Oschlo!!

Japp, nu är vi här! Norges sköna huvudstad har fått tillskott av två pansarvagnar! Jo det är sant, vi drar runt på gatorna och lämnar inget jobb osökt! igår kändes allt lite knepigt, vaddå, vi hade ju hört att det finns hur mycke jobb som helst här! Efter 8 timmars aktivt jobbsökande gav vi upp, åt god middag, drack gott vin och somnade sen i soffan!
Idag började actionen, redan vid elva kom första samtalet; johanna ska på intervju för att jobba på dagis! Vi gick vidare till Manpower där vi träffade en mycket förkyld norrman (som att det inte är svårt från början att höra vad dom säger lixom ;) ), han skrev in oss båda på intrvju för ett jobb som kökspersonal imorgon, Katching! och som att det inte var nog med det så ringde det från Hard Rock Café och ville ha en intervju med mig! Nu är allt i full gång och tiden kommer att flyga iväg här, så är iaf känslan i dagsläget!

Vi bor i ett jättemysigt område, mitt på stora shoppinggatan här, kommer bilder sen när jag lyckas hitta sladden till kameran :)

klart slut, varulvstjut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0