarna fick förbli torra!)! Elin kom och hängde med oss en sväng, kul att träffa henne igen :) efter ett tag så märkte vi att det var fett ös lite längre bort, där var det ett coverband som hade spelning så vi gick dit, hittade alex och gustaf och rockade röv en liten stund!

kvällen kom och så träffade vi Anton som kom i sin röda blixt och hälsade på, han bor ju inte alls lång ifrån smögen! det var sjukt kul att träfaf honom igen, och han hängde med oss på fest tills sent på natten :)
vi hamnade med alla whistler-vänner och massa annat folk på en brygga bland klipporna, jättevackert! där hade de satt upp feta högtalare och pumpade party-musik :) d'r spenderade vi kvällen och hade det sjuuuuuuuukt roligt :D

tack allihopa för en underbar helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0