ännu en fredag!

idag är vi lite trötta, vi var nämligen ute hela dagen i backen å åkte jättemånga sjukt härliga åk, sen så avslutade vi dagen med att gå ut å skaka rumporna lite, det var riktigt roligt!! Det bästa med Whistler är att man inte håller koll på dagarna, det är helg varje dag och man behöver inte tänka på vilka dagar man kan gå ut eller inte!
nu kom vi just hem från en över två timmar lång fika med charlotte på fire rock lounge, det var mysigt och latten var underbart god!!!

jag känner mig ganska tom i huvudet just nu, samtidigt som jag har tusen saker att tänka på, skumt :S

nu väntar jag på att emma ska power-napa klart så vi kan gå ner och träna :)


dagens plus: american pancakes och mina nya lila converse!

dagens minus: det skulle vara mina halgus valgusar då....

ciaooo


Kommentarer
Postat av: Annika Nielsen

söt nu får du komma hem!!!!

jag saknar dig jättemkt!!!

puss

2009-03-14 @ 21:53:54
Postat av: Anonym

Heej Juliiaa! Vet du vad som hände på jobbet idag?! Jag var nere på gymmet och var i stort sett klar där nere (svettig o härlig alltså!) och vem tror du kommer och ska träna då?! JA, du gissade nog rätt, Manuel såklart! Vilken tajming alltså. Senast jag var på gymmet var den snygga mörka killen från Sandvik där..! Hmm, men bättre att man är svettig o äcklig på gymmet än att man inte tränar o så blir man tjock! Haha! Måste ju se det positivt på nått sätt! Sunkigare till vardags=hetare på personalfesten åxå, som lär bli lagom till nästa jul..Jaja, var bara såå tvungen att berätta, tänkte direkt på dig!! Hoppas du har det underbart där borta! Pusspuss

2009-03-20 @ 17:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0